Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Maja

Czy zerwalybyscie z kims takim?

Polecane posty

Go艣膰 Maja

Hej.. mam dylemat bo jestem w dlugim zwiazku i zalezy mi na tej osobie, ale on sie niestety zmienil i nie umiem sobie z tym poradzic. Czy bylybyscie z kims kto pisze z kolezanka i usuwa te wiadomosci bo mowi, ze ona go o to prosila bo kiedys sie przejechala i nie chce zeby ktos to zobaczyl. Mowi, ze przez ten zwiazek zaluje, ze nie ma kontaktu z tez jedna kolezanka bo to fajna byla dziewczyna i zaluje ze przez ten zwiazek kontakt sie urwal, ale to tylko kolezanka jak mi mowi masakra. Stanowczo twierdzi, ze nie zabronie聽mu聽pisania z kolezankami i bedzie to robil mimo iz jestem jego narzeczona i nie zrezygnuje z tego dla mnie. Wiem, ze to tylko kolezanki, ale gdyby tak na prawde kochal to po co mu one tak na prawde? Wiem, ze mozna miec znajome, ale ja nie mam kolegow do pisania bo dla mnie kims takim jest on i nie potrzebuje czegos takiego..聽聽Mysle, ze dla osoby ktora kocha nie jest trudno zrezygnowac z kolezanek bo powinien bac sie ze mnie straci a on mowi, ze jak tego niezaakceptuje to sie rozstaniemy i tyle.. to ma byc milosc ja ... ja mam za niego wyjsc..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

No a co ma si臋 odci膮膰 od 艣wiata bo jest w zwi膮zku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Eh jak twierdzi 偶e to kole偶anki... Je艣li nie podejrzewam 偶e ci臋 zdradza to szczerze po co to? Niech se pisze z kim chce. Tak, jest z tob膮 w zwi膮zku ale to nie znaczy 偶e ma nagle przesta膰 偶e wszystkimi pisa膰 bo ty tego nie robisz.

Udost臋pnij ten post