Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk 128

Mieszczuchy tak obrażają rolników i się z nich śmieją a gdyby nie rolnik to zdechli by z głodu

Polecane posty

😄

🙂😄

😄

Gość Gość

Ty musisz być rolnikiem to wyjaśnia samouwielbienie

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ty musisz być rolnikiem to wyjaśnia samouwielbienie

Rolnikiem nie jestem, mój tato ma 10 hektarów Pola

8 minut temu, StaryLewak napisał:

Zapijaczony ojciec tego cwela jest rolnikiem.

Cwelem, chu/jem i poje/bańcem to jesteś tylko i wyłącznie ty, a mój ojciec nie jest alkoholikiem ani Patologią w Gumofilcach i bez zebów jak sobie wyobrażasz, ps mój ojciec jest obyty w świecie, jeździ po dużych miastach, jeździ do dużych centrów handlowych w Opolu i Wrocławiu jeździ do Mcdonald'sa, KFC ze mną, jeździmy na wczasy i mój ojciec ma 2 auta i normalnie się ubiera 

8 minut temu, StaryLewak napisał:

No i właśnie dla was cweli, wsiurów to jest szczyt życia i definicja sukcesu, nażreć się w makdonaldzie i założyć ciuszki z logo adidasa. I jeszcze wakacje w grecji po przecenie

Akurat wsiurem to jesteś ty, ty, ty i jeszcze raz ty, dotarło wreszcie do tego twojego pustego łba? Czy powtórzyć ci to jeszcze raz? i wytłumacz mi prymitywie dlaczego gardzisz wsią i ludźmi ze wsi (rolnikami) i masz ich za gorszych i głupszych od ludzi z dużych miast frajerze? O takich dużych i nowoczesnych traktorach i innym sprzęcie rolniczym za kilkaset tysięcy to możesz sobie jedynie pomarzyć i tu cię boli frajerze (mój sąsiad ma kilka dużych nowoczesnych i wielkich traktorów z klimatyzacją, wygodną kabiną i radiem i bajerami o których możesz sobie pomarzyć i gdyby nie rolnik to byś z głodu w mieście zdechł!!! Dotarło wreszcie głąbie? 

4 minuty temu, StaryLewak napisał:

Jestem z warszawy wsioku. Gardzę wami z powodów politycznych.

Wsiokiem to jesteś ty, ty ty i jeszcze raz ty, nic dziwnego że nikt nie lubi warszaffki i buców i chamów z tej waszej dziury i powiem tak Warszawa to zadupie Europy i najgorsza i najbrzydsza stolica (stolec) Europy Praga Budapeszt są mniejsze od warszaffki a mają więcej linii metra niż ta wasza pipidówa Wiedeń wielkości Warszawy ma 5 linii metra a 700 tysięczny Frankfurt nad Menem ma 9 linii metra i jedno z największych lotnisk na świecie a 1,7 milionowa warszaffka ma tylko półtorej śmiesznej nitki metra 

Gość Znajde cie wszedzie
7 minut temu, Gość Namysłów wojew opolsk 128 napisał:

Wsiokiem to jesteś ty, ty ty i jeszcze raz ty, nic dziwnego że nikt nie lubi warszaffki i buców i chamów z tej waszej dziury i powiem tak Warszawa to zadupie Europy i najgorsza i najbrzydsza stolica (stolec) Europy Praga Budapeszt są mniejsze od warszaffki a mają więcej linii metra niż ta wasza pipidówa Wiedeń wielkości Warszawy ma 5 linii metra a 700 tysięczny Frankfurt nad Menem ma 9 linii metra i jedno z największych lotnisk na świecie a 1,7 milionowa warszaffka ma tylko półtorej śmiesznej nitki metra 

Najwiecej w temacie do powiedzenia wioskowy glupek kyory s zyciu nie byl e zadnym z wymienionych miast 😄

Ba nawet w warszawie nie byl a ma o niej mnostwo do powiedzenia . Za granica w zyciu wsioku nie byles, a wypowiadasz sie jakbys widzial cokolwiek poza zgnila buda z dykty w lamerskim zakopanem gdzie co roku na swoje dziadowskie bidawakacje jezdzicie

5 minut temu, StaryLewak napisał:

Ku*rwa, czemu wy wieśniacy jesteście tacy zakompleksieni?

