Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olek

Czy ta szkoła to jakas patologia ?

Polecane posty

Gość Olek

Uczniowie pala  fajki na lekcji a nauczyciele udają że nie widzą.  Można sobie nawet przynieść tablet lub laptop na lekcje i sobie grać.  Od tej pory nauczyciele mnie niczego nie nauczyli , więc douczam się w domu . Nie reagują nawet na bójki podczas przerw - chodzi o chłopaka który u mnie był i ma tatuaże .  Chłopak bije i zamyka w damskim kiblu młodszych dzieciaków i niszczy im rzeczy.  Raz gdy kolega podpalal ławkę to nauczycielka nawet nie zaprowadziła go  do dyra. Nauczyciele nie są zainteresowani uczniami i stawiają im piątki za nic . Mówię tu o moim koledze , który tylko za siedzenie na polskim dostał piątkę.  Chłopcy z mojej klasy potrafią wyzywac się z nauczycielami- mają nawet pozwolenie na przeklinanie na lekcjach . Kolega , który nosi zapałki do szkoły jest bardzo podobny do lila xana. Podpala nimi książki,  zeszyty i plecaki uczniów.  Mimo że policja przyjechała do szkoły chłopak zrobił się jeszcze gorszy . Policję wezwała woźna.  Pamiętam jak xan  wyrzucił komputer z klawiaturą przez okno XD Chlopacy puszczają na lekcji polskie rapsy  i siedzą na telefonach od 9 do 13. Zakolegowalem się  z Xanem  i jego kolegami by nie być ofiarą. Całe przerwy siedzimy w kiblu  lub na parapecie.  Chłopcy z innej klasy też siedzą całe przerwy w kiblu i pala skręty.  Gdy woźna ich wygania to znowu tam idą.  Przed geografia chlopacy się dusza,  kopia oraz szarpią.  Xan mnie za to ciągle przytula ... Śmierdzi od niego marihuana ... Powiedział że mnie kocha..

Gość Dawidek

Niestety tak 

Gość Olek

Ten chłopak potrafił przychodzić pijany do szkoły 

Gość Olek

Ten chlopak smierdzial alkoholem 

Gość Wojskowy

Pijak????