Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jest sens w wieku 33 l

czy jest sens w wieku 33 lat szukać kobiety na stałe

Polecane posty

Gość czy jest sens w wieku 33 l

lepiej cieszyć się jeszcze młodością i żyć chwilą bo i tak już ciężko kogoś spotkać sensownego jak widzicie

Przed chwilą, Gość czy jest sens w wieku 33 l napisał:

lepiej cieszyć się jeszcze młodością i żyć chwilą bo i tak już ciężko kogoś spotkać sensownego jak widzicie

a co będziesz siedział i mamrotal cale życie do ściany czy ..miegolil sobie sam...jak nie wytrzymasz....przecież życie masz jedno ....szukaj kobiety nie trzęś się ze strachu....i tyle...lecz te le,ki...one cie blokują i ograniczają...

Gość Ona
4 minuty temu, danuta grytschuk napisał:

a co będziesz siedział i mamrotal cale życie do ściany czy ..miegolil sobie sam...jak nie wytrzymasz....przecież życie masz jedno ....szukaj kobiety nie trzęś się ze strachu....i tyle...lecz te le,ki...one cie blokują i ograniczają...

Oni myślą, że cale Zycie będą bzykac młode lale 😂 😂 😂 a mężczyzna po 55 roku życia traci juz cała męskość. Jest już starym człowiekiem. Wtedy to sie modlą, żeby chociaż rowiesniczka chciała dotrzymać im towarzystwa 😂 

7 minut temu, Gość Ona napisał:

Oni myślą, że cale Zycie będą bzykac młode lale 😂😂😂 a mężczyzna po 55 roku życia traci juz cała męskość. Jest już starym człowiekiem. Wtedy to sie modlą, żeby chociaż rowiesniczka chciała dotrzymać im towarzystwa 😂 

to prawda w strefie singla .wyjazdy.....siedzą tacy a jeszcze jak bronią się ze to niby tacy nie dostępny....po cichu leczą swoja samotność topiąc łzy w butelce....widzę to na spotkankach takich twardzieli udają a chleją...to po co chlejesz...bo strach w gaciach...to chore ze strachu wszystko...ze nie da rady małżeństwa prowadzić niedojrzałe..miski....bawić tylko się chce cale życie albo poblokowane ze strachu  choroba psycha słaba.. i ten strach podsycają co dzień..albo .zabawa..na trochę...chore ze strachu niedojrzałe dzieci...

Gość marawstala

To juz od Ciebie zależy, nikt Ci nie powie co masz robić... Bo bedzie na nas : ) 

Gość geniusz

zależy od człowieka Ja mam 31 i nie zamierzam się nigdy z nikim wiązać żyję przygodami chwilą emocjom i to jest to co kocham nie potrafiłbym żyć inaczej podążaj za głosem serca a nie za dobrymi radami

Gość Gosc

Ciesz się życiem. Może przez przypadek spotkasz kogoś z kim będziesz nóg się tym ciekawym życiem cieszyć wspólnie ale nie na sile. Jeżeli do tej pory miałeś problemy z poznaniem fajnej kobiety, to albo coś z tobą jest nie tak, albo szukasz w złym miejscu.

nie ma, powtarzam NIE ma wolnych i fajnych facetów na rynku matrymonialnym, ponieważ taki osobnik już we wczesnej młodości na studiach jest lokalizowany bez swoje rówieśniczki, trafiany i zatapiany ;)

my kobiety mamy radar, jeżeli trafia się taka fajna rybka, szybciutko pływa w naszym akwarium:)

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ciesz się życiem. Może przez przypadek spotkasz kogoś z kim będziesz nóg się tym ciekawym życiem cieszyć wspólnie ale nie na sile. Jeżeli do tej pory miałeś problemy z poznaniem fajnej kobiety, to albo coś z tobą jest nie tak, albo szukasz w złym miejscu.

