Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piotrek1993

Ja, moja ex, on i ten sam zakład pracy.

Polecane posty

Wiatm, rozstalem się z dziewczyną po 3 latach toksyczny związek i te sprawę. Chodzi mi o pracę w jednym zakładzie, przez miesiąc od rozstania dowiedziałem się od prawie 10 osób ze moja ex swiruje  coś z tym mezatym facetem, nie wszyscy wiedzą że nie jesteśmy razem, nie ma dnia żeby ktoś do mnie nie doszedł i nie powiedział mi żebym uważał na swoją dziewczynę bo dziwnie się zachowuje z (nazwijmy go Tomkiem, codziennie ich widuje razem na przerwach jak się wyglupia , spędzają całe dnie z sobą porana kawa , przerwa śniadaniowa, cały dzień pracy, odprowadzaja się do samochodow, doszły do mnie słuchy że razem chodzą na lunch po pracy, podczas ostatniej wigilii  przez cały wieczór jak ja byłem siedziała z koleżankami, momentalnie jak pojechałem do domu, dosiadla się do jego stołu i i piła z nim razem alkohol (ponoć siedziała mu na kolanach)Jestem na skraju wytrzymałości, boję się że w końcu wpadnę w depresję na ich widok, bardzo lubię tą pracę ale zastanawiam się czy się z niej nie zwolnić, chce mieć święty spokój i na ich temat nic nie wiedzieć i ich razem nie widywać. Pada mi psychika. Do nich doszły słuchy że w pracy ludzie gadają że ich coś łączy, ale oni z tym nic nie robią tylko raczej pogłębiają się bardziej w tą relacje. Byłem już jedną nogą u psychologa ale się wycofalem, bałem się że to już do końca zniszczy mi psychikę.

Gość Gość

Patologia ona i ty.

Gość Aka
1 godzinę temu, Piotrek1993 napisał:

ze moja ex swiruje  coś z tym mezatym facetem

W Polsce nie ma małżeństw jednopłciowych, ściemniasz.

Gość Pasi-konik

Miales toksyczny zwiazek i rozstales sie tak ? Wiec oco ci chodzi ?  Chcesz do niej wrocic ? Co tak przezywaszi poco ?NIEROZUMIEM

Gość gosc

Współczuję a kto zerwal?

Gość Gość

Piotrusiu stać Cię na kogoś lepszego .Kto komu robi na złość? Nie jesteście razem to jej wolno wszystko i Tobie też.

Gość Gość

Typowy Polak jemu nie wyszło to musi też zniszczyć związek swojej byłej. 

Gość Koneser

Chłopie pierwsza zasada - idz do kibla i się porządnie wysr.aj. Po drugie zmien prace i z glowy.