Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serce moje

Wczoraj byłem u znajomej pani do towarzystwa i wiecie co?

Polecane posty

Gość Serce moje

Mimo że było dziko i nieprzyzwoicie to czuję się teraz czysty jak kobieta,  która jest dziewicą. Zero zaangażowania emocjonalnego,  "wyżyłem się",  zapłaciłem i wyszedłem   Kupiłem mojej ukochanej kobiecie kwiaty, pocałowałem w policzek, powiedziałem kocham cię,  wykąpałem się i... czuję się czysty jak łza..

Ona ostatnio źle się czuje,  tydzień już leży w łóżku,  a ja przecież nie będę jej niepokoił,  a swoje potrzeby mam... Najważniejsze że ją kocham i to uczucie jest szczere.

Tak tylko zagaję, wy kobiety rozumiecie takie sprawy?  Czy 0 % tolerancji? 

Gość gosc

u mnie dostałbys w ryj i...spadaj do dzi/wek....nie korzystam ze szma/ciarzy..

Gość gosc

Znajoma to może być osoba z pracy,ze sklepu..a nie K U R W A..nie dotknęłabym cie wiecej nawet przez papier...

Gość Selina Kyle

Nie jesteś normalny, jesteś zwykłym dziffkarzem i dobrze by ci zrobiło, gdybyś dostał kopa na pożegnanie od każdej normalnej kobiety. Zostaje ci Roksa.pl i panie które za opłatą są w stanie zmusić się do różnych zboczeńców.

Gość Selina Kyle

W sumie to g mnie to obchodzi, ale ja bym cię wy...rzuciła z życia bez żalu, oczywiście bez żadnych seksów.

Biedna ta twoja żona,nie dość że źle się czuje to jeszcze.facet jej rogi doprawia...z A J e B A ł A B y m cie na jej miejscu,gdybym tylko się dowiedziała 

Gość Selina Kyle
1 minutę temu, paradise_girl napisał:

Biedna ta twoja żona,nie dość że źle się czuje to jeszcze.facet jej rogi doprawia...z A J e B A ł A B y m cie na jej miejscu,gdybym tylko się dowiedziała 

No ja też, bo czego jak czego ale dziffkarzy nie znoszę.

Gość Gość

Czysty to tak naprawdę jestem ja - prawiczek. Może i nie miałem dziewczyny, ale też nigdy nie zesz.maciłem się z jakimś wycieruchem. Po przeczytaniu tego tematu, pierwszy raz czuję się dobrze ze swoim prawictwem 🙂

Gość pikna

oczywiscie ze rozumiem, jednak licze na podobne zrozumienie

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Serce moje napisał:

Mimo że było dziko i nieprzyzwoicie to czuję się teraz czysty jak kobieta,  która jest dziewicą. Zero zaangażowania emocjonalnego,  "wyżyłem się",  zapłaciłem i wyszedłem   Kupiłem mojej ukochanej kobiecie kwiaty, pocałowałem w policzek, powiedziałem kocham cię,  wykąpałem się i... czuję się czysty jak łza..

Ona ostatnio źle się czuje,  tydzień już leży w łóżku,  a ja przecież nie będę jej niepokoił,  a swoje potrzeby mam... Najważniejsze że ją kocham i to uczucie jest szczere.

Tak tylko zagaję, wy kobiety rozumiecie takie sprawy?  Czy 0 % tolerancji? 

Wiesz co ty i ta twoja żonkisia jesteście siebie warci i nawet mi was nie żal. Co za odpady!!! Piszę to jako mężczyzna☺

Gość Zdegustowany

Ja pier...,  ale tu siedza nawíedzone baby.. 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Zdegustowany napisał:

Ja pier...,  ale tu siedza nawíedzone baby.. 

Albo kur..wiarze faceci co rozumieja..wow..żenada 

Gość Gosc

Ale obrzydliwa prowokacja 🤮

Gość Awse

Dewotki do kościoła... 

Gość heh
9 minut temu, Gość Awse napisał:

Dewotki do kościoła... 

Kur/wiarze na dziw/ki..chyba przyjmują całodobowo...

Gość Taka jedna

Jak zapewniasz żonie byt na wysokim poziomie, wakacje w pięknym miejscu, piękny dom, pobyty w spa, zabiegi medycyny estetyczne to spoko. 

