Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ololol

Czy tak postepuje zakochany chlopak?

Polecane posty

Gość ololol

Licze na szczerość i fajnie jakby Panowie sie wypowiedzieli 🙂 Poznałam go kilka miesięcy temu, było spotkanie,ale nie jestem przekonana czy chce w to brnąć dalej bo nie chce byc znów zraniona. Własciwie to juz zdążyłam sie zauroczyć ale czułam niedostatek zainteresowania i odsunęłam sie na kilka tygodni, zmienilam myslenie wobec niego i juz mi częściowo przeszło

Ogólnie, takie zachowania chyba na plus to :

- jest chętny do ewentualnej pomocy

- jest dostępny dla mnie  cały czas, jak dzwonie czy pisze odpowiada od razu,mówi że nie może się doczekać rozmowy i sam zagaduje bardzo często (zaczął jakieś 80% rozmów)

- naśladuje mnie w zachowaniu i wyglądzie

-dopasowuje sie do mnie: zgadza się ze mną we wszystkim, podziela wszystkie moje poglądy, interesuje sie tym co ja, robi to co ja lubię...mam swoje dziwactwa, charakterystyczne zwroty itd i on też je lubi i robi tak samo 

Na minus :

-rozmawiamy o głupotach, on nie mówi o sobie ani nie interesuje się mną (chyba, że grzecznościowo w bezposredniej rozmowie, z innego źródła duzo o mnie wie) i co mi dało do myślenia: kiedy zagadnęłam go o to, próbował mnie zbyc  zartami, pozniej podal 100 roznych powodów a w koncu ciśnienie mu skoczyło i powiedział,że z nim nie jestem więc nie muszę nic wiedzieć, choc wczesniej mówił że mogę pytać go o wszystko

- zgadza sie na wszystko, nawet w takiej sprawie  jak nasza znajomość:  jak ja poprowadzę tak będzie dobrze ( czy to w kierunku zwykłej znajomości czy romansu, czy związku, czy samego seksu..) co ja wymyślę odnośnie spędzania czasu też jest ok, chce być wielbiona-będę; chcę byc upokorzona-będe;  czasem mam wrażenie ze odzywa sie wtedy kiedy wyczuje ze ja tego chce.poważnie. wniosek : wszystko mu jedno?

- rzadko mnie komplementuje, tylko 2 razy usłyszałam od niego,że jestem piękna i to przy  jakiejś okazji a nie tak po prostu. Nie chce nic wymuszac ale czuje sie niedoceniona

Co on moze do mnie mieć?SZCZERZ

Gość ololol

- Nie wymusza na mnie seksu, mowi ze kiedy ja bede chciala (raczej nieprędko skoro wszystko mu jedno)

Gość ololol

Opieprzyłam go z góry na dół kilka razy, zerwałam z nim znajomosc na jakis czas..ale i tak wrócił. Cieszy sie jak odnawiam kontakt, nawet jesli wczesniej powiedzialam ze to juz koniec to i tak za jakis czas pisze. Nie jest nachalny,

Gość ololol

up

Gość ololol

.

Gość ololol

up

Gość szczery gosc

nikomu sie nie chce na te twoje kolejne bzdety odpisywac. Po co kolejny temat?

Gość ololol

to pierwszy temat

Gość lsla

Jest to bardzo mozliwe ze sie w tobie zadurzył :P