Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przegryw

Mam 21 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość Przegryw

Rocznikowo mam 21 lat i nigdy nie miałem dziewczyny ,nigdy sie nie całowałem i jestem prawiczkiem.Nigdy nie umiałem postarać się o dziewczynę,miałem i mam pełno kompleksów przez co szybko sobie odpuszczałem jakąś znajomośc.Kilka razy dostałem tez kosza.Nie wiem co robić.Czuje sie beznadziejnie 

Gość StaryPryk
Przed chwilą, Gość Przegryw napisał:

Rocznikowo mam 21 lat i nigdy nie miałem dziewczyny ,nigdy sie nie całowałem i jestem prawiczkiem.Nigdy nie umiałem postarać się o dziewczynę,miałem i mam pełno kompleksów przez co szybko sobie odpuszczałem jakąś znajomośc.Kilka razy dostałem tez kosza.Nie wiem co robić.Czuje sie beznadziejnie 

10 lat temu, byłem taki jak Ty. Dokładnie stałem w tym samym miejscu. Pełno kompleksów, poczucie beznadziejności, kosze.

I wiesz co?

Dziś jest tak samo :classic_cool:

3 minuty temu, Gość Przegryw napisał:

Chodzisz na dyskoteki? 

Gość Przegryw
2 minuty temu, Głodek napisał:

Chodzisz na dyskoteki? 

Tak całe liceum chodziłem na osiemnastki (dziewczyny nawet nie dawały się zaprosić do tańca),teraz na studiach też chodze ale nic.Nie jestem jakiś super nieśmiały czy coś

Gość Ghj

Znajdź dziewczynę niewyróżniającą się z tłumu taka która zawsze gdzieś stoi na uboczu 

Gość Przegryw

Paraliżuje mnie strach ,że nie mam kompletnego doświadczenia,gorzej jak 15 latek.Po prostu dojrzewałem wolniej niż moi koledzy i zawsze byłem w tyle , w tych sprawach też.To mnie blokuje najbardziej

Gość Przegryw
2 minuty temu, Gość Ghj napisał:

Znajdź dziewczynę niewyróżniającą się z tłumu taka która zawsze gdzieś stoi na uboczu 

Nie interesują mnie takie, z reguły są brzydkie.

Gość Przegryw
2 minuty temu, Gość Przegryw napisał:

Nie interesują mnie takie, z reguły są brzydkie.

podszyw jak coś...

Gość ograniczony22
21 minut temu, Gość Przegryw napisał:

Nie łam się ja też nie mam dziewczyny😭

Gość bez

Też nigdy nie miałem a moje próby poznawania wbiły mi do głowy że zawsze będę cierpiał przez kobiety, bo ja pierwszy je zaczynam kochać one absolutnie nie i już gotowe.

Gość 1984
21 minut temu, Gość Przegryw napisał:

Tak całe liceum chodziłem na osiemnastki (dziewczyny nawet nie dawały się zaprosić do tańca),teraz na studiach też chodze ale nic.Nie jestem jakiś super nieśmiały czy coś

Chodziłem na 18 tki i nigdy się nie zdarzyło aby dziewczyny nie chciały ze mną tańczyć. Coś Ty miał za towarzystwo autorze ?

Byłem bardzo nieśmiały,ale nie aż tak bardzo abym wstydził się tańczyć na imprezach. Pierwszy raz całowałem się z dziewczyną w wieku 22 lat. 

Gość Gość

Przegryw, a nie przyszło ci do głowy, że skoro nie chcą tańczyć, to po prostu im się nie podobasz? Znam chłopaków bardzo wstydliwych, ale jeśli są wysocy, ładnie zbudowani, z fajną buźką, to tylko dodaje im uroku, że są nieśmiali. Kobiety lubią niesmiałych facetów, ale fajnych, ciekawych, zabawnych, przystojnych, wysportowanych. 

Musisz pogodzić się z tym, że jeśli jesteś nieatrakcyjny, to nie zatańczy z tobą fajna laska, chyba, że prost/ytu/tka za pieniądze.

Ludzie dobierają się pod kątem atrakcyjności i tyle. 

Uderzaj do dziewczyn podobnych do siebie, a w końcu się uda. A jeśli masz się za totalne gumno, to musisz iść na terapię. 

Gość Anty Bazyl
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Przegryw, a nie przyszło ci do głowy, że skoro nie chcą tańczyć, to po prostu im się nie podobasz? Znam chłopaków bardzo wstydliwych, ale jeśli są wysocy, ładnie zbudowani, z fajną buźką, to tylko dodaje im uroku, że są nieśmiali. Kobiety lubią niesmiałych facetów, ale fajnych, ciekawych, zabawnych, przystojnych, wysportowanych. 

