Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotkapanna

Jestem introwertyczka po zwiazku z przemoca psychiczna. Czy mezczyzni beda sie mnie bali?

Polecane posty

Gość migotkapanna

Pisze do was, poniewaz chcialabym znac wasze zdanie na temat, ktory mnie meczy. Otoz przez prawoe dwa lata bylam z osoba toksyczna, nie mam zbyt duzego doswiadczenia wiec myslalam, ze klotnie w zwiazkach sa na porzadku dziennym. Jednak te klotnie zaczely przybierac na sile. Moj byly partner codziennie zaczal mnie ponizac i byc agresywny, codziennie wyzywal od najgorszych. Zakonczylam zwiazek i zlapalam dola, takiego poteznego, ze myslalam o najgorszym. Zamknelam sie w 4 scianach i dochodzilam do siebie jednak z osoby wesolej stalam sie bojazliwa introwertyczka. Jednak mam juz dosc przychodzenia do smutnego pustego domu, chcialabym poznac kogos kto mnie pokocha. Teraz moje pytanie do was kochani czy nie odstrasze czasem potencjalnego partnera? Nie jestem przebojowa, lubie byc w domu. Nie mam praktycznie znajomych. Przeszlam ciezka depresje, ktora trwala rok, przez ten czas przychodzilam z pracy, siedzialam w domu i plakalam. Jak mezczyzni waszym zdaniem postrzegaja ko

Gość migotkapanna

biety tak introwertyczne jak ja?

Gość Llllllll

Nie myl stanow lękowych z pojeciem introwertyzmu, introwertyk ze zdrową psychiką nikogo sie nie boi i moze wystapic w kazdej roli, nawet wesolka bawiacego towarzystwo,inna rzecz ze mu sie nie chce, ty masz lękowe zaburzenia

Gość migotkapanna

Llllllll

co to stany lekowe?