Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marika3203

Powinnam go przeprosić?

Polecane posty

Zakochałam się ze wzajemnością w takim chłopaku.Piszemy ze sobą od miesiąca.Mówi że mnie kocha że jestem dla niego wszystkim i tydzień temu zaproponował mi spotkanie,ale musiałam odmówić bo jechałam z rodzicami do rodziny i nie miałam jak,więc zaproponowałam mu żebyśmy spotkali się jutro.Niestety dzisiaj dostałam gorączki i napisałam mu że przepraszam ale nie dam rady,bo okropnie się czuje.On się wściekł,powiedział żebym do niego nie pisała i mnie zablokował,byłam w szoku.Za pare godzin założyłam nowe konto i napisałam do niego że chce pogadać,a on do mnie żebym spadała,że pewnie kłamie bo nie chce się spotkać i żebym dała mu zdeechnąć w samotności,ja wygarnełam mu że jest egoistą,że ma gdzieś to co ja czuje,że nie potrzebuje takiego chłopaka który cały czas ma jakieś fochy i żeby do mnie już nie pisał,on odczytał i już nic nie napisał.Dodam że on ma depresje,kiedyś próbował nawet popełnić samobójstwo.Nie wiem co robić,cały czas o nim myśle,żałuje że mu tak napisałam,tęsknie za nim,ale z drugiej strony jestem na niego wściekła.Powinnam go przeprosić czy olać,jak myślicie?

Dodam że mam 20 lat,a on 23