Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Największy przegrany

DoPiero teraz zrozumiałem co zrobiłem

Polecane posty

Jestem nikim.Największy przegrany ze wszystkich.Kawał idi0ty.Skrzywdziłem kobietę którą kocham.Przepraszam jest tylko żałosnym słówem z moich ust.Obiecywałem jednak nie dotrzymałem słowa.Strata i smutek rozrywają mi serce.Nie mam nadziei że mi wybaczysz dasz szansę wszystko sp0eprzyłem przez swoją głupotę.Mogło być inaczej...

Gość Onka

Wybaczam wruć 🙂

Gość gość
2 minuty temu, Gość Onka napisał:

Wybaczam wruć 🙂

To nie o tobie.To o mnie pisze autor.Kocham cie największy przegrany wybaczam twoja K.😍

Gość Mi to wisi
31 minut temu, Gość Największy przegrany napisał:

Jestem nikim.Największy przegrany ze wszystkich.Kawał idi0ty.Skrzywdziłem kobietę którą kocham.Przepraszam jest tylko żałosnym słówem z moich ust.Obiecywałem jednak nie dotrzymałem słowa.Strata i smutek rozrywają mi serce.Nie mam nadziei że mi wybaczysz dasz szansę wszystko sp0eprzyłem przez swoją głupotę.Mogło być inaczej...

Co jej zrobiłeś?Przeprosisz ją?

Gość Ona

A może o mnie😉😁

Gość Gosc

Autor do psychiatry niech się zgłosi, pilne !!!!!!!!!

Gość Mi to wisi
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Autor do psychiatry niech się zgłosi, pilne !!!!!!!!!

Dlaczego do psychiatry w czym widzisz że jest psychicznie chory.W tym że jest smutny i popełnił błąd.Może ty idź lepiej do psychiatry

Gość gość
6 minut temu, Gość Ona napisał:

A może o mnie😉😁

a może nie😬

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Mi to wisi napisał:

Dlaczego do psychiatry w czym widzisz że jest psychicznie chory.W tym że jest smutny i popełnił błąd.Może ty idź lepiej do psychiatry

Bo pier/ dolisz ciągle o tym samym i sam ze sobą piszesz. Chory człowiek!!!!!!

Gość Kobieta

Ją wiem..to jest temat dla kobiety😁nawet największy przegrany zawsze ma szansę,by coś wygrać..w życiu.. Nie warto się poddawać. Autodestrukcja to nie tędy droga.

Gość Mi to wisi
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Bo pier/ dolisz ciągle o tym samym i sam ze sobą piszesz. Chory człowiek!!!!!!

chory nie jestem nie ... bzdur.Skąd w ogóle takie osądy.Jesli masz problem może lepiej opóść forum i zajmij się czymś innym.W twoim wypadku na psychiatre jest za późno

3 minuty temu, Gość Kobieta napisał:

Ją wiem..to jest temat dla kobiety😁nawet największy przegrany zawsze ma szansę,by coś wygrać..w życiu.. Nie warto się poddawać. Autodestrukcja to nie tędy droga.

Niestety raczej nie mam.Zachowałem się jak sk0rwiel nie mam odwagi żeby ją prosić o drugą szansę.To wszystko moja wina ja jestem złym człowiekiem przez którego ona cierpi.

Gość Kobieta

Napięcie emocjonalne jakie ma w sobie autor musi znaleźć ujście..wybrał opcję wyzalenia się,wypowiedzenia emocji w necie..Jeśli się tego nie pozbedzie zniszczy sam siebie,wpadnie w jakieś nałogi albo depresję..POWODZENIA. Uświadomiłes sobie swoje życie, błędy..to już połowa sukcesu  by wybaczyć sobie i prosić o wybaczenie innych.

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Mi to wisi napisał:

chory nie jestem nie ... bzdur.Skąd w ogóle takie osądy.Jesli masz problem może lepiej opóść forum i zajmij się czymś innym.W twoim wypadku na psychiatre jest za późno

Widzisz baranie nawet nicki się tobie pomyliły!!!! Ty włączyłeś się do dyskusji niby. Skończ rozmowę sam ze sobą, chyba, ze masz zaleconą terapie od psychiatry to Pisz nie żałuj. Do nie usłyszenia. 

Gość Kobieta

Odwaga to tylko krok do pokonania..czasem warto w życiu..zaryzykuj, nawet jeśli nic nie zyskasz to zyskasz spokój w sobie,bo próbowałeś. Trzymaj się 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Kobieta napisał:

Napięcie emocjonalne jakie ma w sobie autor musi znaleźć ujście..wybrał opcję wyzalenia się,wypowiedzenia emocji w necie..Jeśli się tego nie pozbedzie zniszczy sam siebie,wpadnie w jakieś nałogi albo depresję..POWODZENIA. Uświadomiłes sobie swoje życie, błędy..to już połowa sukcesu  by wybaczyć sobie i prosić o wybaczenie innych.

