Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły Ch□j

Jestem ch□jem zostawiłem kobiete która mnie kocha

Polecane posty

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość parassolka napisał:

mało wiem o życiu bo nie jestem taka jak inne? to mój świadomy wybór ja sie nie ,,szmacę'' wiec inne mnie nie interesują,nie pakuj wszystkich kobiet do jednego worka.Mam męża -moja pierwsza miłość wiec coś tam o zyciu jednak wiem .

W żaden sposób Ciebie nie oceniam a stwoerdzam fakty o kobietach, no może tych mało wartościowy, obłudnych i nic niewartych. Może sama jesteś wartościową kobietą, godną zaufania, miłą, kochającą żoną. Nie mnie to oceniać, jednak życzę wszystkiego dobrego;)

Gość parassolka
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jeśli nie widzisz związku to daruj sobie to pisanie. Szukasz poklasku czy chúj wie czego? Nie pisz publicznie jeśli ci się odpowiedzi ludzkie nie podobają. 

to moze nas oświecisz! bo ja tez nie widzę związku 

Gość Zwykły Ch□j
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jeśli nie widzisz związku to daruj sobie to pisanie. Szukasz poklasku czy chúj wie czego? Nie pisz publicznie jeśli ci się odpowiedzi ludzkie nie podobają. 

Uważaj sobie z teksteami do mnie bo ten Zwykły Ch□j zrobi ci z duupy garaż ...

Gość parassolka
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

W żaden sposób Ciebie nie oceniam a stwoerdzam fakty o kobietach, no może tych mało wartościowy, obłudnych i nic niewartych. Może sama jesteś wartościową kobietą, godną zaufania, miłą, kochającą żoną. Nie mnie to oceniać, jednak życzę wszystkiego dobrego;)

owszem jestem a to co dostaję w zamian nie zależy ode mnie.Pozdrawiam

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Zwykły Ch□j napisał:

Uważaj sobie z teksteami do mnie bo ten Zwykły Ch□j zrobi ci z duupy garaż ...

Swojej lubuej zrób. Chociaż nie. Po co biedna kobietę katować takim jelopem . 

Gość Zwykły Ch□j
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Swojej lubuej zrób. Chociaż nie. Po co biedna kobietę katować takim jelopem . 

Swoje uwagi zostaw dla swojej starej poo...

Gość gosc
13 minut temu, Gość parassolka napisał:

odwal sie od mojego małenstwa !!! patrz swojego tyłka!!!nie zycze sobie poruszania tematów mojego życia! w jakimkolwiek temacie który komentuję!Wara ode mnie!!!

Chyba zmienię zdanie o parasolce...faktycznie taka naiwna głupia pusta gąska..co byle tylko portki w domu mieć przymyka oko na wszystko???rozczarowanie w temacie i tyle...A nie,sorki..ona przeciez opisuje siebie jako ideał..piękna,..wszyscy jej zazdroszczą.chyba tego,że myśli,że jest taka wspaniala,,ze facet jest z nią z miłości ..uwielbienia...taaa..ja zazdroszczę skromności i wiecznego siedzenia w necie i zajmowania się pouczaniem innych zamiast zajmowania się zyciem swoim...Ty chyba nie wiesz co to znaczy być kochanym i kochać kogoś z wzajemnością..patrzec na potrzeby,wspierać itp..bo czytam i czytam to tylko o Tobie..idealna hrabina

Gość szkoda gadać

No i właśnie dlatego cię kocha.