Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parterowy upadek

Po 40 i jestem nikim, nie chce mi się żyć

Polecane posty

Gość parterowy upadek

mam studia lecz nic nie umiem, mam prace która mnie przerasta, rodzine której nie ma, żadnych znajomych bo wszyscy gdzieś powyjeżdżali, nie mam ochoty nawet z łóżka wstawać, sens mojej codziennej egzystencji jest zerowy, jako facet jestem na końcu wszelkich możliwych praw i przywilejów

Gość !!!

E tam weź się w garść człowieku ,a nie jęczysz!

Gość NIE ROZUMIEM
41 minut temu, Gość parterowy upadek napisał:

mam studia lecz nic nie umiem, mam prace która mnie przerasta, rodzine której nie ma, żadnych znajomych bo wszyscy gdzieś powyjeżdżali, nie mam ochoty nawet z łóżka wstawać, sens mojej codziennej egzystencji jest zerowy, jako facet jestem na końcu wszelkich możliwych praw i przywilejów

Tym co napisałeś przypominasz mi kogoś kogo znam, sam przyznaje, że lubi żyć kłopotami sam ich szuka, bo inaczej nie potrafi przeżyć dnia gdyby ich sam nie znalazł. 

Gość Gość

Jesteś śmierdzącym leniem i tyle.

Gość Kobieta

Pojedź gdzieś, pozwiedzaj, zapisz się na terapię, załóż konto na jakimś portalu randkowym, poflirtuj, zapisz się na jakieś zajęcia, kurs, dołącz do jakieś grupy dyskusyjnej. Dziś jest, źle, zadbaj żeby jutro było lepiej.

Gość parterowy upadek
15 minut temu, Leżaczek napisał:

Musisz znaleźć sobie jakieś hobby polecam gry video. 

już miałem to hobby, strata czasu

Gość parterowy upadek
4 minuty temu, Gość Kobieta napisał:

Pojedź gdzieś, pozwiedzaj, zapisz się na terapię, załóż konto na jakimś portalu randkowym, poflirtuj, zapisz się na jakieś zajęcia, kurs, dołącz do jakieś grupy dyskusyjnej. Dziś jest, źle, zadbaj żeby jutro było lepiej.

mądre rady ale do tego trzeba mieć i czas i kase, a jak mam jedno to nie mam drugiego. Tu gdzie mieszkam nic nie ma do zwiedzania, na portalach same dziwolągi, flirtować mi się już nie chce bo po co, zajęcia lub kurs.... może i pomysł tylko na co się zapisać?, grupa dyskusyjna jest tu. Jutro będzie tak jak dziś, bo mam mocną rutyne codzienną i każdy dzień jest identyczny.

Gość Gość

A co to są gry video? jAKIEŚ STARE PLANSZÓWKI??

2 godziny temu, Gość parterowy upadek napisał:

Wykorzystaj wszystkie twoje zalety bo napewno masz tylko sam nie widzisz tego. Jest wiosna piękne dni idzi na spacer gdzieś może na rower zrub coś żebyś nie myślał że jest Ci źle 

4 godziny temu, Gość parterowy upadek napisał:

Wykorzystaj wszystkie twoje zalety masz studia i tak narzekasz. Jesteś napewno inteligentny facet a taki maruda zrub coś żebyś był szczęśliwy coś tylko dla siebie i odezwij się jak ci się uda