W czym problem że autor napisał coś na forum może ma taką potrzebę.Temat spoko życiowy.Wole takie czytać niż pierrdoły typu dobry tszonek albo rybcia

Gość Mi to wisi
9 minut temu, Gość Gosc napisał:

Widzisz baranie nawet nicki się tobie pomyliły!!!! Ty włączyłeś się do dyskusji niby. Skończ rozmowę sam ze sobą, chyba, ze masz zaleconą terapie od psychiatry to Pisz nie żałuj. Do nie usłyszenia. 

Nie jestem baranem.To raz.A po drugie czy ja napisałem ten post.Ja włączylem się do dyskusji z tobą bo masz problem do autora tyle z mojej strony idź ty się lepiej ... je0nij w tą pustą głowę

Gość Mi to wisi
12 minut temu, Gość Gosc napisał:

Przeczytaj sobie od początku de0ilu kto pisze i co a potem wyzywaj

12 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Odwaga to tylko krok do pokonania..czasem warto w życiu..zaryzykuj, nawet jeśli nic nie zyskasz to zyskasz spokój w sobie,bo próbowałeś. Trzymaj się 

Nie mam pojęcia jak to zrobić po tym wszystkim co zrobiłem jeśli ona mnie nienawidzi co w sumie powinna zrobić nie mam szans

Gość gffgfg

pier/dol ksiezniczke , polki to szm/aty

Gość Kobieta

Żyjemy w 21 wieku,nie w czasach sredniowiecza..klątwy na Ciebie nie rzuci..Wystarczy napisać jej w               emailu,w liście,w smsie ..bo nie wiem jaki masz kontakt to co napisałeś na początku tematu i zaproponować spotkanie..Jeśli byłeś dla niej ważny  umówi  się, by to napięcie emocjonalne i z niej zeszło.. A czy Ci wybaczy czy nie to już zależy od dojrzałości obojga. 

Gość Kobieta
2 minuty temu, Gość gffgfg napisał:

pier/dol ksiezniczke , polki to szm/aty

Źle złożone zdanie..powinno być pier/dol  szm/aty.. A polki traktuj jak księżniczki 😊

2 minuty temu, Gość Kobieta napisał:

Żyjemy w 21 wieku,nie w czasach sredniowiecza..klątwy na Ciebie nie rzuci..Wystarczy napisać jej w               emailu,w liście,w smsie ..bo nie wiem jaki masz kontakt to co napisałeś na początku tematu i zaproponować spotkanie..Jeśli byłeś dla niej ważny  umówi  się, by to napięcie emocjonalne i z niej zeszło.. A czy Ci wybaczy czy nie to już zależy od dojrzałości obojga. 

nie mamy kontaktu zablokowała i usunęła mnie z wszystkiego.Nie mam nawet jak z nią się skontaktować

Gość Gosc

Ułomnie kafeteria to miejsce do pisania dla normalnych ludzi. Ty lecz się!!!!!!takie ułomy,  nic nie maja do powiedzenia a pier/dola głupoty ciagle. 

9 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ułomnie kafeteria to miejsce do pisania dla normalnych ludzi. Ty lecz się!!!!!!takie ułomy,  nic nie maja do powiedzenia a pier/dola głupoty ciagle. 

Czy ty masz problem do wszystkich?Lepiej ci jak sobie zwyzywasz?To właśnie ty takim pisaniem pokazujesz że jesteś ułomny

Gość Kobieta
7 minut temu, Gość Największy przegrany napisał:

nie mamy kontaktu zablokowała i usunęła mnie z wszystkiego.Nie mam nawet jak z nią się skontaktować

Jak wiesz gdzie pracuje,albo gdzie mieszka to wyślij jej kwiaty z kartką przepraszam..Nawet jeśli nie będzie chciała kontaktu z Tobą to takim romantycznym gestem zostawisz po sobie choć dobre wspomnienie,bo bedzie wiedziala,że żałujesz..Nikt Ci nie powie na 100%procent co masz zrobić..kazda kobieta jest inna..jedne uniosa sie dumą, inne mimo dumy pokażą dojrzałość i wybacza..Odwagi życzę w życiu. 

Gość hehe
2 minuty temu, Gość Kobieta napisał:

Jak wiesz gdzie pracuje,albo gdzie mieszka to wyślij jej kwiaty z kartką przepraszam..Nawet jeśli nie będzie chciała kontaktu z Tobą to takim romantycznym gestem zostawisz po sobie choć dobre wspomnienie,bo bedzie wiedziala,że żałujesz..Nikt Ci nie powie na 100%procent co masz zrobić..kazda kobieta jest inna..jedne uniosa sie dumą, inne mimo dumy pokażą dojrzałość i wybacza..Odwagi życzę w życiu. 

chyba ci się we lbie popier/doliło :D su/ka go olała i potraktowala jak smiecia a ten ma z kwiatami wyskoczyć? :D:D:D:D:D

Gość hehe

Drogi autorze rob tak jak KOBIETA ci karze :D kleknij daj kwiaty zostawisz po sobie dobre wspomnienie na 2 minuty a ... będzie skakać po bolcach i nawet o tobie nie pomyśli na sekunde

Gość dekjh

Ten przegryw pisze od lat to samo.

7 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Wiem gdzie pracuje gdzie mieszka tylko że w sytuacji gdzie powinienem być przy niej uciekłem.Stchurzyłem zachowałem się jak cham i g*wniarz