nie ma, powtarzam NIE ma wolnych i fajnych facetów na rynku matrymonialnym, ponieważ taki osobnik już we wczesnej młodości na studiach jest lokalizowany bez swoje rówieśniczki, trafiany i zatapiany 😉

my kobiety mamy radar, jeżeli trafia się taka fajna rybka, szybciutko pływa w naszym akwarium:)

Co za brednie. Nie każdy fajny facet ma ochotę na stały związek. Wam się wydaje że jak chłop jest zajęty to znaczy ze jest zajebisty bo inaczej by był wolny a to są jedyne wasze wyobrażenia i psychologiczny trik. I co to znaczy ze jeśli nie może znaleźć fajnej kobiety to robi coś źle albo nie te kregi? Skoro każdy fajny facet zajęty to idąc tym tropem i każda kobieta więc jaki jest sens szukać skoro wolne są tylko te niedorobione? 

Gość Chach
25 minut temu, Gość Gość napisał:

Co za brednie. Nie każdy fajny facet ma ochotę na stały związek. Wam się wydaje że jak chłop jest zajęty to znaczy ze jest zajebisty bo inaczej by był wolny a to są jedyne wasze wyobrażenia i psychologiczny trik. I co to znaczy ze jeśli nie może znaleźć fajnej kobiety to robi coś źle albo nie te kregi? Skoro każdy fajny facet zajęty to idąc tym tropem i każda kobieta więc jaki jest sens szukać skoro wolne są tylko te niedorobione? 

Nie oszukuj się. Facet jeżeli jest wolny ok 30 (i nie jest świeżo po rozstaniu z długoletnia partnerka) jest trefny. Sama bym się zastanawiała co z nim jest nie tak. Wśród moich znajomych jest tylko 3 samotnych- jeden z dzieckiem, drugi ma problemy z agresja i leki przed stałym związkiem a trzeci... jest po rozwodzie ale za bardzo lubi picie i alko. 

Reszta od lat w związkach.

inteligentni, mądrzy i wykształceni a tdo tego robiący karierę, przystojni z poczuciem humoru - są od lat w związkach lub w nielicznych przypadkach ich stan singielstwa trwa chwile - kobiety same takich wypatrują i niekiedy subtelnie uwodzą. 

Dobra partia jest ,,towarem” pożądanym i znika z rynku matrymonialnego jak świeże bułeczki. Dlatego jest tak sporo samotnych kobiet :) uprzedzę twoje zarzuty - ja jestem świeżo upieczona mężatka :)  

Gość marawstala
50 minut temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie...

Gdyby wszyscy zajęci byli takimi ideałami dla siebie to ich związki by sie nie rozpadaly... Nie byłoby panien i kawalerów z odzysku : ) 

Gość Ghjjkj

Gość Chach   

Napisano 43 minuty temu

1 godzinę temu, Gość Gość napisał: 

Nie oszukuj się. Facet jeżeli jest wolny ok 30 (i nie jest świeżo po rozstaniu z długoletnia partnerka) jest trefny. Sama bym się zastanawiała co z nim jest nie tak. Wśród moich znajomych jest tylko 3 samotnych- jeden z dzieckiem, drugi ma problemy z agresja i leki przed stałym związkiem a trzeci... jest po rozwodzie ale za bardzo lubi picie i alko. 

Reszta od lat w związkach.

inteligentni, mądrzy i wykształceni a tdo tego robiący karierę, przystojni z poczuciem humoru - są od lat w związkach lub w nielicznych przypadkach ich stan singielstwa trwa chwile - kobiety same takich wypatrują i niekiedy subtelnie uwodzą. 

Dobra partia jest ,,towarem” pożądanym i znika z rynku matrymonialnego jak świeże bułeczki. Dlatego jest tak sporo samotnych kobiet :) uprzedzę twoje zarzuty - ja jestem świeżo upieczona mężatka :)  

A nie istnieje już coś takiego jak uczucia i porozumienie dusz? Do mnie tez dowalali sie kiedys tacy, ktorzy uwazali ze dobra partia a potem zero porozumienia albo samo zdroworozsadkowe podejscie. Rozwiodlam sie z takim i Bogu dzieki. Teraz albo zwiazek na calego albo nic. Nie mam parcia na lowienie "dobrych partii" bo to nie o to w tym chodzi. Moze i potem nikt mnie nie zechce ale trudno. 

