Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jerrera

Libido therapy

Polecane posty

Gość Jerrera

Witam wszystkie kobietki. Jakie macie zdanie na temat tabletek LIbido therapy? Pytam się ponieważ poważnie zastanawiam się czy sobie ich nie kupić.
Niestety ale jestem poważnie zawiedziona stimeą. Tak ją reklamują w tv a jednak działanie jest kiepskie. Przymierzam sie do kkupienia własnie libido therapy.czy jest duża różnica?

Gość Loki3456

Akurat stimei nie próbowałam tak wiec wiele na jej temat napisac nie moge. Mam jednak pewne doświadczenia z asequrella. Biore tabletki antykoncepcyjne i niestety nie miałam po nich żadnej ochoty na seks. Asequrella absolutnie nie sprawiła,że odzyskałam pożadanie a wręcz bolała mnie głowa. Czyli znaczy,ze było jakieś działanie ale na minus.
Libido therapy to drugie tabletki jakie testowałam. Zostały mi zlecone przez moją panią ginekolog, która powiedziała, żebym spróbowała to moze mi pomogą. Postanowiłam zobaczyć jakie jest ich działanie i jestem zadowolona. W przeciwieństwie do asequrelli nie boli mnie po nich głowa. No i działanie jest 🙂

Gość lolitma

Jerrera to w zasadzie jedyne tabletki które ponoć działaja. Sama stosuję . Sa ok. Jesli zależy Ci na czymś porządnym to polecam.