Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Polscy faceci mnie nie podniecaja

Polecane posty

Gość Gość

Nie ma w nich niczego atrakcyjnego. Polski facet zazwyczaj jest gruby albo rozrośnięty po siłowni i wyglada jak żubr z dzikiej puszczy. Twarz ziemniaka bezustnego z wielkim nosem. Zaniedbani! Polacy myślą, ze jak się umyją, ogolą głowę to już są zadbani ahahaha 

Gość louuu

Polacy za granico nazywani są Potato Head, wiadomo dlaczego :) Zgadzam się, zdecydowana większość jest zapuszczona, ma okrągłą czerwoną twarz, lekko odstające uszy. Z daleka jestem w stanie odróznic takiego polaka od np angola czy niemca, to taki specyficzny środkowoeuropejski typ urody.

Gość louuu
1 minutę temu, Gość louuu napisał:

Polacy za granico nazywani są Potato Head, wiadomo dlaczego :) Zgadzam się, zdecydowana większość jest zapuszczona, ma okrągłą czerwoną twarz, lekko odstające uszy. Z daleka jestem w stanie odróznic takiego polaka od np angola czy niemca, to taki specyficzny środkowoeuropejski typ urody.

do tego jeszcze te koszulki "czołem wielkiej polsce" "jp" "1944 pamiętamy" :D

Gość Hhjhh

Na widok Polaka tylko kobieta z nizin może mieć mokro 

Gość Patriota

Dobrze że się Niemką ku rwo urodziłaś.

Gość Zdziwiona

Też tak mam... Wole byc sama. Niestety Polacy nie dość, ze odpychaja wyglądem to jeszcze sa strasznymi nudziarzami. Do tego ta bieda. A roszczenia maja jakby byli jakimiś Lordami 😐

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Zdziwiona napisał:

Też tak mam... Wole byc sama. Niestety Polacy nie dość, ze odpychaja wyglądem to jeszcze sa strasznymi nudziarzami. Do tego ta bieda. A roszczenia maja jakby byli jakimiś Lordami 😐

Ja tak samo mam popieram 

Gość Gosc

Ktoś tych Polaków musiał urodzić, a może te co urodziły też nie są zbyt piękne jak niektórym się wydaje

Gość Ona
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ktoś tych Polaków musiał urodzić, a może te co urodziły też nie są zbyt piękne jak niektórym się wydaje

Ale co mnie ich matka obchodzi? 

Ona chce mi wsadzac qtasa czy jej synus? 

Gość Gosc
17 minut temu, Gość Ona napisał:

Ale co mnie ich matka obchodzi? 

Ona chce mi wsadzac qtasa czy jej synus?

A wy tylko płakać w internecie potraficie jak to wam źle? 🙂

Gość Polon

Hmm, sam nie wiem. Polacy jako nacja nie są jednolici, znam takich co przypominają ''południowców'' i takich co przypominają Skandynawów, nie ma reguły jeśli chodzi o wygląd. Myślę, że może drogie Panie szukacie w złym środowisku no i jaki zakres wiekowy, bo my a nasi ojcowie to jak lata świetlne :^D Myślę, że młodzi Polscy mężczyźni nie powinni mieć kompleksów. Pozdrawiam 😘

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Polon napisał:

Hmm, sam nie wiem. Polacy jako nacja nie są jednolici, znam takich co przypominają ''południowców'' i takich co przypominają Skandynawów, nie ma reguły jeśli chodzi o wygląd. Myślę, że może drogie Panie szukacie w złym środowisku no i jaki zakres wiekowy, bo my a nasi ojcowie to jak lata świetlne :^D Myślę, że młodzi Polscy mężczyźni nie powinni mieć kompleksów. Pozdrawiam 😘

Taaaa

Gość Koneser

A mi sie nie podobaja Polskie kobiety bo nie potrafia sr.ac. Co innego takie brazylijki mmmmmmm

Gość Polon
6 minut temu, Gość Koneser napisał:

A mi sie nie podobaja Polskie kobiety bo nie potrafia sr.ac. Co innego takie brazylijki mmmmmmm

E tam jasne, że potrafią, mi szkoda tylko, że jest mało rudych Polek :^D Rude pieguski kocham!

Gość smutna prawda o Polakach

Albo chamy pijacy penerzy albo zniewiesciali tchórze mający się za najlepsze partie na świecie jeczacy latami o bad boyach,kobietach materialistkach,niedziewicach i prawiczkach którzy powinni być obiektem westchnień wszystkich niedziewic..nudni faceci którzy nie potrafią obronić ani siebie ani kobiety ...taka prawda,takie skrajnosci

Gość BreyyassaHoopsssaasa

Mężczyźni jak mężczyźni,bywają różni..da się spotkać fajnych,opiekuńczych,dobrych..nie ma co uogólniać,zależy w jakim środowisku się Ich szuka

Gość gość
8 godzin temu, Gość Zdziwiona napisał:

Co racja to racja, mnóstwo takich uświadczy się w tym pięknym nadwiślańskim kraju. A na taki tekst jak twój jak jeden mąż odkrzykną, żeś Ty głupi zarozumiały pasztet, pseudoksiężniczka i że piękniejsze z łóżka już wyganiali, no i oni bidoczki nie mogą się malować (a i tak są ładniejsi od Ciebie), a ty masz się za nie wiadomo co bo używasz makijażu, fotoszopa, masz  ci/pkę która daje Ci fory i generalnie cały festiwal pretensji z jednoczesnym przedstwianiem się jako super wartościowego acz niedocenionego męczennika lub wręcz przeciwnie totalnego wygrywa. Tak czy siak czy uciśnionemu prawiczkowi czy nader pewnemu siebie bajerantowi należy się z przydziału 20-letnia top-modelka/miss (przemiła, usłużna, niezbyt wymagająca i przewdzięczna za możliwość bycia z nim).

Gość Pati
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Co racja to racja, mnóstwo takich uświadczy się w tym pięknym nadwiślańskim kraju. A na taki tekst jak twój jak jeden mąż odkrzykną, żeś Ty głupi zarozumiały pasztet, pseudoksiężniczka i że piękniejsze z łóżka już wyganiali, no i oni bidoczki nie mogą się malować (a i tak są ładniejsi od Ciebie), a ty masz się za nie wiadomo co bo używasz makijażu, fotoszopa, masz  ci/pkę która daje Ci fory i generalnie cały festiwal pretensji z jednoczesnym przedstwianiem się jako super wartościowego acz niedocenionego męczennika lub wręcz przeciwnie totalnego wygrywa. Tak czy siak czy uciśnionemu prawiczkowi czy nader pewnemu siebie bajerantowi należy się z przydziału 20-letnia top-modelka/miss (przemiła, usłużna, niezbyt wymagająca i przewdzięczna za możliwość bycia z nim).

W punkt 🙂

Gość gosc

eej ale Potato Head to ty nie obrazaj 😞 bo mi sie smutno zrobilo! i tych Polakow tez jakos tak szkoda nawet mi! Kocham ich tak samo jak i Potato Head z toy story 😞 sa poczciwi i fajniejsi od takiej wrednej kobiety jak ty