Gość Wszystko mi jedno

Zależy od osoby. Mam 36 lat i całkowicie odpuściłem sobie kobiety, związki, już koło dwudziestki. I tak nic z tego by nie było, bo jestem zbyt beznadziejny jako facet. Nie nadaję się na partnera, dziewczyny nie chcą takich jak ja. Oszczędziłem sobie tym samym wielu rozczarowań, smutku i cierpienia związanego z odrzuceniem, które już raz przeżyłem. A że umrę jako prawiczek? - nie robi to na mnie już żadnego wrażenia. Pogodziłem się z losem samotnego wyrzutka, który nigdy nie pozna co to miłość.

Gość Hihi

Chacha wy jesteście tacy zero jedynkowi. Dajecie się wkręcać jak śrubka w dziurkę;) 

ale  i tak swoją drogą jesteście naiwni, naczytałyscie się powieści o miłości, naoglądały tureckich seriali i wierzycie w te bujdy o miłości która spada jak grom z nieba. 

Szukacie księcia lub księżniczki, stawiacie nierealne wymagania, podczas gdy inni budują związki nie myląc zakochania z miłością. 

Gdy ja byłam na studiach poznałam świetna partie. Tak dla mnie do była świetna partia- studiował, pracował - był przystojny, mądry i miał świetne poczucie humoru. Taki normalny chłopak. Uznałam, ze warto z takim facetem zacząć budować relacje bo rokuje na przyszłość. Nie w sensie materialnym, tylko ogólnie sprawa wrażenie ze można mu zaufać. I co? Miałam nosa- dziś po 6 latach razem, świetnie zarabiamy, lubimy swoje towarzystwo - żyjemy sobie wygodnie i szczęśliwie jak dziesiątki innych par wokół nas. Mam wrażenie z roku na rok ,,miłość” się pogłębia.

Dobrze ze byłam kiedyś taka interesowna, ze wolałam dać szanse normalnemu facetowi, realistycznie oceniając czy ,,rokuje” na faceta moich marzeń. Nie pomyliłam się. 

A i nie rozumiem waszego tłumaczenia, ze jesteście wolni bo nie chcecie się wiązać. Co z wami? Macie jakieś lęki? Fobie? Przeciez ludzie kiedy zaczynaja dojrzewać, naturalna koleją rzeczy pragną cieszyć się życiem z kimś u boku!

chyba ze traktujecie partnerów jak zabawki na chwile - to mówię ze jesteście felerni i powinniście być traktowani jak odrzut.

Gość Yeyeye
3 godziny temu, Gość geniusz napisał:

zależy od człowieka Ja mam 31 i nie zamierzam się nigdy z nikim wiązać żyję przygodami chwilą emocjom i to jest to co kocham nie potrafiłbym żyć inaczej podążaj za głosem serca a nie za dobrymi radami

O tak!

Gość Gość

Up

Gość gość

Szkoda życia na użeranie się z babami

Gość Gość Gość
35 minut temu, Iibed napisał:

jak do tego czasu nie znalazles zadnej to nie ma sensu,

Dlaczego?

Gość Gość Gość

A jak ktoś jest starym prawiczkiem, bo i tacy się zdarzają w tym wieku, to również w jego przypadku szukanie dziewczyny nie ma już sensu?

Gość Gość

To smutne nigdy nie mieć dziewczyny i być prawiczkiem do śmierci 😞

Gość Ona
1 godzinę temu, Iibed napisał:

jak do tego czasu nie znalazles zadnej to nie ma sensu, jak znalazles ale zadna ci nie pasowala to lepiej wybrac z tych ktore znasz niz szukac na nowo 😄 bo prawdopodobienstwo ze trafi sie cos fajniejszego nikle. 

'Coś' to jesteś ty i twoja matka. I cos cie splodzilo bezwartosciowy prostaku. 