Musisz pogodzić się z tym, że jeśli jesteś nieatrakcyjny, to nie zatańczy z tobą fajna laska, chyba, że prost/ytu/tka za pieniądze.

Ludzie dobierają się pod kątem atrakcyjności i tyle. 

Uderzaj do dziewczyn podobnych do siebie, a w końcu się uda. A jeśli masz się za totalne gumno, to musisz iść na terapię. 

O już zaczyna się wpajanie kompleksów przez forumowe Bazyle. Ej bazylu, jak to jest że nie spełniam żadnego kryterium a bujam się z ładnymi, fajnymi laskami? 

Gość Gość

Jesteś nieatrakcyjny i twierdzisz, że nie podejdziesz do dziewczyny na uboczu bo takie są zazwyczaj brzydkie? Serdecznie Ci współczuję - z intelektem u Ciebie też słabo. Skoro Ty oceniasz innych po wyglądzie, nie dziw się, że inni oceniają Ciebie.

Gość gosc
21 minut temu, Gość Anty Bazyl napisał:

O już zaczyna się wpajanie kompleksów przez forumowe Bazyle. Ej bazylu, jak to jest że nie spełniam żadnego kryterium a bujam się z ładnymi, fajnymi laskami? 

to znaczy, ze one maja sie za gumno. zabolalo cię. taka prawda. jesli ladna laska lgnie do bazyla, to dlatego, ze od dziecka slyszala, ze jest bezwartosciowym smieciem. gdy tylko uwierzy w siebie, kopnie tego bazyla i nawet nie bedzie go pamietac. żyćko.

ladna dziewczyna z brzydkim kolesiem to albo  dzi w ka albo ofiara przemocy domowej. jedna i druga ma ma go w dvpie. po prostu są zdesperowane. wygooglaj sobie DESPERATKA.

nigdy nie miałam brzydkiego kolesia. i nawet brzydki koles do mnie nigdy nie startowal. 

ZROZUM, ŻE MY KOBIETY TAK SAMO KOCHAMY BRZYDKICH, GRUBYCH FACETÓW, JAK WY FACECI - BRZYDKIE, GRUBE BABY!

logika, ...ie

Gość Gość

On jest wybredny, ale nie rozumie, że dziewczyny też są. Wszak dziewczyny to też ludzie. Atrakcyjne kobiety szukają atrakcyjnych mężczyzn.

Pamiętam w podstawówce takich obleśnych typków. Śmiali się z dziewczynki z rozszczepem wargi. Sami wyglądali jak psia kupa na trawniku. A potem dyskoteka szkolna i zarówno ta dziewczynka, jak i oni podpierali ściany. Nie mogli się razem pobawić, potańczyć? Nie.

To teraz siedzi taki na forum i analizuje ile to 2x2, dlaczego żadna go nie chce. Bo im się nie podobasz! Proste! Nie ma na ciebie popytu. 

Szukaj dziewczyny atrakcyjnej jak ty czyli nieatrakcyjnej. Żaden cud się tu nie wydarzy, chyba, że dzięki portalowi roksa.

Gość ffddf

rynek matrymonialny jest zepsuty, nie ma co się martwic ze nie masz dziewczyny

Gość Przegryw
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Jesteś nieatrakcyjny i twierdzisz, że nie podejdziesz do dziewczyny na uboczu bo takie są zazwyczaj brzydkie? Serdecznie Ci współczuję - z intelektem u Ciebie też słabo. Skoro Ty oceniasz innych po wyglądzie, nie dziw się, że inni oceniają Ciebie.

Umiesz czytac? Napisałem ze to podszyw 

Gość Gosc

A jak wyglądasz? Możesz się opisać?

Gość Śpiocha
1 godzinę temu, Gość Przegryw napisał:

Braciak ma 35 i ten przypadek. Jeżeli będziesz w jego wieku i będziesz synusiem mamusi to będzie tragedia. Koleżanka w wieku 25 lat poznała pierwszego chłopaka. W wieku 26 lat wyszła za mąż. Nie jesteś dziwadłem.

Gość Marcin

Przegryw, pokochaj siebie, najlepiej na terapii, a zrozumiesz, że dziewczyny takie jak ty, też mogą być fajne.

Jeśli będziesz szukał laski, to ona będzie miała w tym jakiś biznes.

Znam typa po 50., który poznał ładną dziewczynę ze wsi (27letnią). Chciała się wyrwać z biedy i patologii. Dziadek bogaty. No ale potem stękał nam, że mu się wypina raz na dwa miesiące jak wyprosi. Natomiast karta od bankomatu to było coś, na co zawsze była otwarta. W czasie tego związku umawiała się z atrakcyjnymi równolatkami. Z tym, że żaden nie chciał jej na poważnie. Aż w końcu jeden się zdecydował. Dziad został kopnięty w dvpę i jeszcze wyśmiany.

