Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Co byście pomyślały o facecie który ma 34 lata

Polecane posty

Gość Gość

jest prawiczkiem, nigdy nie miał dziewczyny i już całkowicie stracił nadzieję na miłość, pogodził się z losem?

Gość Gość

Człowiek jak każdy inny 🙂 A nie wiadomo, co go jeszcze czeka, karty zawsze mogą się odwrócić

Gość

O takim facecie pomyślałabym, że powinien zacząć "bywać". Pojawiać się w miejscach gdzie jest całkiem sporo dziewczyn w jego wieku i rozglądać się bardziej uważnie. Niejedna z nich wysyła sygnały, których on być może nie zauważa. Czasem o szczęście trzeba się postarać.

Gość Gosc
13 minut temu, Gość Gość napisał:

jest prawiczkiem, nigdy nie miał dziewczyny i już całkowicie stracił nadzieję na miłość, pogodził się z losem?

To zbyt młody wiek żeby tracić nadzieję na miłość. Może tak jest bo nie spotkał tego co w życiu piękne. Niestety tak w życiu bywa ale trzeba cieszyć się z tego jak jest bo zawsze mogłoby być gorzej.

Gość gość

Wygrał szczęśliwy los na loterii. Ma spokój z głupimi babami.

Gość O. Rydzyk

Ku chwale Bożej i Ojczyzny dane mu to przez Pana... Buhaha, w tym wieku jeszcze?

Gość marawstala

Nie wiem czy sie pogodził : ) nnie znam typa...

Nie potepiam : )

Gość Aaa
49 minut temu, Gość O. Rydzyk napisał:

Ku chwale Bożej i Ojczyzny dane mu to przez Pana... Buhaha, w tym wieku jeszcze?

Co w tym wieku jeszcze?

Gość gość gość

Niech mi ktoś powie, dlaczego kafeteria przyciąga tak wielu prawiczków w wieku, w którym większość facetów ma już od dawna żony i dzieci?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość gość napisał:

Niech mi ktoś powie, dlaczego kafeteria przyciąga tak wielu prawiczków w wieku, w którym większość facetów ma już od dawna żony i dzieci?

Od dawna w wieku 34 lat?  

Gość gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Od dawna w wieku 34 lat?  

W moich stronach faceci żenią się najpóźniej po ukończeniu studiów, tak że wiesz...

Gość STOP

Nie przyciąga, to po...eni stalkerzy opisują i stalkują podsłu...ąc i włamując się /satelita/ do routerów i innych urządzeń . RAT i inne badziewie z onetu ,ryo ,szuwar ,biegnij lola to stalkerskie Niki zwyrodnialców . Tych ników jest pełno ,usuwają niewygodne posty . Wp,Kafe,interia a może jeszcze Polsat i TVN to są stalkerzy zwykłych ludzi 

Gość Gość
9 minut temu, Gość STOP napisał:

Nie przyciąga, to po...eni stalkerzy opisują i stalkują podsłu...ąc i włamując się /satelita/ do routerów i innych urządzeń . RAT i inne badziewie z onetu ,ryo ,szuwar ,biegnij lola to stalkerskie Niki zwyrodnialców . Tych ników jest pełno ,usuwają niewygodne posty . Wp,Kafe,interia a może jeszcze Polsat i TVN to są stalkerzy zwykłych ludzi 

Zmień dilera lub bierz tylko połowę, bo jak widzę ten towar Ci szkodzi 🤣

Gość Editt

Ja się umawiałam z 28 letnim prawiczkiem. Przystojny i wogole tylko bardzooo nieśmiały. Wyleczyłam go z tego i juz 10 lat razem 😎

Gość nie moj interes
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

jak nie chce miec kobiety to jego sprawa

kazdy zyje jak chce

co bym pomyslala?

no tylko tyle, ze to jego sprawa, raczej nie  zawracalabym sobie nim glowy

bo to nie ma sensu

poznalam w zyciu kilku co byli cale zycie sami choc mogliby miec kobiete niejedna ale nie chceili bo wybrzydzali i takim facetom nie dogodzi sie, to osoby co czekaja na ideal, choc wokolo pelno wolnych kobiet

Gość Gość

Ja bym pomyślała, że w końcu ktoś wartościowy i normalny. Za dużo zboczeńców- dzieciorobów istnieje na tej planecie. Oby więcej takich jak ty.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Editt napisał:

Ja się umawiałam z 28 letnim prawiczkiem. Przystojny i wogole tylko bardzooo nieśmiały. Wyleczyłam go z tego i juz 10 lat razem 😎

Za uratowanie zbłąkanego prawiczka i obdarzenie go szczęściem, niech Cię w życiu spotka wszystko co najlepsze 🙂

Oby inni starzy prawiczkowie spotkali takie dziewczyny 😎

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Za uratowanie zbłąkanego prawiczka i obdarzenie go szczęściem, niech Cię w życiu spotka wszystko co najlepsze 🙂

O masakra. 

Gość Editt
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Dziękuję i wzajemnie 🤗

Gość gość

Trzeba zrobić akcję "przygarnij prawiczka" 😄

Gość Stary prawiczek
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Trzeba zrobić akcję "przygarnij prawiczka" 😄

Popieram

Gość szkoda gadać
12 godzin temu, Gość Editt napisał:

Przystojny i nieśmiały prawiczek? Niemożliwe.

Szkoda tylko, że ci nieprzystojni nie mają szans wyjść z prawictwa...

Gość Gość
6 godzin temu, Gość szkoda gadać napisał:

Szkoda tylko, że ci nieprzystojni nie mają szans wyjść z prawictwa...

Niestety, taka jest prawda. Ja wyglądam jak przysłowiowe pół doopy zza krzaka i głównie z tego powodu (lecz niestety nie jedynego) jestem starym prawiczkiem. A to nie koniec. Z upływem lat siadło mi na głowę na skutek samotności i braku drugiej osoby, że obecnie już nie wyobrażam sobie mieć dziewczyny. Moje poczucie własnej wartości po prostu leży i kwiczy. No ale co się dziwić? Brak jakichkolwiek doświadczeń miłosnych gdy jest się po trzydziestce, naprawdę ryje baniak 😞

Gość ...
21 godzin temu, envie. napisał:

O takim facecie pomyślałabym, że powinien zacząć "bywać". Pojawiać się w miejscach gdzie jest całkiem sporo dziewczyn w jego wieku i rozglądać się bardziej uważnie. Niejedna z nich wysyła sygnały, których on być może nie zauważa. Czasem o szczęście trzeba się postarać.

Ja bywam i żadna nie jest mną zainteresowana. Chyba też zostanę starym prawiczkiem... Ale jeszcze nie tracę nadziei.

Gość Gość
49 minut temu, Gość ... napisał:

Ja bywam i żadna nie jest mną zainteresowana. Chyba też zostanę starym prawiczkiem... Ale jeszcze nie tracę nadziei.

A ile masz lat? Bo z własnego doświadczenia wiem, że po 25 r.ż. facet prawiczek ma już właściwie pozamiatane...

Gość ...
7 minut temu, Gość Gość napisał:

A ile masz lat? Bo z własnego doświadczenia wiem, że po 25 r.ż. facet prawiczek ma już właściwie pozamiatane...

Do 25 jeszcze trochę mi brakuje. Ale na zmianę sytuacji w tej kwestii się niestety nie zanosi...

Gość gość

Jestem podstarzałym pra.wi.kiem. Dlaczego akurat mnie to spotkało? 😞