Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałem się w dziewczynie z deficytem umysłowym

Polecane posty

Gość gość

Nie tam znowu żeby jakiś ciężki przypadek ale normalna nie jest.

Przypadek osobowości zalęknionej żyjącej we własnym świecie, oczywiście  jej świat jest  tym prawdziwym a ogółem ludzkości rządzi szatan...

Ma też plusy- jest ładna

Ja już nie wytrzymuje psychicznie,  rozstałbym się ale znów będę sam. Miną lata zanim kogoś znajdę , o ile w ogóle.

Pytanie przeboleć rozstanie czy trwać i godzić się na rycie sobie beretu?

Gość oczywiscie
1 minutę temu, Gość gość napisał:

ogółem ludzkości rządzi szatan

Typowe dla sekciarstwa. Uciekać. 

Gość gość

100% moheru w skrajnej odmianie

Gość Axas

Osobowość zryta "mową miłości" - totalnej opozycji.

2 godziny temu, Gość oczywiscie napisał:

Typowe dla sekciarstwa. Uciekać. 

już ..szatana wszędzie miesza......Bóg dal seks i pobłogosławił.....jednak nie dla rozpusty tylko dla przyjemności w malzenstwie.....nie tylko do rozrodu...nie nie nie....księża tak nie nauczają..nie...nie...kosciol tez poszedł do przodu...Remigiusz Racław...osłuchaj pytania odpowiedzi YUTB...

2 godziny temu, Gość gość napisał:

Przypadek osobowości zalęknionej żyjącej we własnym świecie, oczywiście  jej świat jest  tym prawdziwym a ogółem ludzkości rządzi szatan...

Ma też plusy- jest ładna

Ja już nie wytrzymuje psychicznie,  rozstałbym się ale znów będę sam. Miną lata zanim kogoś znajdę , o ile w ogóle.

TO WSZYSTKO IDZIE PRZEPRACOWAĆ TO JEST PO TRAUMIE TERAPIA I JESZCZE RAZ TERAPIA......osobowość zaburzona To MOŻNA TERAPIA, I DOBROCIĄ WYPROSTOWAĆ....NIE OTWIERA SIĘ NA INNE ZYCIE BLOKADA LE,KI STRACH....ZALĘKNIONA....czytaj książki i słuchaj w necie psychologa można takiej kobiecie pomoc..praca z dobrym psychologiem......i nie bać się...każda traumę idzie przepracować...jest specjalna klinka na Stiglic Berlin odział traumy ..tam nagrywa sie cala traumę na taśmę i co dzień przepracowuje z psychologiem....3 miesiące najmniej...WSPANIAŁA KLINKA JEDNA Z NAJLEPSZYCH...

Gość Gość
2 minuty temu, danuta grytschuk napisał:

TO WSZYSTKO IDZIE PRZEPRACOWAĆ TO JEST PO TRAUMIE TERAPIA I JESZCZE RAZ TERAPIA......osobowość zaburzona To MOŻNA TERAPIA, I DOBROCIĄ WYPROSTOWAĆ....NIE OTWIERA SIĘ NA INNE ZYCIE BLOKADA LE,KI STRACH....ZALĘKNIONA....czytaj książki i słuchaj w necie psychologa można takiej kobiecie pomoc..

Z całym szacunkiem ale dla mnie deficyty umysłowe mają właśnie takie nawiedzone jednostki jak ty które na każdy problem mają odpowiedź terapia i Bóg . 

Gość XD.

XD

14 minut temu, Gość Gość napisał:

Z całym szacunkiem ale dla mnie deficyty umysłowe mają właśnie takie nawiedzone jednostki jak ty które na każdy problem mają odpowiedź terapia i Bóg . 