Sam jesteś wieśniakiem dotarło? 

2 minuty temu, Gość Znajde cie wszedzie napisał:

Najwiecej w temacie do powiedzenia wioskowy glupek kyory s zyciu nie byl e zadnym z wymienionych miast 😄

Ba nawet w warszawie nie byl a ma o niej mnostwo do powiedzenia . Za granica w zyciu wsioku nie byles, a wypowiadasz sie jakbys widzial cokolwiek poza zgnila buda z dykty w lamerskim zakopanem gdzie co roku na swoje dziadowskie bidawakacje jezdzicie

Skąd chu/ju niby wiesz że nie byłem co? Akurat w tej waszej śmiesznej warszaffce byłem 3 dni i był to mój najgorszy pobyt  w życiu, byłem też 2 tygodnie w Niemczech u cioci która mieszka niedaleko frankfurtu i byłem we Frankfurcie nad Menem i co zatkało?

5 minut temu, StaryLewak napisał:

Nie, jestem z warszawy. Ty jesteś wsiunem ze wsi.

Tak jesteś wsiokiem i zrozum że warszaffka to zadupie Europy i wytłumacz mi czemu gardzisz wsią i ludźmi ze wsi (gdyby nie wieś i ludzie ze wsi którymi pogardzasz to byś z głodu w mieście zdechł! Powtarzam ci to po raz setny głąbie 

3 minuty temu, StaryLewak napisał:

A sobie powtarzaj cwelu ze wsi tylko nie buzuj sie tak bardzo bo ci żyłka pęknie.

Wytłumacz czemu gardzisz ludźmi ze wsi i wsią? i masz ludzi ze wsi za gorszych i głupszych? Wytłumacz mi to, ps byłem w Warszawie i Warszawa jest okropna, szara i brzydka, byłem też u cioci w Niemczech koło Frankfurtu i ciocia mnie do Frankfurtu nad Menem zabrała i Frankfurt jest sto razy lepszy od Warszaffki bo ma 9 linii metra a jest dużo mniejszy od warszaffki a warszaffka ma tylko półtorej śmiesznej nitki metra a szczycicie się tą warszaffką jakby niewiadomo co to było 

1 minutę temu, Gość Namysłów wojew opolsk 128 napisał:

Wytłumacz czemu gardzisz ludźmi ze wsi i wsią? i masz ludzi ze wsi za gorszych i głupszych? Wytłumacz mi to, ps byłem w Warszawie i Warszawa jest okropna, szara i brzydka, byłem też u cioci w Niemczech koło Frankfurtu i ciocia mnie do Frankfurtu nad Menem zabrała i Frankfurt jest sto razy lepszy od Warszaffki bo ma 9 linii metra a jest dużo mniejszy od warszaffki a warszaffka ma tylko półtorej śmiesznej nitki metra a szczycicie się tą warszaffką jakby niewiadomo co to było 

Bla, bla, bla jestem wsiurem jeżdże z ojcem wsiunem po pijaku na traktorze.

22 minuty temu, StaryLewak napisał:

Bla, bla, bla jestem wsiurem jeżdże z ojcem wsiunem po pijaku na traktorze.

Rozumiem że napisałeś o sobie i zrozum wreszcie że naprawdę byłem w Warszawie i Frankfurcie i chyba lepiej wiem od ciebie 

1 minutę temu, Gość Namysłów wojew opolsk 128 napisał:

Rozumiem że napisałeś o sobie i zrozum wreszcie że naprawdę byłem w Warszawie i Frankfurcie i chyba lepiej wiem od ciebie 

Tak wiejski cwelu, wiesz lepiej ode mnie.

3 minuty temu, StaryLewak napisał:

Tak wiejski cwelu, wiesz lepiej ode mnie.

No wytłumacz mi wreszcie dlaczego obrażasz ludzi ze wsi bez których zdechł byś z głodu i masz ludzi ze wsi za gorszych i głupszych? No wytłumacz mi to

I zrozum że Opole w porównaniu do Warszawy to metropolia i Warszawa w Porównaniu do Opola to zabita dechami dziura i wiocha w której nic się nie dzieje 

Mieszkam we wsi Polkowskie (wpisz sobie w Google Polkowskie i zobacz jak moja wieś wygląda 

🙂

Gość gosc

up

😄