Jeśli natomiast jesteś golodupcem, który zamiast żonie kwiatka, wydaje na potrzeby swojego śmierdzącego Fallusa, to jesteś śmieciem.

Gość gosc
7 minut temu, Gość Taka jedna napisał:

Jak zapewniasz żonie byt na wysokim poziomie, wakacje w pięknym miejscu, piękny dom, pobyty w spa, zabiegi medycyny estetyczne to spoko. 

Jeśli natomiast jesteś golodupcem, który zamiast żonie kwiatka, wydaje na potrzeby swojego śmierdzącego Fallusa, to jesteś śmieciem.

boze kobieto ale my się różnimy,bo ja to pierwsze bym olała ten byt na wsyokim poziomie tylko wolała gołodupca z moralnym wysokim poziomem

Gość Taka jedna
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

boze kobieto ale my się różnimy,bo ja to pierwsze bym olała ten byt na wsyokim poziomie tylko wolała gołodupca z moralnym wysokim poziomem

Golodupcy nie maja moralności.gdyby mieli tyle hajsu co zaradni to by chodzili na dziffki jak nienormalni. A tak sa gorsi, bo szukają okazji za darmo... Bogaty to chociaż zapłaci takiej lasce a biedak zebrze jak pies 

Gość Anna nox
10 minut temu, Gość Taka jedna napisał:

dzifko materialistko ,  w czym niby jesteś lepsza od autora tematu? 

Gość heh
34 minuty temu, Gość Taka jedna napisał:

Golodupcy nie maja moralności.gdyby mieli tyle hajsu co zaradni to by chodzili na dziffki jak nienormalni. A tak sa gorsi, bo szukają okazji za darmo... Bogaty to chociaż zapłaci takiej lasce a biedak zebrze jak pies 

Właśnie dajesz za darmo..czy liczysz że zapłacą..???co za prostaczka umysłowa..ale chętna na byle jakość z byle kim,ale byle dup/czył..masz rację dup/czy się przeważnie te płytkie laski..te z klasą i poziomem się docenia.Ja tak robię,a takie jak Ty omijam..nie muszę zebrać,nie muszę płacić..mam co chce ale z miłości.

Gość Qwerty

Trzeba robić rogi tym polskim ścierom. 

Gość Gosc

A może żona na coś chora jest, ze już od tygodnia leży w łóżku? 

Gość Gosc
20 godzin temu, Gość heh napisał:

Właśnie dajesz za darmo..czy liczysz że zapłacą..???co za prostaczka umysłowa..ale chętna na byle jakość z byle kim,ale byle dup/czył..masz rację dup/czy się przeważnie te płytkie laski..te z klasą i poziomem się docenia.Ja tak robię,a takie jak Ty omijam..nie muszę zebrać,nie muszę płacić..mam co chce ale z miłości.

Ale jak już masz dawać każdemu za darmo niby dla przyjemności to robicie z tymi polskimi oblechami. To lepiej wyjedźcie do Japonii jako panie do towarzystwa z Europy tylko musicie być zadbane i szczupłe tyle wystraczy. Będziesz miała przyjemności, kasę, coś tam pozwiedzasz plus Japończycy są przystojni a nie jakieś polaczki 

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

A może żona na coś chora jest, ze już od tygodnia leży w łóżku? 

Jest bardzo chora ale ją kocham dlateho też nic nie mówię, a korzystam z okazji

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jest bardzo chora ale ją kocham dlateho też nic nie mówię, a korzystam z okazji

Jesteś jebnlety! Co za biedna kobieta...chora i jeszcze taki golodupiec z latającym kvtasem jej się trafił 

Gość Ty suuko
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Jesteś jebnlety! Co za biedna kobieta...chora i jeszcze taki golodupiec z latającym kvtasem jej się trafił 

Jak czytam twoje posty to nie mam wyrzutów sumienia ty materialna dzifko.  

Gość Qwerty
38 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ale jak już masz dawać każdemu za darmo niby dla przyjemności to robicie z tymi polskimi oblechami. To lepiej wyjedźcie do Japonii jako panie do towarzystwa z Europy tylko musicie być zadbane i szczupłe tyle wystraczy. Będziesz miała przyjemności, kasę, coś tam pozwiedzasz plus Japończycy są przystojni a nie jakieś polaczki 

Typowa polska tania prostytuta.... Oni lubią nieogolone pisdy więc polki są w sam raz dla tych maluchów