Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Geoksbr

Lubie ostro

Polecane posty

Gość Geoksbr

Jestem kobietą i bardzo kreci mnie ostry seks. Nie zadne zabawki, bicie itp tylko po prostu ostre rżnięcie.. Chyba jestem jakąś nimfomanką bo ciągle  marzy mi sie ostra zabawa z duuzym panem 🙂zastanawiam sie czy wy kobiety też tak lubicie? 

Gość Jurek

Wiekszosc kobiet tak ma i duza ilosc spelnia te marzenia po cichu chetnie spelnie takie marzenie😀

Gość Jurek

Piszcie sliczne panie jestem wysportowanym 23 latkiem pełna kultura i 100% dyskretnosci😀 jurek_1@onet.pl

Cóż  jestes zupełnie normalna,   wiekszośc kobiet które znałem   od czasu do czasu lubiały ostro bez zachamowań,    najcześciej    w domu  seks  jest cichy  spokojny aby dzieci nie usłyszały  wtedy marzeniem jest mocno , ostro wyuzdanie i perwersyjnie. Od czasu do czasu sie udaje  jednak chciało by sie częsciej

Gość evela

jest taki delikatny, czasami za delikatny, za grzeczny..........

Gość Wiosna

Mam to samo i jestem normalna więc zdarza się! Miałam takiego faceta o jakim marzysz, to było coś niesamowitego. Ogólnie bardzo mało jest takich mężczyzn, większość tylko się chwali A jak przyjdzie co do czego to dramat. Nie nazwałabym nas nimfomanki tylko bardziej wymagające.

Gość evela

do tego jeszcze z pomysłem do wprowadzania nowości......

Gość Mati

Też uwielbiam sex ostry każda pozycja i w ogóle

Gość Adam
19 minut temu, Gość evela napisał:

jest taki delikatny, czasami za delikatny, za grzeczny..........

Ewelko nie boisz się że kiedyś trafisz na takiego że ci cipkę zdemoluje? Przez 3 dni będziesz Clotrimazolum ją smarować i w lusterku  oglądać - myśląc: Co on mi z nią zrobił?

Gość evela

Adaś, fantazje, przecież nie oznacza, że z kartką chodzę po mieście......, chociaż jest ryzyko, jest zabawa

Gość gość
1 minutę temu, Gość evela napisał:

Adaś, fantazje, przecież nie oznacza, że z kartką chodzę po mieście......, chociaż jest ryzyko, jest zabawa

Oczywiście, marzenia mają to do siebie że się sprawdzają. Mocna była, jak się okazała to tylko w buzi. Widząc mnie na ulicy przechodziła na drugą stronę, była szyta. Nie chełpię się tym, bo jest to mój problem. Chciałabyś tak?

Gość evela

nie wiem, czy chcę na kogoś widok przechodzić na druga stronę ulicy, to nie jest tak jak proponujesz. Aby się stało musi ze sobą zgrać się wiele czynników, to nie jest takie proste: start / stop.

Gość Adam
7 minut temu, Gość evela napisał:

nie wiem, czy chcę na kogoś widok przechodzić na druga stronę ulicy, to nie jest tak jak proponujesz. Aby się stało musi ze sobą zgrać się wiele czynników, to nie jest takie proste: start / stop.

Po starcie zawsze jest meta, czyli finał i co wtedy? Płacz i zgrzytanie zębów zamiast rozkoszy?

Gość evela

dlaczego płacz - bo było ostro.......

Gość gość
1 minutę temu, Gość evela napisał:

dlaczego płacz - bo było ostro.......

Szycie bez znieczulenia (miałem palec u nogi) boli, bardzo boli.Poszłabyś do lekarza i powiedziała że co?

Gość evela

ale my rozmawiamy o czymś innym, ja nie mówię o znęcaniu się

Gość evela

muszę kończyć, mąż wraca, może dzisiaj jakiegoś bata dostanę, trochę poprowokuje, to tak dla odmiany w realnym życiu.

Gość gość
18 minut temu, Gość evela napisał:

muszę kończyć, mąż wraca, może dzisiaj jakiegoś bata dostanę, trochę poprowokuje, to tak dla odmiany w realnym życiu.

Szycia się wystraszyłaś?  "Bochaterka" ha ha ha ha ha mężula jeszcze nie wrócił?