Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Gdzie poznajecie kobiety na relacje friends with benefits

Polecane posty

Gość Gosc

Nie warto w dzisiejszych czasach wchodzić w związek jak ktoś nie lubi cierpiec przez zdrady itd.

Dlatego najlepszym rozwiązaniem jest relacja jak w tytule. Tylko w polsce nie jest to zbyt popularne, polki przy polakach udają cnotki. Gdzie więc szukać takiej partnerki? Roksa, datezone i zbiornik odpadają bo tam sama patologia i specyficzni ludzie

Gość niezalogowany

Prawdziwa patologia jest tutaj na Kafe 🤣

Gość Gosc

Sporo osób chce tu odreagować na innych, ale nie o tym jest temat 😉

Gość marawstala

Nie wiem, moze na sympatii : ) lub innym serwisie randkowym... moze randki o2

Nie bardzo sie orientuje, ale moze internet sprzyja poznawaniu do tego typu relacji...

Gość Gosc
14 minut temu, marawstala napisał:

Nie wiem, moze na sympatii : ) lub innym serwisie randkowym... moze randki o2

Nie bardzo sie orientuje, ale moze internet sprzyja poznawaniu do tego typu relacji...

Problem też w tym że moje miasto to wiocha, niby Wielkopolska środek polski, 80 tys mieszkańców a w internecie brak ogłoszeń z tego regionu

Gość marawstala
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Problem też w tym że moje miasto to wiocha, niby Wielkopolska środek polski, 80 tys mieszkańców a w internecie brak ogłoszeń z tego regionu

Nie pomoge : ) moze sam daj takie ogłoszenie i ktoś sie do Ciebie odezwie...

Gość Gosc
25 minut temu, marawstala napisał:

Nie pomoge : ) moze sam daj takie ogłoszenie i ktoś sie do Ciebie odezwie...

Dawałem nie raz żadna kobieta nie odpowiada jakby ich nie było 😉 dobrze że jest p0rno ten kto to wymyślił powinien dostać pokojową nagrodę nobla 😁

Większa szansa że rekin cię zje :)

Nie istnieje jakieś magiczne miejsce gdzie siedzą kobiety chętne na fwb i czekają :D To się dzieje zwykle tak: poznają się dwie osoby, które z jakiegoś powodu nie chcą związku, lubią się, zaczyna iskrzyć więc decydują się na układ.. zwykły fart, że dwie osoby o podobnych preferencjach (związkowych) znajdują się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie. Podsumowując: zapoznając kobiety, dużo kobiet, masz szansę trafić na taką która zechce wejść w układ.. Szukając otwarcie kobiety tylko i wyłącznie na układ fwb twoje szanse są gdzieś w okolicy zera bo jak tu być "friends" z kimś kogo się nawet nie zna xD