Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna od wszystkich

czy to przez palenie w starym piecu?

Polecane posty

Gość inna od wszystkich

Wystarczy jeden buch i ....mam jedną pie0doloną schizofrenię że gruby czarny kot on przebiegł nam drogę a ch0j mu w d0pę nawet 13-tego w piątek a w telewizji mówią podobno tędy droga jeden nie słucha drugi słucha a szkoda.Najważniejsza powinna być twoja głowa a nie ręke d0pa i noga Nie  dorobek szybki i nie złote rybki dookoła c0pki i do kłębka nitki.Więc nie przepuszczę żadnej chwili gdyż żyję na kreskę w każdą chwilkę wbijam szpilkę jak pinezkę w deskę.Powiem ci że to fakt powiesz mi że to obciach pie0dole cie i tak rozejdziesz się po łokciach lepiej uważaj jak tańczysz bo życiowy parakiet bywa śliski nie bądź jak agentura zbytnio towarzyski bądź bliski dla bliskich.Więc powiem ci to co pewnie już wiesz pie0dolę ciebie twych przyjaciół też.Ja żyję tak jak ja chcę więc wyp0erdalaj trzymaj się sku0wielu jak najdalej z dala.Nie ma tego złego nie trać czasu na to nie zamulaj się tym tym  zamulać się nie warto.Więc chodź podaj mi dłoń i podaj mi rękę bo już dawno nasze mózgi wypełnione są Marią. No bynajmniej mój........