Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filomena16

On złamał mi chyba serce albo ja mu sama nie wiem proszę o rady

Polecane posty

Gość Filomena16

Pierwszy raz jak go zobaczyłam odrazu zaiskrzylo to takie uczucie że jak widzisz ta osobę to uderza mnie fala gorąca... Pracujemy w tym samym zakładzie on hale obok. Spotkaliśmy się raz był seks bo już nie mogłam wytrzymać. Spytał sie mnie czego oczekuje od NAS ja głupia palnelam szukam kochanka bo mam faceta (już była o tym rozmowa on wiedział że jestem w związku ale to było silniejsze od NAS) nie to miałam na myśli ... Mac wszystko zajebalam skrzywdzilam go i zraniłam wiem bo to czuję on spodziewał się czegoś więcej chyba związku bo mi pisał że chce żebym była Jego czy się znajdzie miejsce w moim serduszku dla kogoś takiego jak On i że chce ze mną stworzyć coś pięknego boże co za ... ze mnie jeszcze w pracy go kilka razy ...alam i zablokowałam na fb czuje się z tym podle jestem spalona na starcie nie odzywalismy się miesiąc bo wyskoczyłam do niego ze na drugi dzień się nie odezwał. Pomocy on mi łamie serce tym że taki honorowy jest i chce żebym za nim latała a ja wcale nie zamierzam bawić się w kotka i myszkę chodzi za mną w pracy patrzy mi się ciągle w oczy ostatnio przyszedł do mnie na hale siedział obok mnie i się patrzył ehh

Gość gość
4 minuty temu, Gość Filomena16 napisał:

Pierwszy raz jak go zobaczyłam odrazu zaiskrzylo to takie uczucie że jak widzisz ta osobę to uderza mnie fala gorąca... Pracujemy w tym samym zakładzie on hale obok. Spotkaliśmy się raz był seks bo już nie mogłam wytrzymać. Spytał sie mnie czego oczekuje od NAS ja głupia palnelam szukam kochanka bo mam faceta (już była o tym rozmowa on wiedział że jestem w związku ale to było silniejsze od NAS) nie to miałam na myśli ... Mac wszystko zajebalam skrzywdzilam go i zraniłam wiem bo to czuję on spodziewał się czegoś więcej chyba związku bo mi pisał że chce żebym była Jego czy się znajdzie miejsce w moim serduszku dla kogoś takiego jak On i że chce ze mną stworzyć coś pięknego boże co za ... ze mnie jeszcze w pracy go kilka razy ...alam i zablokowałam na fb czuje się z tym podle jestem spalona na starcie nie odzywalismy się miesiąc bo wyskoczyłam do niego ze na drugi dzień się nie odezwał. Pomocy on mi łamie serce tym że taki honorowy jest i chce żebym za nim latała a ja wcale nie zamierzam bawić się w kotka i myszkę chodzi za mną w pracy patrzy mi się ciągle w oczy ostatnio przyszedł do mnie na hale siedział obok mnie i się patrzył ehh

Mnie za to facet zablokował na fb bo ma swoją męską dume.No trudno nie ten to następny😆

Gość Monika
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Mnie za to facet zablokował na fb bo ma swoją męską dume.No trudno nie ten to następny😆

Ja go zablokowalam pierwsza po czym odblokowalam chciałam coś napisać patrzę a ten mnie zablokował. Ręce opadają dwóch honorowych się w sobie zabujalo ehhh

Gość

jestes puszczalska zdradzajaca zdzira co na to twoj chlopak?

jego tez zostaw w spokoju niech znajdzie sobie normalna a nie takie scierwo ludzkie, tfu

Gość gość 7
9 minut temu, Gość Monika napisał:

Ja go zablokowalam pierwsza po czym odblokowalam chciałam coś napisać patrzę a ten mnie zablokował. Ręce opadają dwóch honorowych się w sobie zabujalo ehhh

mnie też mój najpierw zablokował a niedawno usunął.Obrażony jest strasznie.Zachowuje się jak małolat a ma 27 lat....😤

Gość

chyba czegos nie ogarnisacie- autorka jest w zwiazku a z tamtym zdradza swojego faceta, szmacisko

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gość 7 napisał:

mnie też mój najpierw zablokował a niedawno usunął.Obrażony jest strasznie.Zachowuje się jak małolat a ma 27 lat....😤

27 lat to małolat w sumie

Gość gość
9 minut temu, bazienka napisał:

jestes puszczalska zdradzajaca zdzira co na to twoj chlopak?

jego tez zostaw w spokoju niech znajdzie sobie normalna a nie takie scierwo ludzkie, tfu

Dobra jesteś 😄

Gość lgfju
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

27 lat to małolat w sumie

Ale za to jak r0cha!👉👌💪😏!!!

Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Dobra jesteś 😄

szczera 

gardze zdrajcami

Gość Filomena16
1 minutę temu, Gość lgfju napisał:

To prawiczek jest

Gość gość
1 minutę temu, bazienka napisał:

szczera 

gardze zdrajcami

Brutalnie szczera. Ja nie popieram zdrajców ale nie umiem tak bluzgać jak ty. Pozdrawiam bazienka. 

Gość gość 7
1 minutę temu, Gość lgfju napisał:

że co?!😬😤😡

Gość

uwierz jakby ci taki szmaciarz zabral 6 lat zycia, to i umiejetnosc by sie wyrobila 😜

Gość gość

Baziu masz co do niej rację, aczkolwiek sama również jesteś ludzkim ścierwem, więc powinnyście sie zaprzyjaznic, to może być przyjazn na wieki, wszak k u r w a   k u r w i e łba nie urwie

Gość

dobranoc wszystkim normalnym 🙂

Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Baziu masz co do niej rację, aczkolwiek sama również jesteś ludzkim ścierwem, więc powinnyście sie zaprzyjaznic, to może być przyjazn na wieki, wszak k u r w a   k u r w i e łba nie urwie

w przeciwienstwie do niej nie zdradzam i nie rozbijam zwiazkow 🙂

Gość gosc
1 minutę temu, bazienka napisał:

uwierz jakby ci taki szmaciarz zabral 6 lat zycia, to i umiejetnosc by sie wyrobila 😜

Co to jest 6 lat, ważne ze miał kto cie dobrze zroochac

Gość gość 7
3 minuty temu, Gość Filomena16 napisał:

To prawiczek jest

Nie jest już ja o tym dobrze wiem😉

Gość Filomena

Moze najpierw zastanow sie zanim kogos ocenisz zyje w zwiazku z alkoholikiem probuje sie od niego uwolnic i mialam nadzieje ze w koncu kogos poznalam otworzylam oczy a tu bam banka prysla i dalej sie mecze z pijakiem 😞

Gość gość
2 minuty temu, bazienka napisał:

Wierzę. Kochanie, pomnóż razy 2. Śpij dobrze przeklinaczko. 

Gość

to od niego odejdz i nara

nikt ci nie kaze z nim byc

idz sobie na teraopie wspoluzaleznionych

mnostwo rzeczy mozna robic zamiast zdradzac

Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Wierzę. Kochanie, pomnóż razy 2. Śpij dobrze przeklinaczko. 

ty rowniez 🙂

zazwyczaj az tak nie klne, ale ten temat jest mocno drazliwy

Gość gość
2 minuty temu, bazienka napisał:

w przeciwienstwie do niej nie zdradzam i nie rozbijam zwiazkow 🙂

Są różne gatunki ścierw, jak choćby rożne gatunki kotów. Pers, main coon , czy norweski to wszystko koty. Podobnie ty i ona to ludzkie ścierwa. Różnicie się, ale scierwami jestescie obie

Gość Monika

W sumie nie wiem czy to byla zdrada to bylo na czas jak sie od niego wyprowadzalam ale potem znowu sie wprowadzilam spowrotem jestesmy razem obiecywal ze pojdzie sie leczyc Wogole jak ktos moze kogos oceniac dno i wodorosty chyba sam/sama kiedys bylas zdradzona/y i cie druga polowka w duupsko kopla 

Gość gość
Przed chwilą, bazienka napisał:

ty rowniez 🙂

zazwyczaj az tak nie klne, ale ten temat jest mocno drazliwy

Dzięki. Hehe rozumiem, pewnie że rozumiem bazienka. Trzymaj się. Dobranoc. 🙂

Gość kokok

Patol pracujący "na hali", spotykający się na seks ot tak bo swędzi ją cipsko, zdradzająca swojego chłopaka drugiego patusa alkoholika.

Generalnie to sobie żyj, tacy też muszą gdzieś istnieć w społeczeństwie ale zabezpieczaj się żeby jednak swoich ułomnych genów nie przekazywać dalej