Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maiev_shadowsong

Jeśli kolega z pracy pojechał na urlop ale codziennie

Polecane posty

Gość maiev_shadowsong

pisze mi mejle na służbową pocztę, pyta jak tam w pracy i wysyła zdjęcia z podróży...

To znaczy, że jest pracoholikiem czy raczej mam się "obawiać" zainteresowania z jego strony?

Gość Onsam

Raczej drugie, interesuje sue jak Tobie leci w pracy i jak Tobie spodobaja sie jego fotki.

Gość maiev_shadowsong

Tak myślałam... Już wcześniej widziałam kilka "znaków" ale nie byłam pewna bo nie były jednoznaczne.

Gość maiev_shadowsong

Ale czekaj, w sumie on nie interesuje się jak MI leci w pracy tylko tak ogólnie. Moze jednak pracoholik? Który nawet na urlopie musi znać wydarzenia z pracy.

Gość maiev_shadowsong

Dziś także napisał.. Spytałam go czemu własciwie na urlopie loguje się codziennie na mejla, czy tak bardzo tęskni za pracą.

On odpisał że za pracą nie ale za kimś z pracy. Spytałam w żartach czy za szefem. Ale myślę że może mu chodzić o mnie..? Bo inaczej po co by mi pisał że za kimś tęskni.

Gość Gosc

Dziewczyno, widocznie jest Tobą zainteresowany skoro stwierdził, ze tęskni za kimś z pracy. Chyba nie ciężko domyślić się, ze za Tobą.

Gość gość

szykuj dupsko kobieto

Gość maiev_shadowsong

Równie dobrze może za kimś innym a mi po prostu się z tego zwierzył bo jestem dobrą kumpelą? Ja nie wierzę w to że mogę się podobać..

Pracowaliśmy razem kilka miesięcy i wtedy wykazywał zero zainteresowania moją osobą.

Gość gość
3 godziny temu, Gość maiev_shadowsong napisał:

On odpisał że za pracą nie ale za kimś z pracy. Spytałam w żartach czy za szefem.

mistrzyni flirtu XXDDD

Gość Onsam

Ja tez bardziej tesknie za kims kigo juz nie widuje codziennie. Docenia sie cos jak sie traci. Alw ona chyba mnie zlewa, mimo, ze jest.

Gość maiev_shadowsong
8 minut temu, Gość Onsam napisał:

Ja tez bardziej tesknie za kims kigo juz nie widuje codziennie. Docenia sie cos jak sie traci. Alw ona chyba mnie zlewa, mimo, ze jest.

Ale on mnie będzie widział już w poniedziałek :P

Poza tym mnie ta tęsknota akurat dziwi. Jak wspomniałam, pracowaliśmy razem jakiś czas, widywaliśmy się codziennie (a nie tak jak teraz tylko 2-3x w tyg na przerwę obiadową) i wtedy nie widziałam najmniejszej oznaki zainteresowania, byliśmy jak kumple więc co mu nagle odbiło.

Gość gość

samo Pisanie o niczym nie świadczy

Gość maiev_shadowsong
16 minut temu, Gość gość napisał:

samo Pisanie o niczym nie świadczy

Próbował mi prawić również jakieś nieudolne komplementy typu: niebieskie oczy są fajne bo nie są nudne

Gość maiev_shadowsong

A dziś się już nie odezwał, szkoda :P