NO TO ZNAJDŹ INNA METODE.... JAK TAKI WSZECH WIEDZĄCY JESTEŚ....pisze ponieważ sama miałam terapie pourazowa....widzisz jak pisze to jest po amnezji...wiesz jak broni się organizm ..jeżeli pamięć jest założona czymś traumatycznym tragicznym....to resetuje się cala pamięć.....

posluchaj lekarzy psychologów..a nie mamrol.. przeszłam cala masę wykładów żeby mnie z traumy wyprowadzić mieszkam w Niemczech i najlepsze kliniki zwiedziłam...żeby przywrócić mnie do życia...kompletna amnezja ..całkowity zanik pamięci po traumie pourazowej....szoku....a dlaczego Bóg ..ponieważ pozabierał mi wiele le,kow i wiele przemienił w moim życiu....Z CZYM LEKARZE NIE DAWALI SOBIE RADY..jednak ty jesteś mądrzejszy...to zobaczysz po latach ze ...życie ciebie zweryfikuje.....twoje życie twoja sprawa ...wybieraj co wybrzeże będziesz miał życie lezy w twoich rekach....ja jestem starsza osoba w podeszłym wieku i mam doświadczenie...kto był poranimy ten będzie ranił....kto może poleczyć rany serca..no kto..lekarz..tabletki.......za mało życia przeżyłeś ...żeby uzmysłowić sobie ze czlowiek ma ducha i to duch jest poranimy czytaj...czytaj o sferze duchowej psychologów Rutkowskiego MOLLER I INNYCH...PSYCHOLOGÓW...i nie bać mądrzejszy od lekarzy...

Gość Gość

Normalnie druga sylwia s

Gość Gość
25 minut temu, danuta grytschuk napisał:

NO TO ZNAJDŹ INNA METODE.... JAK TAKI WSZECH WIEDZĄCY JESTEŚ....pisze ponieważ sama miałam terapie pourazowa....widzisz jak pisze to jest po amnezji...wiesz jak broni się organizm ..jeżeli pamięć jest założona czymś traumatycznym tragicznym....to resetuje się cala pamięć.....

posluchaj lekarzy psychologów..a nie mamrol.. przeszłam cala masę wykładów żeby mnie z traumy wyprowadzić mieszkam w Niemczech i najlepsze kliniki zwiedziłam...żeby przywrócić mnie do życia...kompletna amnezja ..całkowity zanik pamięci po traumie pourazowej....szoku....a dlaczego Bóg ..ponieważ pozabierał mi wiele le,kow i wiele przemienił w moim życiu....Z CZYM LEKARZE NIE DAWALI SOBIE RADY..jednak ty jesteś mądrzejszy...to zobaczysz po latach ze ...życie ciebie zweryfikuje.....twoje życie twoja sprawa ...wybieraj co wybrzeże będziesz miał życie lezy w twoich rekach....ja jestem starsza osoba w podeszłym wieku i mam doświadczenie...kto był poranimy ten będzie ranił....kto może poleczyć rany serca..no kto..lekarz..tabletki.......za mało życia przeżyłeś ...żeby uzmysłowić sobie ze czlowiek ma ducha i to duch jest poranimy czytaj...czytaj o sferze duchowej psychologów Rutkowskiego MOLLER I INNYCH...PSYCHOLOGÓW...i nie bać mądrzejszy od lekarzy...

Piszesz zupełnie nie na temat kobieto. Nie jesteś miarą dla każdego człowieka. Do oceny czy za mało życia przeżyłam nie masz uprawnień ani wiedzy więc daruj sobie i ogarnij się. Więcej trzykropkow...

Gość gosc

Tu wchodzi w grę brak logicznego myślenia, czytania ze zrozumieniem, bezkrytyczna wiara w każdą głupotę wypowiedzianą przez księdza bo to ksiondz nawet jak mówi o szatanach ukrywających sie w sutannach

Krótko mówiąc ten typ tak ma, stan utrzymuje się od 50ciu lat

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Piszesz zupełnie nie na temat kobieto. Nie jesteś miarą dla każdego człowieka. Do oceny czy za mało życia przeżyłam nie masz uprawnień ani wiedzy więc daruj sobie i ogarnij się. Więcej trzykropkow...

posluchaj to jest hipoteza co napisałeś ponieważ nie znasz mnie i nie wiesz czy mam czy nie jednak ja sprzeczać się nie będę ponieważ mam już 64 lata doświadczanie życia...i ty żyj jak chcesz...to twoje życie twoja sprawa...nie myśl ze ludzie nie siedzą w netach nie słuchaj psychologów nie dzielą się doświadczaniem życia...nie czytają książek....TO TWOJE ZDANIE.......twoje życie twoja sprawa...