Kolejna parka, sąsiedzi z Bemowa. Ona z jakiejś pijackiej rodziny, on grubawa pissssda, sierota na strzała. Wszyscy wiedzą, że ona spotyka się z facetami, ale trzyma się grubera, bo boi się zostać sama. W Wwie drogi wynajem. Nie dałaby rady. I też gruber żali się, że ona ma niski popęd i że ją ciągle głowa boli.

Można mieć ładną dziewczynę, gdy jest się nieatrakcyjnym, ale ona musi być zdesperowana. Problem polega na tym, że po chwili u twojego boku poczuje się bezpiecznie i będzie szukać kogoś, kto naprawdę jej się podoba.

Wiesz, jak ktoś spragniony to i z kałuży się napije. Ale jak się napije, to szuka czegoś na swoim poziomie. 

Ładne laski lubią ładnych facetów. To raczej oczywiste. 

To nie tak, że kobiety są interesowne. No własnie, jesli koleś jej się podoba, jest na jej poziomie, to może z nim wpi e r talać makaron z ketchupem i na wakacje nad Zegrze jeździć, bo go kocha. A jak jej się nie podoba, tylko jest z nim ze strachu, to ma kochanka, a jego traktuje jak hotel i bankomat. Faceci tak samo robią. Niektórzy boją się, że zostaną sami. Łapią jakąś Halinę, byle kogoś mieć, a potem chodzą na boki. 

Gość Kuna😆
1 godzinę temu, Gość Przegryw napisał:

Chłopak nie łam się jedni mają szybciej inni później dziewczyny.Masz kompleksy czy są one aż tak duże?Wgl z czym są związane?Napisz coś więcej.Ja pierwszą dziewczynę miałem w wieku 15 lat pierwszy sex 17lat dziś mam 27 i jestem nie oszukując troszkę draniem ale troszkę no może więcej niż trochę nie jednej serce zraniłem😟Za co przepraszam

Gość Anty Bazyl
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

to znaczy, ze one maja sie za gumno. zabolalo cię. taka prawda. jesli ladna laska lgnie do bazyla, to dlatego, ze od dziecka slyszala, ze jest bezwartosciowym smieciem. gdy tylko uwierzy w siebie, kopnie tego bazyla i nawet nie bedzie go pamietac. żyćko.

ladna dziewczyna z brzydkim kolesiem to albo  dzi w ka albo ofiara przemocy domowej. jedna i druga ma ma go w dvpie. po prostu są zdesperowane. wygooglaj sobie DESPERATKA.

nigdy nie miałam brzydkiego kolesia. i nawet brzydki koles do mnie nigdy nie startowal. 

ZROZUM, ŻE MY KOBIETY TAK SAMO KOCHAMY BRZYDKICH, GRUBYCH FACETÓW, JAK WY FACECI - BRZYDKIE, GRUBE BABY!

logika, ...ie

Pudło. Zakładasz, że owe ładne miały tyle samo w głowie co ty. A jednak potrafiły docenić inne rzeczy, niż urodę.

A to za co się mają, to zostaw im. 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Anty Bazyl napisał:

Pudło. Zakładasz, że owe ładne miały tyle samo w głowie co ty. A jednak potrafiły docenić inne rzeczy, niż urodę.

A to za co się mają, to zostaw im. 

Każdy kto ma oczy jest wzrokowcem. Rozczaruję cię, kobiety też są wzrokowcami. Kobiety patrzą na wygląd i gdy koleś im odpowiada, dalej na wnętrze. Samo wnętrze to może być ciekawe u koleżanki czy kolegi. W relacjach jest se ks, a se ksu się nie uprawia z wnętrzem, ale z ciałem.

Rozczarowanko, co? 

Idąc twoim tokiem myślenia, jesli masz coś w głowie, rozglądasz się za grubymi, brzydkimi torbami? Mądry facet to ten, który szuka brzydkiej baby? Jesteś tępakiem.

Naiwniak. Faceci kochają oczami, a kobiety sercem? Tak sobie tłumacz. Jak to mln razy powtórzysz, moze nawet w to uwierzysz. A prawda jest taka, że kobiety kochają wysokich, wysportowanych, przystojniakow. A jesli po takich nie sięgają, to dlatego, że w siebie nie wierzą, są zdesperowane, a nie dlatego, że wolą jakiegoś lamusa obleśnego. A gdy przy takim lamusku się podbudują to bedzie mial rogi takie, ze sie w klatce nie zmiesci. Co za naiwny łeb z ciebie.

