Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana

Podrywa mnie? Jak to rozumieć?

Polecane posty

Gość Zdezorientowana

Hej :) zwracam się do wszystkich z prośbą o opinię. Od pewnego czasu mój znajomy ze studiów zaczął się zachowywać inaczej niż zwykle. Zauważyłam, że na zajęciach stara się siedzieć obok mnie. Z koleżankami wita się zwykłym cześć, a mnie jako jedyną na powitanie całuje w rękę. Kiedy na koncercie było mi zimno otulił mnie swoją bluzą. Czy to znak, że daje mi "zielone światło" i chciałby czegoś więcej, czy dorabiam sobie teorię do nic nieznaczących gestów? Może jest po prostu szarmancki? A może jest zbyt nieśmiały by powiedzieć wprost, że mu się podobam i powinnam jakoś przejąć inicjatywę i go ośmielić? 

Gość Onsam

Coz jeszcze nigdy nie witalem sie z nikim calusem w reke, tylko widzialem jakichs nawiedzonych dziadkow co tak robili. 

To jak ksiezniczke Cie traktuje, ubostwia Cie :)

Gość Hhh

Bez przesady 

Gość Zdezorientowana
2 minuty temu, Gość Onsam napisał:

Coz jeszcze nigdy nie witalem sie z nikim calusem w reke, tylko widzialem jakichs nawiedzonych dziadkow co tak robili. 

To jak ksiezniczke Cie traktuje, ubostwia Cie :)

Nie jest nawiedzonym dziadkiem, ma 22 lata, więc tym bardziej nie wiem co o tym myśleć :)

Gość Onsam

No, niezwykłe i tez to, ze Ty tego nie odrzucasz. To bardzo uczuciowe, szacunek. Pewnie, ze mysli o Tobie wyjatkowo. 

Gość Zdezorientowana
4 minuty temu, Gość Onsam napisał:

No, niezwykłe i tez to, ze Ty tego nie odrzucasz. To bardzo uczuciowe, szacunek. Pewnie, ze mysli o Tobie wyjatkowo. 

Nie odrzucam, bo on bardzo mi się podoba :) dzięki za opinię :)