Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parassolka

Urojenia??

Polecane posty

Gość parassolka

Mam dowody i świadków na to co Tomasz robił począwszy od 2008 roku kiedy podjęłam naukę w Liceum wieczorowym ,nigdy nie podaruję tego Joannie ani Radosi że mu w tym pomagały!! a ta Kowalczykowa nie lepsza odpowie mi za zniesławienie.

Gość Tomasz

Wez juz wypier?dalaj deb?ilko.

Gość parassolka
2 minuty temu, Gość Tomasz napisał:

Wez juz wypier?dalaj deb?ilko.

mam wszystko opisać ze szczegółami??odpowiesz mi karnie za zniesławienie! i robienie bydła z mojego życia!zresztą nie tylko z mojego.

Gość Katarzyna

Uspokoj się sucha bo na policję pójdę i cie w pasy zapna. 

Gość Jan

Ona była nauczycielką w Legnickim gimnazjum. To m.in. o niej jest utwór "Je8ana 13stka". Jest na jutubie.

Gość parassolka
15 minut temu, Gość Katarzyna napisał:

Uspokoj się sucha bo na policję pójdę i cie w pasy zapna. 

zeby ciebie nie zapieli ,wiesz co znaczą grozby i RODO?łamiesz prawo!!ide  z tym wpisem na policję! staniesz przed sądem!

Gość Gość

a ta Kowalczykowa nie lepsza odpowie mi za zniesławienie.

A to co to jest jeśli nie łamanie rodo ...kö?

Gość parassolka
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

a ta Kowalczykowa nie lepsza odpowie mi za zniesławienie.

A to co to jest jeśli nie łamanie rodo ...kö?

ja ludziom nie wmawiam jak ona przy innych ze niby ukrywają zaswiadczenia o rzekomej ,,chorobie psychicznej''' -robi to publicznie ,pomawia i zniesławia! Robienie z kogoś,,psychicznie chore'' żeby jebnietemu stalkerowi glinie uratowac tyłek -jest po prostu ordynarne i karalne!!Zwracasz sie do mnie w tym momencie po nazwisku!! czy ja sie do kogos zwracam? nie czekaj az zacznę!! Nie podaruję!!Rektor juz dawno powinien o tym wszystkim wiedzieć,niech wie kogo zatrudnia .

Gość Gość
4 minuty temu, Gość parassolka napisał:

ja ludziom nie wmawiam jak ona przy innych ze niby ukrywają zaswiadczenia o rzekomej ,,chorobie psychicznej''' -robi to publicznie ,pomawia i zniesławia! Robienie z kogoś,,psychicznie chore'' żeby jebnietemu stalkerowi glinie uratowac tyłek -jest po prostu ordynarne i karalne!!Zwracasz sie do mnie w tym momencie po nazwisku!! czy ja sie do kogos zwracam? nie czekaj az zacznę!! Nie podaruję!!Rektor juz dawno powinien o tym wszystkim wiedzieć,niech wie kogo zatrudnia .

Idź kobieto do psychiatry i zacznij się leczyć bo ci córkę zabiorą.

Gość parassolka
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

mi córkę? nie bądz śmieszna! raczej tobie syna za rozwalanie cudzego małżeństwa i za intrygi! zauwaz ze moja córka mnie uwielbia a twój syn nawet patrzec na ciebie nie chce! 

Gość parassolka
12 minut temu, Gość Gość napisał:

tak masz racje zacznij sie leczyć!@ juz dawno powinnaś i zapamietaj sobie jedno mi córki nigdy nikt nie odbierze bo jestem matką idealną!!nie tak jak mój mąż który ma ją gdzieś .Zajmij sie swoim mezem Katarzyno a od mojego wara .Mnie wrabiac w nic nie bedziesz w żadnych ,,kochanków'' przez podszywanie sie takich jak ty i Radosia Tomasz ma urojenia i snuje domysły .Zacznij moze zajmowac sie tym co do ciebie nalezy ,dobrze ci radzę!!

Gość Gość

Jak policjant popełnia przestèpstwo to zawiadom Biuro Spraw Wewnętrznych. Jest przy każdej Komendzie Wojewódzkiej Policji. 

Gość Wrocila schiza

Jezu wrocila ta wariatka... A juz myslalam, ze sylwunia wreszcie dostala bana na internet i bedzie spokoj na forum...a jak sylwuniu studia ratownicze schizofreniczko? Nie smieje sie, to powazna choroba jest, ale widze, ze u ciebie brak stalej opieki lekarskiej i zazywania lekow...i dalej siejesz ferment. Zamiast sie odgrazac, przestan sypac nazwiskami na forum, bo ochrona danych jest!

Gość parassolka
7 godzin temu, Gość Wrocila schiza napisał:

Jezu wrocila ta wariatka... A juz myslalam, ze sylwunia wreszcie dostala bana na internet i bedzie spokoj na forum...a jak sylwuniu studia ratownicze schizofreniczko? Nie smieje sie, to powazna choroba jest, ale widze, ze u ciebie brak stalej opieki lekarskiej i zazywania lekow...i dalej siejesz ferment. Zamiast sie odgrazac, przestan sypac nazwiskami na forum, bo ochrona danych jest!

Właśnie!!! ochrona danych jest! bede rzucać nazwiskami w s adzie i na policji teraz juz wam tego nie podaruję podłe gnoje!!! o[piszę wszystko ze szczegółami !!Bana na internet? a co ty myslisz ze wszystko wam wolno? za internet ja płacę!! i na mnie jest zgłoszony! nie zamkniecie mi ust ! wszyscy sie dowiedza co robicie podłe patologiczne padalce!Shizofrenie masz ty ...ie nie ja!!! Nigdy sie nie leczyłam i nie lecze i w przeciwienstwie do was nie mam problemu z alkoholem no dalej Tadeusz K!!! idz sie nachlej i złam żonie ręke ponownie! tylko to umiecie .Taki człowiek w policji? tfuuu!!!tak masz powazną chorobe idz do specjalisty a to czym predzej i zacznij zażywać leki bo jak nie to sama cie siłą do niego zaciągne.Z w pisu jest zrobiony screen posłuzy mi w sądzie o zniesławienie mojej osoby!! to jest przestępstwo .Jestem zdrowa! zadnych lekow nie mam i nigdy nie miałam a ty za to co robisz pojdziesz siedzieć ! i nie mów do mnie,,sylwunia'' zawszony kundlu!!!Z Wojtka tez zrobiłes pedofila ,pedała ,narkomana i cholera wie co jeszcze ,takich jak ty powinno sie utylizowac bo są niebezpieczni dla środowiska!.Nie chciałam opisywac ze szczegółami zachowania twijegi i twojego synalka oraz Radosi ale teraz widzę że muszę to zrobić sami sie o to prosiliscie!,pójde do gazety ,niech wszyscy dowiedzą sie co robicie.A teraz zejdz mi z drogi patologiczny psycholu!Odpowiesz mi za rozwalanie zycia i za obraze oraz zniesławienie zresztą nie tylko za to...zapłacisz za wszystkie szkody.