Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola

Czy sypiacie ze swoimi kolegami

Polecane posty

Gość Prawda
9 minut temu, Gość radecki napisał:

Czyli jak facet nie jest 8/10, a kobieta idzie z nim do łóżka, to robi za wór na spermę żeby zaspokoić faceta?

Z desperacji... Dla poczucia bliskości z jakims facetem 

Gość kocham no koch
2 godziny temu, Gość Kobieta napisał:

Dostaje czasem gratis. W końcu kolega 🙂 wychodzimy razem na piwo, na imprezę, do kina, wyjeżdżamy na weekend 

kocham takie kobiety

Gość radecki
47 minut temu, Gość Prawda napisał:

O kurna to nie wiedziałem,że większość kobiet to desperatki włącznie z moją żoną😓

Ilu jest takich 8/10 z 10% populacji? No kobitki musicie walczyć jak lwice na śmierć i życie żeby dorwać się do takiego Alvaro😂🤣

Gość radecki
47 minut temu, Gość Prawda napisał:

O kurna to nie wiedziałem,że większość kobiet to desperatki włącznie z moją żoną😓

Ilu jest takich 8/10 z 10% populacji? No kobitki musicie walczyć jak lwice na śmierć i życie żeby dorwać się do takiego Alvaro😂🤣

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość radecki napisał:

Czyli jak facet nie jest 8/10, a kobieta idzie z nim do łóżka, to robi za wór na spermę żeby zaspokoić faceta?

Nie, robi to dla innych korzyści. Głównie emocjonalnych (adoracja, wspólne spędzanie czasu, komplementy,  zabicie pustki emocjonalnej, itd.), czasem finansowych (wiadomo, są też materialistki). 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość radecki napisał:

Dodam jeszcze, że wyżej napisałam o sytuacji kiedy kobieta idzie do łóżka z kolegą lub z nowo poznanym facetem.

Wiadomo, ze w związku wygląda to zupełnie inaczej -  tutaj dochodzi kwestia uczuć, poczucia bliskości itd. 

Gość radecki
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie, robi to dla innych korzyści. Głównie emocjonalnych (adoracja, wspólne spędzanie czasu, komplementy,  zabicie pustki emocjonalnej, itd.)

Można to zaspokoić w inny sposób niekoniecznie łóżkowy, czyli jak facet jest poniżej 8/10 to nie jest w stanie dać kobiecie przyjemności?

Gość Gosc
5 godzin temu, Gość Taka jedna napisał:

Nie ma czym sie denerwować. Ja niedawno sobie uzmyslowilam, ze po co w ogóle myśleć o facetach m, których bym kijem nie tknela? Co mnie ich wymagania obchodzą? Jestem w miarę ładna, ambitna, wykształcona, ćwiczę na silowni, lubię seks z ukochanym, więc chcę zaradnego, w miarę dobrze wyglądającego, z pomysłem na siebie. Nieudaczniki, brzydale, stare dziady mieszkające z mamusią mnie nie interesują. Niech ujadaja. Psy szczekaja a karawana jedzie dalej 😂 

Masz racje. 

Gość Gosc
4 godziny temu, Gość radecki napisał:

Moze kocha go.