Gość Aaaaa
14 minut temu, Gość Ona napisał:

'Coś' to jesteś ty i twoja matka. I cos cie splodzilo bezwartosciowy prostaku. 

😄

Gość Gosc

Ona wyzej pisala merytorycznie.

Gość gość
3 minuty temu, Iibed napisał:

jak sie nie ma nic do powiedzenia merytorycznie to zawsze mozna sie przyczepic do jakiego slowka. 

W roli autora wystąpił najbardziej czepialski użytkownik forum.😀

Gość geniusz

Bzdury mój kumpel zdał prawo  za 11 razem i jeździ świetnie od lat taki co zdał A 1 po roku sie rozbił wiec to nie tak. Podobnie ze związkami jak ci nie wychodzi to robisz coś nie tak 

Gość prawda
9 godzin temu, danuta grytschuk napisał:

to prawda w strefie singla .wyjazdy.....siedzą tacy a jeszcze jak bronią się ze to niby tacy nie dostępny....po cichu leczą swoja samotność topiąc łzy w butelce....widzę to na spotkankach takich twardzieli udają a chleją...to po co chlejesz...bo strach w gaciach...to chore ze strachu wszystko...ze nie da rady małżeństwa prowadzić niedojrzałe..miski....bawić tylko się chce cale życie albo poblokowane ze strachu  choroba psycha słaba.. i ten strach podsycają co dzień..albo .zabawa..na trochę...chore ze strachu niedojrzałe dzieci...

trzęsie to się taka pani w środku CHORA

19 minut temu, Gość prawda napisał:

19 minut temu, Gość prawda napisał:

co ty mamroczesz ktoś sie trzęsie....? dziadki co nie chcą mieć rodziny tylko od tak być  do zabawy chciałby w starszym wieku kobietę...ponieważ ze strachu ..nie wie jak rodzinę utrzymać...w starszym wieku jest się dojrzałym i na chwile to można do WC.Wskoczyć każdy porządny chce mieć rodzinę......wiadomo na starość jeden drugiego potrzebuje do pomocy..

7 godzin temu, Gość Wszystko mi jedno napisał:

Zależy od osoby. Mam 36 lat i całkowicie odpuściłem sobie kobiety, związki, już koło dwudziestki. I tak nic z tego by nie było, bo jestem zbyt beznadziejny jako facet. Nie nadaję się na partnera, dziewczyny nie chcą takich jak ja. Oszczędziłem sobie tym samym wielu rozczarowań, smutku i cierpienia związanego z odrzuceniem, które już raz przeżyłem. A że umrę jako prawiczek? - nie robi to na mnie już żadnego wrażenia. Pogodziłem się z losem samotnego wyrzutka, który nigdy nie pozna co to miłość.

już jęczy ...chłopie ty lecz to niskie poczucie wartości a co tamci maja diamenty w jelitach....człowieku twój strach cie ogranicza i tobą manipuluje i jęczysz ..jak tobie nie wstyd o sobie takie głupoty pisać..nawet jak masz defekt...to nie pisz publiczne takich bredni każdy ma defekt....i ukrywa to staranie....nie ma ludzi co maja wszystko jak z pod igły prosto...to jest życie i raz na wozie raz pod wozem najwalniejsze trojących emocji do serca nie wpuszczać...nie być dociekliwym i nie chcieć idealnego życia bo cie przygniecie...chłopie ...jesteś jak 1000 innych tylko przemienic myślenie...szczęście nie lezy na ulicy szczęście to dobroć w tobie a z dobrym każdy chce być....radość serca jest ostoja smutek zabija ze smutnym nikt nie wytrzyma smutek się udziela ze smutku się choruje......od smutasa spi...się na 100km.....radość serca jest życiem rozdawaj dobro a będziesz szczęśliwy...lecz le,ki...i lecz ,,inpotectwo" życiowe.....jesteś  z Kędzierzyna...czy jak..

Gość Pewnie ze jest

Nie Zmartwień

Gość Gość

Baba z wozu, prawiczkom lżej 😄