Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel

Gdzie można znaleźć kobiety zainteresowane sponsoringiem młodego chłopaka?

Polecane posty

Gość Daniel

Tak jak w temacie, gdzie młody chłopak, świeżo po szkole średniej może znaleźć sponsorke? Jak w ogóle się za to zabrać? Uważam że wyglądam całkiem nieźle, sprzęt też nie najgorszy. A poza tym kręcą mnie bardzo dojrzałe kobiety, więc pomyślałem, że czemu nie połączyć przyjemnego z pożytecznym. Proszę o jakieś porady

Gość Pola
32 minuty temu, Gość Daniel napisał:

Tak jak w temacie, gdzie młody chłopak, świeżo po szkole średniej może znaleźć sponsorke? Jak w ogóle się za to zabrać? Uważam że wyglądam całkiem nieźle, sprzęt też nie najgorszy. A poza tym kręcą mnie bardzo dojrzałe kobiety, więc pomyślałem, że czemu nie połączyć przyjemnego z pożytecznym. Proszę o jakieś porady

Czy najpierw trzeba cię rozprawiczyć? Czy masz już jakiekolwiek doświadczenie?

Gość Daniel

13 minut temu, Gość Pola napisał:

Czy najpierw trzeba cię rozprawiczyć? Czy masz już jakiekolwiek doświadczenie?

Mam doświadczenie, nawet nie takie małe. Myślę, że będąc prawiczkiem nie szukalbym sponsorki 😉

Gość Pola
2 minuty temu, Gość Daniel napisał:

Mam doświadczenie, nawet nie takie małe. Myślę, że będąc prawiczkiem nie szukalbym sponsorki 😉

Rozumiem, tylko widzisz inaczej wygląda seks z małolatą jak z dojrzałą kobietą, ona oczekuje czegoś więcej. Trudno żeby ci płaciła i cię uczyła.

Gość Daniel
5 minut temu, Gość Pola napisał:

Rozumiem, tylko widzisz inaczej wygląda seks z małolatą jak z dojrzałą kobietą, ona oczekuje czegoś więcej. Trudno żeby ci płaciła i cię uczyła.

Może I tak, ale skąd pewność że będzie mnie musiała uczyć czegokolwiek? 😏😉

Gość Pola
1 minutę temu, Gość Daniel napisał:

Może I tak, ale skąd pewność że będzie mnie musiała uczyć czegokolwiek? 😏😉

Jaka pewność że nie??

Gość Daniel
3 minuty temu, Gość Pola napisał:

Jaka pewność że nie??

Dobre pytanie haha

Jeśli mam być szczery to pieniądze są dla mnie sprawą drugorzędną, bo chcę tylko dorobić przed I w czasie studiów. Bardziej chodzi mi o sam seks z piękną dojrzałą kobietą, więc powiedzmy że byłbym w stanie spotkać się na jakiś "egzamin wstępny" 😉

Gość Pola
3 minuty temu, Gość Daniel napisał:

Dobre pytanie haha

Jeśli mam być szczery to pieniądze są dla mnie sprawą drugorzędną, bo chcę tylko dorobić przed I w czasie studiów. Bardziej chodzi mi o sam seks z piękną dojrzałą kobietą, więc powiedzmy że byłbym w stanie spotkać się na jakiś "egzamin wstępny" 😉

Próbuj, może jakaś młodsza chętna z kasą się zgodzi.

Gość Daniel
2 minuty temu, Gość Pola napisał:

Próbuj, może jakaś młodsza chętna z kasą się zgodzi.

No tak, tylko założyłem ten temat dlatego, bo nie wiem gdzie takich szukać 😉

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Daniel napisał:

Chłopcze, jesli dojrzała babka chce sobie ogarnąć młodego faceta na seks to dziś są takie czasy, że nie musi za to płacić. Ba! Ogolnie jeśli jakaś kobieta chce sobie wyhaczyć kogoś na bara-bara to chętnych znajdzie całe tabuny. 

W dobie badoo czy tindera, gdzie nawet baby takie 3/10 mają mnóstwo propozycji szybkich numerków. Wystrczy że nie stoi z higieną na bakier i ma mnóstwo chętnych popychaczy za free, a Ty chcesz żeby Ci jeszcze jakaś płaciła? 😂

2 godziny temu, Gość Daniel napisał:

Dobre pytanie haha

Chlopcze to jest tak, ze jesli chcesz atrakcyjna i dojrzala to mozesz pomarzyc, chyba, ze sam jestes bardzo przystojny. Natomiast jesli za kase to nie licz na piekna, bo takie nie musza placic, maja mlodych ile chca.

Gość Gość
2 godziny temu, używammózgu napisał:

Chlopcze to jest tak, ze jesli chcesz atrakcyjna i dojrzala to mozesz pomarzyc, chyba, ze sam jestes bardzo przystojny. Natomiast jesli za kase to nie licz na piekna, bo takie nie musza placic, maja mlodych ile chca.

Czlowieku, mam konto na zbiorniku do pooglądania. Tam nawet otłuszczone pasztety mają spore grono chętnych do seksu za darmo. Pewnie ci adoratorzy też malo wyględni, ale nikt nie placi. 

Gość Bìcu

Jakby się znalazła zadbana miła pani to i ja byłbym zainteresowany towarzyszeniem takowej damie,  tylko ja nie chce żadnych pieniędzy.