Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gość6732

CIAZA MIMO OKRESU

Polecane posty

czy jesli kochalam sie z moim pratnerem z zabezpieczeniem i dostałam okres po 1,5 tygodniu normalny okres to jest jakieś prawdopodobieństwo bycia w ciazy?

4 godziny temu, gość6732 napisał:

czy jesli kochalam sie z moim pratnerem z zabezpieczeniem i dostałam okres po 1,5 tygodniu normalny okres to jest jakieś prawdopodobieństwo bycia w ciazy?

jeśli to jest okres to nie. Przyjęło się, że od miesiączki liczy się początek cyklu kobiety ale tak na prawdę miesiączka to ostatnia faza cyku. Stężenie wszystkich hormonów spada, ciałko żółte obumiera i następuje wraz z krwią złuszczenie przygotowanego na zagnieżdżenie nabłonka macicy. Kobieta krwawi. To koniec cyklu. Zapłodnienie będzie możliwe dopiero w następnym cyklu. Poczytaj i naucz się. Jeśli uprawia się seks warto to wiedzieć. Warto też się obserwować jeśli jesteś rozumną kobietą

52 minuty temu, darkeacer napisał:

jeśli to jest okres to nie. Przyjęło się, że od miesiączki liczy się początek cyklu kobiety ale tak na prawdę miesiączka to ostatnia faza cyku. Stężenie wszystkich hormonów spada, ciałko żółte obumiera i następuje wraz z krwią złuszczenie przygotowanego na zagnieżdżenie nabłonka macicy. Kobieta krwawi. To koniec cyklu. Zapłodnienie będzie możliwe dopiero w następnym cyklu. Poczytaj i naucz się. Jeśli uprawia się seks warto to wiedzieć. Warto też się obserwować jeśli jesteś rozumną kobietą

Tak ja wiem, ale też wiem że można mieć okres do 3 miesiaca

27 minut temu, gość6732 napisał:

Tak ja wiem, ale też wiem że można mieć okres do 3 miesiaca

Można i moja mama właśnie tak miała. A test robiłaś?

Gość Kochliwy

A tyle razy pisałem, że z dupą nie ma żartów.

1 godzinę temu, Pelagia napisał:

Można i moja mama właśnie tak miała. A test robiłaś?

Tak, ale zrobilam go jeszcze przed miesiączka. Pisało że po 7 dniach od zapłodnienia już można. Byłam bardzo zdenerowana więc zrobilam go właśnie jeszcze przed planowaną miesiączka.

50 minut temu, Gość Kochliwy napisał:

A tyle razy pisałem, że z dupą nie ma żartów.

Nie śmieszne 

Gość gość
7 godzin temu, gość6732 napisał:

Przeczytaj samą siebie.  Ludzie,  nie bierzcie się za seks jeśli macie aż takie wątpliwości. Czytanie was po prostu boli.