Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa

Dlaczego facetów kręcą zajęte, niedostępne dziewczyny???

Polecane posty

Gość ciekawa

Od kiedy jestem mężatką nie mogę opędzić się od adoratorów. Co ciekawe, kiedy byłam wolna i nie miałam obrączki było zupełnie inaczej, mało który się mną interesował.

Z czego to wynika? Czy faceci chcą sobie w ten sposób podbudować ego, zajęta dziewczyna = większe wyzwanie??? Bardziej kręci was niedostępność takiej dziewczyny, rywalizacja z jej facetem??

O co właściwie chodzi?

Dlaczego faceci podbijaja do zajętych? To trochę niemoralne próbować rozbijać związki.

Gość taka jedna

Ja na imprezy zakładam obraczkę, chociaz jestem singielką. To pozwala mi poderwac łatwiej facetów. Nie wiem dlaczego, ale to działa :)

Gość pieskocholog

bo jak ktoś inny ją wyhaczył to nadaje się taka do związku, a singielki to wątpliwe kandydatki, masz odpowiedź

Gość Adam1989

Nigdy nie kręciły mnie zajęte i niedostępne dziewczyny. Interesowały mnie tylko te wolne i dostępne. Moja partnerka jest atrakcyjną kobietą. Zdarzały się incydenty gdy pewni siebie desperaci próbowali ją namówić do zmiany partnera. W każdym takim przypadku zostali natychmiast odprawieni z kwitkiem przez moją dziewczynę. Moja interwencja nie była potrzebna. Tak w ogóle to współczuję amatorom cudzych kobiet. To nieszczęśliwi ludzie próbujący za wszelką cenę zdobyć partnerkę w sytuacji gdy wszystkie inne sposoby nie przyniosły pozytywnego rezultatu. Chwytają się brzytwy. Odbijanie cudzych partnerek to parszywa robota i do tego z góry skazana na porażkę gdyż 99, 9 % podrywaczy dostaje kopa od zajętej dziewczyny już na samym wstępie. 

Gość Gosc

A nie chodzi bardziej o to, ze taki romas z mezatka to idealna sprawa dla kogos kto nie szuka zobowiazan? Ona pozniej wraca do meza i problem z glowy

Gość Ona

To proste.Zajeta kobieta nie bedzie chciała wchodzić w żaden związek.I o to chodzi ma być miło bez zobowiązań po wszystkim kazdy wraca do domu 

Gość Gość

Najprościej zaliczyć mężatkę bo na konto męża,nie ma wpadki ,jest zaniedbana sexualnie,nie powie nikomu,nie chce prezentów, nie chce kasy, zna więcej pozycji,nie krępuje się,jest łatwa  i szybka,

Gość gość

cudza żona lepiej smakuje , tak jak przy wymianie partnerów .

Gość Gość

Jeśli ktoś jest zajęty to znaczy ze nie może być beznadziejny bo ktoś go chciał. Proste jak kontrukcja cepa. Plus pewnie w przypadku niektórych dochodzi dowartosciowanie że udało się cudze zaruchac.

1 godzinę temu, Gość Ona napisał:

To proste.Zajeta kobieta nie bedzie chciała wchodzić w żaden związek.I o to chodzi ma być miło bez zobowiązań po wszystkim kazdy wraca do domu 

Tak samo pomyślałem 👍