Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domino

Nienormalna przyjaźń

Polecane posty

Gość Domino

Witam, 

mam mały ,,problem''' mianowicie nie mogę znaleźć sobie drugiej połówki. Jestem chłopakiem, który ma już na karku 20 wiosen więc pora znaleźć sobie kogoś z kim chcę spędzać swój wolny czas, kogoś komu mogę zaufać i czasami się zwierzyć. Jestem osobą, która ma problem  z poznawaniem nowych osób. Może nie tyle z poznawaniem co zaufaniem komuś. Jestem też osobą, która nie lubi imprez typu dyskoteki czy jakieś wielkie imprezy. Wolę jakieś domówki w małym gronie. W swoim życiu spotkałem 2 osoby, które mi sie naprawdę podobały. Wg moich kolegów nie były mega piękne ( patrzą głównie na wygląd). Dla mnie ważny jest całokształt a powiem nawet, że najważniejsze, jaki mają charakter. Pierwsza chyba jasno dała mi do zrozumienia, że nic z tego nie będzie. Kiedy ją zapraszałem do kina czy coś to zawsze, że nie może a to jakieś inne wymówki. Dałem sobie spokój. Kolejna dziewczyna moim zdaniem traktuje mnie jako kolege. Często zapraszam ją gdzieś na jakieś jedzenie, kino, dyskotekę czy nawet aby się spotkać ale moim zdaniem traktuje to jako przyjaźń. Powiem szczerze, że miałem jakieś oczekiwania. Jednak chyba kolejny raz się przeliczyłem. Zapytałem się, czy pójdzie ze mną na wesele jako osoba towarzysząca. Widziałem w jej oczach zakłopotanie i niechęć. Po kilku dniach dała mi odpowiedź, że nie może. Jak zakończyć takie relacje.  Może we mnie są jakieś wady. Wiem, że ,,urodą i wyglądem nie grzeszę''. Chcę zgubić troche kg aby byc bardziej atrakcyjnym. Jak to zmienic aby kogoś zainteresować swoją osobą a zarazem nie być sobą. Może spróbować życia w innym mieście? W tym roku zdaje maturę i może pójść na studia i tam zapoznac nowe osoby. W dzisiejszych czasach ciężko znaleźć kogoś, komu mogę zaufać.