Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama

spławiam każdego faceta

Polecane posty

Gość kama

Nigdy nie potrafię odróżnić kiedy ktos mnie podrywa a kiedy jest tylko mily. Całe zycie jestem sama a swoje lata już mam. Nie widze zainteresowania moją osobą i nawet jak inni mówią że to widac ze się komuś akurat podobam, ja zawsze tłumaczę sobie że to nie jest prawda. 

Mam zakodowane w głowie: spław go, on się z ciebie nabija a nie podrywa. Nic więcej nie chce.

Tak właśnie setny już przypadek pozostanie do końca życia moja niewiadomą a ja czekam na kolejną okazję, kolejną osobę z którą znajomość zakończy się tak samo.

Gość Ema

To ja mam podobnie, mam 33 lata. 

W pracy niby zagadują, pośmieją się, pośmieją, rzucą żarty z podtekstem a żaden się nie umówi. Wiem, że są sami. Ja nie będę im proponować kawy, bo jeszcze odmówią, i wtedy wstyd. Wyjdę na jakąś desperatkę, bo przecież "to tylko żarty". Mam dość, nigdy nic z tego nie wynika. Wiecznie sama... a jak już ktoś podbije to widać, że taki co leci na wszystko, co się rusza, że przeleci i zostawi. Nie mam opinii puszczalskiej, z nikim z pracy nie byłam, nawet jak ktoś żartuje na tematy seksualne, to mnie to peszy, więc nie brnę w te żarty. Nie jestem jakaś wyuzdana. Więc nie wiem w czym problem.

Gość Gosc

Moze w tym ze wielu facetow szukaja 20.letniej dyrektorki o wygladzie modelki ktora jest ulegla i uzywa mozgu tylko wtedy jak oni pozwola i nie wtedy kiedy oblizuja sie za 18 latka? 

Gość Gosc

I jeszcze chcieliby zaproponowac relacje bez zobowiazan bo oni sie nie zenia i moze jak sie sprawdzi to kupia jej pierscionek z cyrkonia ? 

Gość Gosc

I moze w tym problem ze nie kazda kobieta jest glupia? 

Gość Gość

Mnie jeszcze żadna kobieta nie odmówiła więc jeśli jesteś ładna w ciągu tygodnia byś mi się oddala wystarczy użyć wobec ciebie odpowiedniego podrywu no chyba że jesteś stuknięta mimo atrakcyjności to sam zrezygnuje z podrywu

Gość Gosc
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Mnie jeszcze żadna kobieta nie odmówiła więc jeśli jesteś ładna w ciągu tygodnia byś mi się oddala wystarczy użyć wobec ciebie odpowiedniego podrywu no chyba że jesteś stuknięta mimo atrakcyjności to sam zrezygnuje z podrywu

To wlasnie dostales 1 w zyciu odmowe. Zakoduj to sobie w pamieci. Mozesz tez odreagowac zakladajac topik nienawisc do dziewczyny w kolorze rozowym. Adieu

Gość Gosc

Jesli bys sam nie zrezygnowal to wtedy musialabym poudawac stuknieta zebys sam dobrowolnie zrezygnowal polubownie 😉

Gość Gosc

Ale skoro nalwgasz to jak pokazesz karte szczepien to rozwaze opcje zeby Cie zaliczyc ale najpierw musialbys podpisac pisemne zobowiazanie ze nie bedziesz uwazal iz zostales wykorzystany i roscil praw do mnie ani mnie nienawidzil i jesli nie spodoba mi sie twoj zapach to moge odstapic od zaliczenia cie bez konsekwencji. Jakby co. 

Joke

Gość Gosc

Musze najpierw kogos obwachac.

Gość Gosc
2 minuty temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

Do was chociaż zarywaja i to by odtracacie facetow,  do nas nikt nie zagaduje i jestesmy samotni z przymusu 

Ale jak juz sie zainteresuje to narzekacie ze sie narzuca i nie chcecie? Chyba nie chcesz powiedxiec ze nikt nigdy nie spojrzal? 

