Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z was po 30-stce lub po 40-stce prowadzi życie towarzyskie podobne jak młodzi ludzie?

Polecane posty

Gość gość

Czyli nie na zasadzie rodzinnych spotkań z dziećmi i rozmów tylko o dzieciach, albo osobnych babskich lub męskich spotkań, tylko spotkania w gronie damsko-męskim ale bez dzieci i bez gadania o dzieciach, za to z alkoholem, żartami, głośnym śmiechem?

Gość Gość

Taak, zawsze latem 🙂

Gość Gosc

Mam 30 lat w weekend zorganizowałem z kumplami Lanparty 🙂 Ludzie powiedzą, że to dziecinne ale my postanowiliśmy to olać. Było świetnie. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Taak, zawsze latem 🙂

A ile masz lat, jakiej jesteś płci i czy jesteś w związku?

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Mam 30 lat w weekend zorganizowałem z kumplami Lanparty 🙂 Ludzie powiedzą, że to dziecinne ale my postanowiliśmy to olać. Było świetnie. 

Co to jest Lanparty? Jesteście wszyscy podpięci do sieci LAN? ;)

Gość Gosc

Si. Znaczy no... darowaliśmy sobie kabel eternet i po prostu spotkaliśmy się. Każdy wziął kompa i graliśmy w stare gierki z naszych czasów. 

Gość Zboczona Fredka
2 minuty temu, Gość gość napisał:

A ile masz lat, jakiej jesteś płci i czy jesteś w związku?

40 lat, kobieta, mężatka. Ale uwielbiamy  swngers party. Zawsze latem pod gołym niebem urządzamy huczną imprezę do białego rana i tak co tydzień 🙂

Gość Ooooo kurde
21 minut temu, Gość gość napisał:

Czyli nie na zasadzie rodzinnych spotkań z dziećmi i rozmów tylko o dzieciach, albo osobnych babskich lub męskich spotkań, tylko spotkania w gronie damsko-męskim ale bez dzieci i bez gadania o dzieciach, za to z alkoholem, żartami, głośnym śmiechem?

To ja na odwrót, mam 26 lat i prowadzę życie towarzyskie 30-40 latki na to wychodzi 😉

Gość gosc

W moim gronie znajonych jest sporo ludzi po 30 i 40. Dosc czesto wychodzimy do baru i nikt o dzieciach nie mowi bo prawie nikt ich nie ma

Gość gość
28 minut temu, Gość Zboczona Fredka napisał:

40 lat, kobieta, mężatka. Ale uwielbiamy  swngers party. Zawsze latem pod gołym niebem urządzamy huczną imprezę do białego rana i tak co tydzień 🙂

tak trzymać 👍

Gość Gość

Hahaha 

Gość Człowiek nikt

Ja jak skończyłem 23 lata to skończyły się u mnie jakiekolwiek towarzyskie spotkania co twa już 9 lat. A mimo rodzice pomimo 60 na karku mają swoich znajomych.

Gość hehehe

Je/bane przyglupy i ich beznadziejne skur/wiale nedzne imprezki. :/ rzyyyygggg :o

Gość gość

Ja mam 31 lat i uważam, że jestem młoda 😉

Biorąc pod uwagę, że kobiety w Polsce żyją średnio 85 lat, to od 40 plus zaczyna się wiek średni

Gość gość

Poza tym ten wiek też się przesuwa, kiedyś 30-stka czy 40-stka była juz podstarzała, a teraz niektóre wyglądaja o wiele młodziej choćby dzięki byciu fit, czy medycynie estetycznej, a ona ciagle idzie do przodu.

Przykłąd to Marta Żmuda Trzebiatowska,

Gość geniusz

Mam 30 lat i żyję jakbym miał 20 chodzę po imprezach wyrywam dwudziestolatki jeżdżę do Tajlandii Portugalii ze znajomymi i na orgie żyje tak samo jak kiedyś

Gość gość

Podobnie, tylko wtedy imprezowałam, a teraz mniej  z własnego wyboru

Gość Gość

Tak. Ja mam 35 mąż 38,  wychodzimy co najmniej raz w miesiącu.  W sensie na imprezy bez dzieci ze znajomymi.  Moglibyśmy więcej ale trudno wszystkich zgrać w jednym czasie (I babcie też;) I są to takie imprezy że hej. Często też wyjeżdżamy na weekendy do innego miasta, nikt wtedy nie widzi co robimy 😊

Gość Gość

Mam 45 lat babka na luzie spontan lubia mnie mlodzi starsze łupią okiem 😂😂😂 kocham taniec wino Wieczorem sex z Tobą 😂😂😍😂

Gość Xixi

Ja mam 40 w tym roku. Nigdy duzo nie pilam. Lubie czasem postrzelac z luku, wyskoczyc na jakas impreze ze Slowianami, pograc w planszowki ze znajomym8 lub w Wiedzm8ba z mezem