7 minut temu, Gość gosc napisał:

Tu wchodzi w grę brak logicznego myślenia, czytania ze zrozumieniem, bezkrytyczna wiara w każdą głupotę wypowiedzianą przez księdza bo to ksiondz nawet jak mówi o szatanach ukrywających sie w sutannach

Krótko mówiąc ten typ tak ma, stan utrzymuje się od 50ciu lat

nie wkładaj wszędzie szatana...bo to już wariactwo...KTO TAK MYŚLI A CO MA KSIĄDZ W TEJ MATERII DO POWIEDZENIA BÓG CZYNI CUDA NIE KSIĄDZ.....ty myślisz pojęcia jeżeli ktoś został uzdrowiony i skalda o tym świadectwo to ...uważa się tego za chorego....no twoje życie twoja sprawa co ty myślisz...mnie to nie grzeje nie ziębi....przeżyjesz życie człowieku zobaczysz...da tobie w du pe ...i wtedy zobaczysz...czy ty tu rządzisz nie zdało egzaminu...ja tez tak myślałam będę żyła po swojemu ...i zobaczyłam co z tego wyszło....

Gość Abc

A ja wierze w BOGA i widzę ile zła jest wokół, uważam, że ten świat jest zepsuty. Kościół katolicki też zepsuty , najlepiej samemu budować relacje z BOGIEM , czytać samemu Biblię itp.

Mój mężczyzna uważa tak samo, na szczęście. Gdyby trafił mi  się ktoś taki jak autor, bylabym niezrozumiana i nieszczęśliwa. Wg mnie powinniście sie rozstać, skoro nie szanujesz jej wiary i poglądu, ponadto wyzywasz od psychicznie chorych bo jest wierząca. Przykre, ale gownie tacy ludzie teraz zimni i przyziemni chodzą po tym świecie.

Gość gosc
13 minut temu, danuta grytschuk napisał:

nie wkładaj wszędzie szatana...bo to już wariactwo...KTO TAK MYŚLI A CO MA KSIĄDZ W TEJ MATERII DO POWIEDZENIA BÓG CZYNI CUDA NIE KSIĄDZ.....ty myślisz pojęcia jeżeli ktoś został uzdrowiony i skalda o tym świadectwo to ...uważa się tego za chorego....no twoje życie twoja sprawa co ty myślisz...mnie to nie grzeje nie ziębi....przeżyjesz życie człowieku zobaczysz...da tobie w du pe ...i wtedy zobaczysz...czy ty tu rządzisz nie zdało egzaminu...ja tez tak myślałam będę żyła po swojemu ...i zobaczyłam co z tego wyszło....

Proszę mnie nie mieszać w wojenkę autor

Gość 1234
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Ma też plusy- jest ładna

Norma u facetów. 
Może być nienormalna.
Może być suką.
Tylko nie może być brzydka.

Deficyt umysłowy? Z takim określeniem się jeszcze nie spotkałam.

2 minuty temu, Gość 1234 napisał:

Norma u facetów. 
Może być nienormalna.
Może być suką.

nie ma brzydkich kobiet są zaniedbanie i wredne....lub inaczej mówiąc nie zaznały dobroci i jej rozdawać nie potrafią...a autor ma niskie poczucie wartości chce się dowartościować ładna kobieta...tu jest problem...nie z wartościami tylko ładna...

Gość gość)

Wariatki są fajne. Potrafią uszczęśliwiać. Zostań z nią. ; )

Gość Aga

Nie psuj zycia sobie ani jej, jeśli pytasz sie na interencie ludzi co robic, zamiast gadac z dziewczyną która powinna byc twoja najlepszą przyjaciółką (jesli myślisz o poważnym zwiazku, ktory przetrwa lata i wiele trudnych sytuacji) to juz nie wróży nic dobrego dla waszej przyszłości, nie macie wspolnych fundamentów - to s zwiastuje klopoty w przyszłości 

Gość sylwia s
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Normalnie druga sylwia s

słucham?????wypraszam sobie!! ja jestem normalna!