Gość Zmień priorytety

Eee tam brak dziewczyny to nie koniec świata. Skup się na ważniejszych rzeczach a z czasem niespodziewanie znajdziesz odpowiednią dziewczynę która cię będzie chciała.

Gość Anty Bazyl
32 minuty temu, Gość gosc napisał:

Każdy kto ma oczy jest wzrokowcem. Rozczaruję cię, kobiety też są wzrokowcami. Kobiety patrzą na wygląd i gdy koleś im odpowiada, dalej na wnętrze. Samo wnętrze to może być ciekawe u koleżanki czy kolegi. W relacjach jest se ks, a se ksu się nie uprawia z wnętrzem, ale z ciałem.

Rozczarowanko, co? 

Idąc twoim tokiem myślenia, jesli masz coś w głowie, rozglądasz się za grubymi, brzydkimi torbami? Mądry facet to ten, który szuka brzydkiej baby? Jesteś tępakiem.

Naiwniak. Faceci kochają oczami, a kobiety sercem? Tak sobie tłumacz. Jak to mln razy powtórzysz, moze nawet w to uwierzysz. A prawda jest taka, że kobiety kochają wysokich, wysportowanych, przystojniakow. A jesli po takich nie sięgają, to dlatego, że w siebie nie wierzą, są zdesperowane, a nie dlatego, że wolą jakiegoś lamusa obleśnego. A gdy przy takim lamusku się podbudują to bedzie mial rogi takie, ze sie w klatce nie zmiesci. Co za naiwny łeb z ciebie.

Ty mnie nie musisz rozczarowywać. Bo to świat iluzji kobiety, która jest nieatrakcyjna ;D Celem związków jest prokreacja. A skoro taki nieatrakcyjny jak ja, jest wstanie prokreować z atrakcyjnymi laskami - to cel został spełniony. Nie wiem jaką miały samoocenę, co mnie to interesuje? 

Sama jesteś tępakiem, zakładając że patrzyliśmy w gwiazdy zamiast się seksić. Rozczarowanko, bo jak kulą w płot, co?

Cytat

rozglądasz się za grubymi, brzydkimi torbami?

...yzmem jest porównywanie kogoś nieatrakcyjnego fizycznie z kimś niezadbanym. 

Cytat

A prawda jest taka, że kobiety kochają wysokich, wysportowanych, przystojniakow.

Jeżeli byłaby to 100% prawda, to mój brat cioteczny, przystojniak nie mógłby się odpędzić od dziewczyn. A akurat na tym polu ja mam większe sukcesy;) Ale to świat niedostępny takim bazylom jak ty. 

Cytat

A jesli po takich nie sięgają, to dlatego, że w siebie nie wierzą, są zdesperowane

Ty już wiesz jakie były, albo uroiłaś sobie. Leki wzięte? 😉 Widać, że nikt o ciebie nigdy nie walczył. Stąd ten jad. 

Cytat

A gdy przy takim lamusku się podbudują to bedzie mial rogi takie, ze sie w klatce nie zmiesci. Co za naiwny łeb z ciebie.

Bazylu, odpowiem ci tak: nie twoja sprawa. Zajmij się swoim bajorem i swoim g..nem. 

Gość bez

ja 42 i nigdy. podobno ciężki ze mnie przypadek. Tak ciężki, jak sobie zapamiętam, mimo żę chciałem, że i tak nikt mnie nie pokocha to nie da się zapomnieć. Nie mówiąc już, że prawie żadna kobieta po 35 nie wierzy w miłość i cię zko się dogadać z obojętnymi chłodnymi kobietami.

Gość gość

21 lat to młody jeszcze jesteś! Wszystko przed Tobą! 😄 Ona cały czas na Ciebie czeka, głowa do góry i idź jej szukać 🙂

Gość Dbdjd

Je/bać kobiety każda to głupia szma/ta

Gość hehehe
10 godzin temu, Gość Gosc napisał:

A jak wyglądasz? Możesz się opisać?

Dobre pytanie :D bo kobiety de/bilki patrza TYLKO I WYLACZNIE NA WYGLAD mimo tego ze oczywiscie mowia ze nie. Lepszy ladny alkoholik niz brzydki ideal z charakteru i bez nalogow :D i za to kuedys zaplaca

Jezeli nigdy nie miales dziewczyny to sie ciesz. Dluzej pozyjesz. Kobiety tylko potrafia wykanczac psychicznie. Lepiej byc samemu niz dodawac sobie problemow, obowiazkow i wydatkow. Oczywiscie mieczaki beda plakac z samotnosci ale samotnosc to cos pieknego, zero problemow itd. :)