Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa

Kiedy facet zaczyna myśleć o seksie z daną kobietą?

Polecane posty

Gość kolorowa

Czy facet po 30stce od razu kiedy poznaje jakąś kobietę to myśli o niej na tle seksualnym? Czy jeśli relacja nie przechodzi na wyższy wymiar, to szybko wtedy odpuszcza sobie taką kobietę facet? Czy jednak potrafi najpierw zaprzyjaźnić się z kobietą i czekać na wszystko? Czy jednak musi mieć choć odrobinę znaków ze strony kobiety, że też go pożąda?

Gość kolorowa

???

Gość Gosccc

Ja mam tak najcześciej że jak widzę pierwszy raz jakąś kobiete to już wiem czy chciałbym z nia współżyć. Po prostu albo mam na nią ochote odrazu albo nie. Jeśli chodzi o czyste pożądanie. Tak szybko nie odpuszczam staram się jakoś ją podejść,zaprzyjaźnić jeśli trzeba. Fajnie jest dostać jakiś znak bo wtedy facet może poczuć sie pewniej i odważniej bo tak trzeba robić podchody

5 minut temu, Gość Gosccc napisał:

Ja mam tak najcześciej że jak widzę pierwszy raz jakąś kobiete to już wiem czy chciałbym z nia współżyć. Po prostu albo mam na nią ochote odrazu albo nie. Jeśli chodzi o czyste pożądanie. Tak szybko nie odpuszczam staram się jakoś ją podejść,zaprzyjaźnić jeśli trzeba. Fajnie jest dostać jakiś znak bo wtedy facet może poczuć sie pewniej i odważniej bo tak trzeba robić podchody 

A zdarza się mężczyznom, że nie zwracają uwagi na kobietę a potem jednak zaczyna ona im się podobać? (np. gdy zaczynają spędzać z jakiegoś powodu więcej czasu razem, albo muszą blisko siebie siedzieć itd..).

Sądziłam, ze chemia jest od razu albo jej nie ma ale chyba jestem teraz w takiej syt. jak powyżej opisałam.