Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOŚĆ

Czemu Dragon myśli,że każdy temat dla niego??

Polecane posty

Gość GOŚĆ

Czemu Dragon myśli,że każdy temat dla niego i w większość się wtrąca???nie jesteś gościu jedynym facetem o ktorym można tylko pisac,który potrafi ranić i bawic sie innymi..Takich jak ty spotykam wszędzie, w pracy,na ulicy..wiec  wyluzuj że jesteś pepkiem świata, bo nie jesteś..męczą mnie twe opowieści dziwnej treści..Musisz mieć smutne życie jak pół życia w necie.

Gość mam dość

Kolejna d e b i l k a wszedzie dragona widzi 😄

Gość GOSC

Temat założył facet bo też chciałby zaistnieć na kafe,a nie tylko wszystkie myślą, że to Dragon.Ja też mam ......owe momentami poczucie humoru i też lubię czasem odreagować po pracy w necie swoje  męczące życie 

Gość Gość

Dragon jest niedopieszczony.

Gość gosc
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Dragon jest niedopieszczony.

To niech sobie poszuka tej właściwej kobiety to zaspokoi jego wszystkie potrzeby i nie będzie siedział tyle na forum tylko z nią 

Gość Dragon
56 minut temu, Gość GOSC napisał:

Temat założył facet bo też chciałby zaistnieć na kafe,a nie tylko wszystkie myślą, że to Dragon.Ja też mam ......owe momentami poczucie humoru i też lubię czasem odreagować po pracy w necie swoje  męczące życie 

Może spróbujemy, co myślisz? Baby są mocno przereklamowane

Gość Gosc

Jak wybieracie Panowie te głupie jak z reklamy burdelu ..to faktycznie dylemat. Wybierajcie te z innych półek w sklepie, a wtedy nie będzie problemu. POWODZENIA