Gość sylwia s
2 godziny temu, Gość Abc napisał:

A ja wierze w BOGA i widzę ile zła jest wokół, uważam, że ten świat jest zepsuty. Kościół katolicki też zepsuty , najlepiej samemu budować relacje z BOGIEM , czytać samemu Biblię itp.

Mój mężczyzna uważa tak samo, na szczęście. Gdyby trafił mi  się ktoś taki jak autor, bylabym niezrozumiana i nieszczęśliwa. Wg mnie powinniście sie rozstać, skoro nie szanujesz jej wiary i poglądu, ponadto wyzywasz od psychicznie chorych bo jest wierząca. Przykre, ale gownie tacy ludzie teraz zimni i przyziemni chodzą po tym świecie.

też tak uważam ,ponadtto nie jest jej wart skoro patrzy jedynie na urodę.

Gość sylwia s
6 godzin temu, Gość gość napisał:

Ma też plusy- jest ładna

jak nie wytrzymujesz psychicznie to moze pora na leczenie co? a dziewczyne zostaw w spokoju bo tylko zmarnujesz jej życie.Jesteś człowiekiem bez wartości .

Gość oczywiscie

Wiara jako taka nie oznacza deficytu umysłowego.

Każdy normalny człowiek potrafi zauważyć dobro jakie istnieje na świecie wśród ludzi, nie wiem czy nie więcej niż w zorganizowanych strukturach kościelnych. 

Jesli ktoś uważa, że ogółem ludzkości rzadzi szatan, to może być pod wpływem jakiejś grupy, ruchu, sekty, zakonu itd.

Jeśli osoba jest młoda to mogła mieć mało czasu żeby takie stwierczenia samodzielnie przemyśleć i przeżyć. 

Jeśli jest zalękniona to ma to swoje przyczyny w warunkach zewnętrznych a nie w deficytach umysłowych. Uważam, że bardzo powierzchownie i niesprawiedliwie ją oceniasz, jakbyś miał własnie jakieś problemy z myśleniem i ograniczenia intelektualne. Albo jesteś przytępawym sybarytą, który ocenia z jaką dziewczyną JEMU będzie najlepiej. 

Gość oczywiscie
14 godzin temu, danuta grytschuk napisał:

już ..szatana wszędzie miesza......Bóg dal seks i pobłogosławił.....jednak nie dla rozpusty tylko dla przyjemności w malzenstwie.....nie tylko do rozrodu...nie nie nie....księża tak nie nauczają..nie...nie...kosciol tez poszedł do przodu...Remigiusz Racław...osłuchaj pytania odpowiedzi YUTB...

Chciałam zauważyć, że w całym wątku, nikt tu nie wspominał o seksie poza Panią. 

Gość gość
12 godzin temu, Gość 1234 napisał:

Norma u facetów. 
Może być nienormalna.
Może być suką.

No dokładnie. A potem taki baran będzie płakał, że kobiety SĄ ZŁE!!!  😄 A to było trzeba zwracać uwagę na coś więcej niż tylko wygląd przy wyborze partnerki. 🙂 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

No dokładnie. A potem taki baran będzie płakał, że kobiety SĄ ZŁE!!!  😄 A to było trzeba zwracać uwagę na coś więcej niż tylko wygląd przy wyborze partnerki. 🙂 

A ty jestes typową wredną suką 😄 

autor

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

A ty jestes typową wredną suką 😄 

autor

Wredna, bo co? Bo pisze prawdę? Ty jesteś durny i płytki, skoro jesteś z laską tylko dlatego, że jest ładna.

Gość gosc
18 minut temu, Gość gość napisał:

Wredna, bo co? Bo pisze prawdę? Ty jesteś durny i płytki, skoro jesteś z laską tylko dlatego, że jest ładna.

Wredna i na pewno szpetna bo tak się boisz oceny wyglądu. Gdybym zwracał uwagę na twój wygląd to mogłym na ciebie tylko splunąć. Autor.