Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepiej tyrać u Niemca niż u polskiego Janusza Biznesu

Polecane posty

Gość gość

Tu i tu będziesz zapieprzał i będziesz wykorzystywany, ale u Niemca za 5000 minimum, a u Janusza za 1800 i jak zechcesz podwyżkę to zacznie biadolić o roszczeniowym pokoleniu, "bo młodzi nie mają dyplomu inżyniera, dwóch języków obcych i pięciu lat doświadczenia, a ośmielają się nie chcieć tyrać za minimalną"

Kiedy pracowałem u polaka to przez pół dnia powtarzałem sobie we łbie że "praca czynie wolnym".

No niestety nie udało mi się sobie samemu wmówić.

Gość Gość

Ja pracuje u Polaka i wytrzymam jeszcze max z tydzień i nie chodzi o zarobki, bo mam dobre, tylko o to z kim ja muszę pracować. Po prostu z pokoleniem starych tyraczy nie da się pracować. Dla poprzedniego pokolenia z wypranymi mózgami nie na już ratunku. 

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ja pracuje u Polaka i wytrzymam jeszcze max z tydzień i nie chodzi o zarobki, bo mam dobre, tylko o to z kim ja muszę pracować. Po prostu z pokoleniem starych tyraczy nie da się pracować. Dla poprzedniego pokolenia z wypranymi mózgami nie na już ratunku. 

A młodzi to lepsi są? Banda de*bili dla których liczy sie to że mają bluzę adasia, a nie z bazaru.

Gość Gość

Gość szenszen

ja pracuję w firmie gdzie młodzi to by gófno zeżarli dla samego spodobania się szefowi.Robią więcej niż muszą za daną stawkę ,nic nie zyskując i wymagają, skarżą na innych którzy prawidłowo pracują nie robiąc na wyrost,makabra.