Gość Gosc
5 minut temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

Kto narzeka ze sie narzuca? To jest właśnie piekne i cudowne jak koboeta się stara, niestety tak rzadko ma to miejsce  😕

Dobla dobla

A potem ze kubek nie stoi na miejscu i zupa za slona i papier toaletowy wisi frontem do sciany a nie tylem

Gość Gość
6 godzin temu, Gość Gosc napisał:

To wlasnie dostales 1 w zyciu odmowe. Zakoduj to sobie w pamieci. Mozesz tez odreagowac zakladajac topik nienawisc do dziewczyny w kolorze rozowym. Adieu

Nic nie dostałem bo cię nie zacząłem podrywać i ja nie zakładam żadnych topikow to po pierwsze

Po drugie jest wielce prawdopodobne że zgrywasz niedostępna a tak jak już pisałem po tygodniu bym cię zaciągnął do łóżka ale zmieniam zdanie nie po tygodniu ale na 1 randce i cały czas jest opcja że jesteś stuknięta i nie musisz udawać więc co umawiamy się zaryzykujesz ile masz lat

Gość Gosc

Nie odpowiada mi merytoryczna dyskusja z toba gdyz nasze fale mozgowe nie sa skorelowane i nie funkcjonuja kompatybilnie wiec takowy dyskurs nie wyzwala w moim ukladzie limbicznym pozadanych efektow i mususz szukac dalej trofeum. 

Gość Gosc

Innymi slowy slabo idzie ci uwodzenie bo jakos nie mam ochoty na ciebie nawet zdalnie sterowanym kijem. 

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Nic nie dostałem bo cię nie zacząłem podrywać i ja nie zakładam żadnych topikow to po pierwsze

Po drugie jest wielce prawdopodobne że zgrywasz niedostępna a tak jak już pisałem po tygodniu bym cię zaciągnął do łóżka ale zmieniam zdanie nie po tygodniu ale na 1 randce i cały czas jest opcja że jesteś stuknięta i nie musisz udawać więc co umawiamy się zaryzykujesz ile masz lat

Musialbys byc niskim wyposzczonym facetem ktory nie mial kobiety i do tego Twoja skora musialaby byc eteryczna i wydzielac feromony a poza tym musialbys pokazac mi gwiazdy i zapalic romantyczne swiece, biegac caly wieczor z salatkami i przewracac sie z nimi, zbierac je z podlogi oraz z ciastami ktore tez na sama mysl i widok mnie ladowalyby na podlodze a gdybym zblizyla usta do Twoich to zaczalbys sie trzasc jak osika i rece trzeslyby Ci sie jak przy delirce i powiedzialbys mi: nie mozemy. To moze faktycznie dalabym Ci. Moze byc tak po roku? 

Gość Gosc

I musialbys tez wykrzykiwac rozentuzjazmowany pod wplywem pocalunkow: zaraz oszaleje, zabije cie jak sie wykrecisz i mi powiesz na 2 dzien ze mnie nie chcesz to moze tak po roku w maju bym Ci dala. A jak bys robil sceny zazdrosci to musialbys czekac znowu rok do maja. Pasuje? Ile masz lat i czemu 40 Romeo ? 

Gość Gosc

A gdybys robil sceny zazdrosci i mowil lecz sie to musialbys czekac kolejny rok do maja i kolejny do skutku az by wszystkie glupoty wyszly Ci z glowy..pasuje? Ile masz lat i czemu 40 Romeo? 

Gość Gosc

I w koncu czekalbys 40 lat w nadziei ze w koncu mnie zaliczysz a wlosy mialbys calkowicie siwe i ja bym odslonila swoja noge i pozwolila Ci ja dotknac lecz znowu spytalbys: ilu ich mialas? Sama im dawalas a ja musze blagac. I wtedy zaslonilabym noge i znowu odszedlbys z niczym. 

