Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły Ch□j

Jestem ch□jem zostawiłem kobiete która mnie kocha

Polecane posty

Gość Zwykły Ch□j

Dokładnie

Gość gość

no i co dalej

Gość Zwykły Ch□j
3 minuty temu, Gość gość napisał:

no i co dalej

z czym co dalej?

Gość gosc

Ile jeszcze tematow o tym zalozysz

Gość Zwykły Ch□j
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Ile jeszcze tematow o tym zalozysz

Jakich tematów?

Gość rlhflsflks

cześć  ...u 😎

Gość A,.

Obyś już nigdy lepszej od niej nie spotkał, i żałuj!!!!!Faceci nie doceniają co mają dopóki tego nie stracą.......

Gość A,.

Obyś już nigdy lepszej od niej nie spotkał, i żałuj!!!!!Faceci nie doceniają co mają dopóki tego nie stracą.......

Gość Piratek
3 minuty temu, brokeninside87 napisał:

musisz ją koniecznie przeprosić i przytulić 😞

A Ty mnie

Gość Piratek
5 minut temu, brokeninside87 napisał:

A Ty mnie

Gość pirania

juz sobie marszcze mojego korniszona

pisz jeszcze

Gość Gosc
10 minut temu, brokeninside87 napisał:

Nic nie musi. Warto zastanowić się dlaczego zostawił, co było przyczyną. Ja też zostawiłem kogoś kto niby kocha czy kochał i nie mam z tego tytułu żadnych wyrzutów bo szczera miłość podejmuje odpowiednie kroki aby prowadzić do szczęścia a nie utrudnia życie. Do tego tak to z wami jest że wy akurat szybko znajdujecie sobie następną miłość i wszystkich kochacie pierwszy raz☺

Gość Zwykły Ch□j

Zrobiłem głupote zostawiłem ją.Teraz żałuje nic już nie zrobie mądry ch*j po szkodzie tzn stracie.Jestem ...em skończonym ścierwem

Gość parassolka
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nic nie musi. Warto zastanowić się dlaczego zostawił, co było przyczyną. Ja też zostawiłem kogoś kto niby kocha czy kochał i nie mam z tego tytułu żadnych wyrzutów bo szczera miłość podejmuje odpowiednie kroki aby prowadzić do szczęścia a nie utrudnia życie. Do tego tak to z wami jest że wy akurat szybko znajdujecie sobie następną miłość i wszystkich kochacie pierwszy raz☺

bzdura nad bzdurami

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

dlaczego niby kochał

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość parassolka napisał:

bzdura nad bzdurami

Widać że mało wiesz o życiu i i kobietach no tak sama nią jesteś.

Pozdrawiam

Gość isaa

Ch u jem moze byc ktos, kto odchodzi, pomimo ze kocha. Ja zostawilam juz niejednego faceta, poniewaz ja go (juz) nie kochalam. Czy on mnie dalej kochal, nie ma w takiej sytuacji znaczenia. Wiec nie truj dupy, jezeli zostawiles, to nie kochales,  w czym problem?

Gość Gosc
6 minut temu, Gość gość napisał:

dlaczego niby kochał

Tak naprawdę zbyt długa historia do opisania w którą angażowała wszystkich i wszystko, widać że nie posiada swoich wartości. Przez tą rzekomą miłość straciłem mnóstwo znajomych i zauganie do ludzi których lubiałem. Miłość musi być czysta i płynąca z głębi serca wtedy nie potrzebne żadne gierki. Ostrzegam

Gość Zwykły Ch□j
4 minuty temu, Gość isaa napisał:

Ch u jem moze byc ktos, kto odchodzi, pomimo ze kocha. Ja zostawilam juz niejednego faceta, poniewaz ja go (juz) nie kochalam. Czy on mnie dalej kochal, nie ma w takiej sytuacji znaczenia. Wiec nie truj dupy, jezeli zostawiles, to nie kochales,  w czym problem?

W tym że zbyt późno zrozumiałem że ją kocham.Ona nie chce mnie znać.Boje się że jakiś inny frajer zakreci się koło niej

Gość parassolka
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Widać że mało wiesz o życiu i i kobietach no tak sama nią jesteś.

Pozdrawiam

mało wiem o życiu bo nie jestem taka jak inne? to mój świadomy wybór ja sie nie ,,szmacę'' wiec inne mnie nie interesują,nie pakuj wszystkich kobiet do jednego worka.Mam męża -moja pierwsza miłość wiec coś tam o zyciu jednak wiem .

Gość parassolka
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Tak naprawdę zbyt długa historia do opisania w którą angażowała wszystkich i wszystko, widać że nie posiada swoich wartości. Przez tą rzekomą miłość straciłem mnóstwo znajomych i zauganie do ludzi których lubiałem. Miłość musi być czysta i płynąca z głębi serca wtedy nie potrzebne żadne gierki. Ostrzegam

angażowała wszystkich i wszystko? ...yzm.

Gość Gość

Lubialem...weź się z naukę języka. ,a błędy się płaci i tyle. Co ci da publiczne samobiczowanie. Chciałeś to zostawiłeś dziękuję i pa. 

Sylwusiu taka jesteś krystalicznie czysta i bogobojna tak męża kochasz a żyjesz w kłamstwie od lat. Chłop cie zdradza a ty się cieszysz bo coś kiedyś przyrzeglas. Żałosne

Gość parassolka
4 minuty temu, Gość Zwykły Ch□j napisał:

W tym że zbyt późno zrozumiałem że ją kocham.Ona nie chce mnie znać.Boje się że jakiś inny frajer zakreci się koło niej

widać mało ją znasz 

Gość Zwykły Ch□j
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Lubialem...weź się z naukę języka. ,a błędy się płaci i tyle. Co ci da publiczne samobiczowanie. Chciałeś to zostawiłeś dziękuję i pa. 

Sylwusiu taka jesteś krystalicznie czysta i bogobojna tak męża kochasz a żyjesz w kłamstwie od lat. Chłop cie zdradza a ty się cieszysz bo coś kiedyś przyrzeglas. Żałosne

co to na wspólnego z moim tematem

Gość parassolka
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

odwal sie od mojego małenstwa !!! patrz swojego tyłka!!!nie zycze sobie poruszania tematów mojego życia! w jakimkolwiek temacie który komentuję!Wara ode mnie!!!

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Zwykły Ch□j napisał:

Jeśli nie widzisz związku to daruj sobie to pisanie. Szukasz poklasku czy chúj wie czego? Nie pisz publicznie jeśli ci się odpowiedzi ludzkie nie podobają. 

Gość parassolka
1 minutę temu, Gość Zwykły Ch□j napisał:

no dokładnie tez sie pytam?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość parassolka napisał:

odwal sie od mojego małenstwa !!! patrz swojego tyłka!!!nie zycze sobie poruszania tematów mojego życia! w jakimkolwiek temacie który komentuję!Wara ode mnie!!!

Poyebuska.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość parassolka napisał:

Poyebuska.