Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Kędzierzyn Koźle

Rolnictwo to najbardziej potrzebny zawód na świecie który nigdy nie wyginie

Polecane posty

Bo gdyby nie rolnictwo to ludzie by z głodu pozdychali 

Gość Kędzierzyn Koźle

🙂🙂🙂

Do momentu aż dojdzie do pełnej automatyzacji rolnictwa. wtedy już tylko inżynieria będzie się liczyła i biologia, a nie jeżdżenie po polu polką zaprzegniętą w pług.

Ale i tak zboże i ziemniaki będą rosły na wsi bo tam w przeciwieństwie do dużych miast (z wyjątkiem Opola) na wsi jest dużo wolnej przestrzeni 

Przed chwilą, Gość Miasto Kędzierzyn Koźle napisał:

Ale i tak zboże i ziemniaki będą rosły na wsi bo tam w przeciwieństwie do dużych miast (z wyjątkiem Opola) na wsi jest dużo wolnej przestrzeni 

No i co z tego jak twój tatuś i jego traktory pójdą z torbami tak samo jak ty pijaczyno? Tak wiem, najpierw będziecie sypać zboże na drogi w sprzeciwie do postępu technologicznego.

1 minutę temu, StaryLewak napisał:

No i co z tego jak twój tatuś i jego traktory pójdą z torbami tak samo jak ty pijaczyno? Tak wiem, najpierw będziecie sypać zboże na drogi w sprzeciwie do postępu technologicznego.

Mój tato ma zwykły traktor Ursus 30 bo mu nie potrzeba innego a mój sąsiad ma kilka dużych i nowoczesnych traktorów, PS mój ojciec prowadzi jeszcze firmę stolarską której właścicielem jest moja mama ale tato się nią zajmuje i mamy w miarę dużo kasy PS wyszukaj sobie w Google tą firmę wpisz sobie AS-TOM Polkowskie 

🙂