Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urono chrono

Wiecie że nasz Przemuś jest teraz w szpitalu psychiatrycznym na Babińskiego w Łodzi?

Polecane posty

Gość Urono chrono

Tam go zamknęli na długie miesiące 😄 nareszcie, skoro pisał głupoty, dawał gołe foty itd to mu się należało 😄

Gość Uromo

No i dobrze 😄 niech tam siedzi 🙂

Gość gość

chooj nas obchodzi ten cwel

Gość Namysłów wojew opolsk 128
2 minuty temu, janusz_poI napisał:

Przecie cały dzień dzisiaj pisał z max fiuta kaleka przemek. No chyba ze pozwalają mu mieć telefon w tym zakładzie psychiatrycznym

Pozwalają, ja też byłem w szpitalu psychiatrycznym w Opolu na wodociągowej i mogłem mieć telefon 

19 minut temu, Gość Urono chrono napisał:

Tam go zamknęli na długie miesiące 😄 nareszcie, skoro pisał głupoty, dawał gołe foty itd to mu się należało 😄

nic nie rozumiecie...chłopak pochodzi z patologi ma słabą psyche przeżył traumę...jest poranimy....sponiewierany.....i  nie zaznał miłości jak ten dzieciak ma inaczej reagować ..gdzie to dziecko widziało miłość ..kto go uczył mieć szacunek do siebie do innych...traumatyczne przeżycia zmieniły jego psyche...i nie obejdzie się bez...terapii....wiec ..ja uważam ze powinno się wspierać takich ludzi po takich przeżyciach...a nie...jeszcze wyśmiewać i obgadywać..[...pisze z kropkami ponieważ nie widzę tego ...i w ten sposób oddzielam myśli..brak przekazu obrazu do pamięci przestrzennej...

26 minut temu, Gość Urono chrono napisał:

Kim on jest? Opowiedz coś więcej, bo samo imię nic mi nie mówi.

3 minuty temu, janusz_poI napisał:

Skandal. Namysłów a czemu cie zamknęli w szpitalu psychiatrycznym?

kochani choroby się nie wybiera..ona przychodzi sam lub jest spowodowana trauma....a ja mam wielki szacunek do ludzi którzy urodzili się w takim domu dość się nacierpieli dość byli poniżani dość  popychani dość lez wylali...bacmy dla nich dobrzy!!!!

4 minuty temu, janusz_poI napisał:

Skandal. Namysłów a czemu cie zamknęli w szpitalu psychiatrycznym?

W 2016 roku z powodu depresji byłem 10 dni w szpitalu psychiatrycznym w Opolu na wodociągowej a na wodociągowej w zeszłym roku byłem na obserwacji i stwierdzono mi natręctwa 

1 minutę temu, danuta grytschuk napisał:

kochani choroby się nie wybiera..ona przychodzi sam lub jest spowodowana trauma....a ja mam wielki szacunek do ludzi którzy urodzili się w takim domu dość się nacierpieli dość byli poniżani dość  popychani dość lez wylali...bacmy dla nich dobrzy!!!!

Nie jestem z patologicznej rodziny tylko normalnej, bez alkoholizmu bicia itd, u mnie tego nigdy nie było, mam kochającą rodzinę w komplecie 

Gość gosc
3 minuty temu, PustaButelka napisał:

To jest nasz przemo https://imgur.com/a/RCY9YLU

2 minuty temu, Gość Namysłów wojew opolsk 128 napisał:

Nie jestem z patologicznej rodziny tylko normalnej, bez alkoholizmu bicia itd, u mnie tego nigdy nie było, mam kochającą rodzinę w komplecie 

pisze o Przemku ciebie nie znam...

Gość Buch
4 minuty temu, Gość Namysłów wojew opolsk 128 napisał:

To dobrze 

2 minuty temu, Gość gosc napisał:

To jest nasz przemo https://imgur.com/a/RCY9YLU

nic nie rozumiecie...chłopak pochodzi z patologi ma słabą psyche przeżył traumę...jest poranimy....sponiewierany.....i  nie zaznał miłości jak ten dzieciak ma inaczej reagować ..gdzie to dziecko widziało miłość ..kto go uczył mieć szacunek do siebie do innych...traumatyczne przeżycia zmieniły jego psyche...i nie obejdzie się bez...terapii....wiec ..ja uważam ze powinno się wspierać takich ludzi po takich przeżyciach...a nie...jeszcze wyśmiewać i obgadywać..[...pisze z kropkami ponieważ nie widzę tego ...i w ten sposób oddzielam myśli..brak przekazu obrazu do pamięci przestrzennej...

😄

10 minut temu, Gość Namysłów wojew opolsk 128 napisał:

😄

a ciebie co cieszy.....tez masz niskie poczucie wartości jak chcesz się poniżeniem kogoś dowartościować...ta sam bajka...

Gość gość
1 godzinę temu, PustaButelka napisał:

Kim jest Przemek największym świrem w internecie który sra na podłoge i śmaży kupy na patelni.