Gość Bosz
18 minut temu, Gość Gosc napisał:

I w koncu czekalbys 40 lat w nadziei ze w koncu mnie zaliczysz a wlosy mialbys calkowicie siwe i ja bym odslonila swoja noge i pozwolila Ci ja dotknac lecz znowu spytalbys: ilu ich mialas? Sama im dawalas a ja musze blagac. I wtedy zaslonilabym noge i znowu odszedlbys z niczym. 

Czy to ha jestem nietrzeźwa czy to jakiś bełkot dèbila? 😐

Gość Gosc

Jednak opcja 2 jesteś stuknięta masz jakieś kompleksy dlatego boisz się relacji z facetem może boisz się że facet odkryje twoja tajemnice i porzuci cię a twoja tajemnica to że jesteś stuknięta 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Jednak opcja 2 jesteś stuknięta masz jakieś kompleksy dlatego boisz się relacji z facetem może boisz się że facet odkryje twoja tajemnice i porzuci cię a twoja tajemnica to że jesteś stuknięta 

I kto to mowi? Masz wszystko w porzadku z czajnikiem? 

Gość Gosc
7 godzin temu, Gość Bosz napisał:

Czy to ha jestem nietrzeźwa czy to jakiś bełkot dèbila? 😐

To 1. 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Jest tez taka opcja ze ...zialbys sie jako technika uwodzenia zlal pod siebie po % i oczekiwal Salmy. 

Gość Gosc

Mam taka fobie ze boje sie facetow bez mozgu. Czy to o tym mowisz? 

Gość Gosc

Jestes w stanie komus wmowic ze jest chory tylko po to zeby dostac urzebranej d. Zenujace. Idz zaplac to bedziesz mial. 

Gość Gosc
12 godzin temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

nie ma nic gorszego jak laska, która jest olewcza i zimna w stosunku do faceta

kobieta, która jest zazdrosna, troszczy się itp to skarb, niestety panny mają to do siebie, ze mają wy.s.rane na facetów , bo wiedzą, ze za moment mogą mieć nowego... to coś na zasadzie samochodów w sytuacji ludzi bogatych, jakbym miał pełno siana to miałbym w du.pie ze mój nowy volkswagen się rozwali bo za moment moge miec nowe bmw, jak się coś stanie z betką to idę do salonu po merola i nie płaczę za betką itp itd.. tak samo jest z kobietami w stosunku do facetów

Gosciu uwazasz o kobietach wszystko co najgorsze, obrazasz je, nie masz nic do zaoferowania, chcialbys elegancka i prestizowa i nawet gdyby Ci dala szanse to bys jej wmowil ze jestes tylko jej zabawka i ze Cie zdradza oraz jest retardm. Puknij sie w czolko. Faktycznie daj sobie spokoj z kobietami i plac za se6s bo nie ma sensu. 

Dnia 16.05.2019 o 23:04, Gość kama napisał:

Nigdy nie potrafię odróżnić kiedy ktos mnie podrywa a kiedy jest tylko mily. Całe zycie jestem sama a swoje lata już mam. Nie widze zainteresowania moją osobą i nawet jak inni mówią że to widac ze się komuś akurat podobam, ja zawsze tłumaczę sobie że to nie jest prawda. 

Mam zakodowane w głowie: spław go, on się z ciebie nabija a nie podrywa. Nic więcej nie chce.

Tak właśnie setny już przypadek pozostanie do końca życia moja niewiadomą a ja czekam na kolejną okazję, kolejną osobę z którą znajomość zakończy się tak samo.

Przyjdzie  czas to przełamiesz swoje fobie. 

Gość gość

Jesteś pusta i masz za duże mniemanie o sobie.Nie dziwie się że tak facetów spławiasz bo jeszcze żaden się nie trafił żeby sprostać księżniczki wymaganiom.Skończysz jako stara panna z kotem kanarkiem i wibratorem w nocnej szafce.Lecz się kobieto

Gość Gosc

Mamy do czynienia tutaj z alkoholiczka zgrywajaca księżniczke a w rzeczywistości patologia