Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xxx

Naturalne sposoby na większy biust

Polecane posty

Gość Xxx

Mam 18 lat a piersi w rozmiarze A. Nie jestem szczupła waze 62 kg przy wZroście 170 cm. Może dla niektórych jest to śmieszne i co to za problem, ale dla mnie to jest problem. Chciałabym mieć chociaż małe b, jakiekolwiek zarys piersi. Pomaga mi jedynie mega push up, ale na dłuższą mete tak się nie da. Miała któraś z Was podobny problem? Macie jakieś porady dla mnie? Pomocy!!

4 minuty temu, Gość Xxx napisał:

Mam 18 lat a piersi w rozmiarze A. Nie jestem szczupła waze 62 kg przy wZroście 170 cm. Może dla niektórych jest to śmieszne i co to za problem, ale dla mnie to jest problem. Chciałabym mieć chociaż małe b, jakiekolwiek zarys piersi. Pomaga mi jedynie mega push up, ale na dłuższą mete tak się nie da. Miała któraś z Was podobny problem? Macie jakieś porady dla mnie? Pomocy!!

Niestety nie ma sposobu na powiekszenie piersi. Jedynie operacja xD 

Taki twoj urok kobiecy. Nie przejmuj sie, cycki to nie wszystko ;)

Na pocieszenie powiem ci ze jestem starsza mam 161 i waze 50 kg. Piersi mam super bo jak na mnie to duze ale celulit na nogach to juz nie jest super (chociaz moja figura jest ok) i chetnie bym sie zamienila za nogi 😉

Piersi powiększają się gdy się je masuje plus gdybyś robiła ćwiczenia typu leżenie na plecach i podnoszenie ciężarków do góry..jednak nie wiem czy przy rozmiarze A coś pomoże