Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A obchodzi to kogoś?

Życie to jedna wielka porażka

Polecane posty

Dlaczego jedni mają co chcą a drudzy mają wielkie NIC?Ciągłe pasmo porażek.Niepowodzenie ciągły pech od urodzenia.Z roku na rok coraz gorzej.Chyba trzeba to zakończyć.

2 minuty temu, ToBezZnaczenia napisał:

Tak było, jest i będzie. Nic z tym nie zrobisz chyba. Nie na wszystko mamy wpływ niestety. 

Wiem.I to że nie mamy na to wpływu mnie denerwuje.Niektórym wszystko się udaje mają w życiu lepiej a ja porażka.Tak jak gdyby ktoś rzucił jakąś klątwe.Mam tego dość....

Gość gość

To sie nazywa pech po prostu.Masz od dziecka przeeejebbbane nic nie zrobisz.Ktos musi miec gorzej zeby ktos mial lepiej.Proste jak drut.Idz moze lepiej spac i nie stekaj po nocy swoich zalow

Gość Gość

Polacy w akcji. Zawsze znajdzie się powód żeby narzekać...czemu tylko nie robicie tego we własnym zakresie a musicie innym zatruwac powietrze zalami? Każdy zbiera takie żniwa jakie sobie zasial kiedyś i sieje wciąż. Nie każdy musi być w życiu księciem. 

Gość Koneser

Walnąłem stolca w sedes. To po kaszance tak mam

1 minutę temu, Gość gość napisał:

To sie nazywa pech po prostu.Masz od dziecka przeeejebbbane nic nie zrobisz.Ktos musi miec gorzej zeby ktos mial lepiej.Proste jak drut.Idz moze lepiej spac i nie stekaj po nocy swoich zalow

Nie stękam żalów.Pisze jak jest czego się nie podejmę rozwala mi się w rękach.Wszystko jest nie takie jak ma być.Ciągle tylko porażka.Ciągle czarne myśli które w końcu doprowadzą to tego żeby skończyć nie cierpieć nie myśleć nie dostawać znów po du*ie

Gość Gość
Przed chwilą, Gość A obchodzi to kogoś? napisał:

Nie stękam żalów.Pisze jak jest czego się nie podejmę rozwala mi się w rękach.Wszystko jest nie takie jak ma być.Ciągle tylko porażka.Ciągle czarne myśli które w końcu doprowadzą to tego żeby skończyć nie cierpieć nie myśleć nie dostawać znów po du*ie

A jakie ma być? Sam czy tam sama masz oczwkiwania i się nakrecasz. Jest jak jest. Rób co chcesz. To twoje życie.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Polacy w akcji. Zawsze znajdzie się powód żeby narzekać...czemu tylko nie robicie tego we własnym zakresie a musicie innym zatruwac powietrze zalami? Każdy zbiera takie żniwa jakie sobie zasial kiedyś i sieje wciąż. Nie każdy musi być w życiu księciem. 

Takie uwagi świadczą o twoim wielkim buractwie.Inteligencji poziomu kury brakiem współczucia i totalnym braku kultury.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Takie uwagi świadczą o twoim wielkim buractwie.Inteligencji poziomu kury brakiem współczucia i totalnym braku kultury.

Manipulacja tego typu nie robi na mnie wrażenia. Mylisz współczucie z współuzalaniem się które do niczego nie prowadzi i jest toksyczne. Ja ci współczuję i co z tego?

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

A jakie ma być? Sam czy tam sama masz oczwkiwania i się nakrecasz. Jest jak jest. Rób co chcesz. To twoje życie.

Skoro masz problem i cyniczne uwagi znajdź sobie inny temat i tam się wypowiedz.Twoje życie jest aż tak bardzo kolorowe i wspaniałe?Nie nakręcam się pisze co jest i to tylko moje zdanie

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Manipulacja tego typu nie robi na mnie wrażenia. Mylisz współczucie z współuzalaniem się które do niczego nie prowadzi i jest toksyczne. Ja ci współczuję i co z tego?

Nie zależy mi na twoim wrażeniu jesteś prostak i tyle skończ tą nudną konwersacje bo nie mam ochoty tego czytać

Nawet nie można nic napisać zrzucić ciężar bo zaraz znajdą się najmądrzejsi i pierwsi do kłótni.Nawet te pisanie na tym forum to porażka pech to pech

Gość ZeRo
22 minuty temu, Gość Koneser napisał:

Walnąłem stolca w sedes. To po kaszance tak mam

Bardzo śmierdziało?