Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naaatalia213

Brak odzewu

Polecane posty

Cześć , jakiś czas temu napisał do mnie chłopak . Fajnie nam się pisało , od początku znajomosci nalegał na spotkanie. Po tygodniu pisania spotkaliśmy się . Na początku było miło , zabawnie .. po jakiś 20 min zaproponował abyśmy poszli w jakieś ciche miejsce. Poszliśmy na klatkę schodowa , zaczęliśmy rozmawiać . Po chwili powiedział ze chce się przytulić. Uznałam ze to nic takiego wiec go przytuliłam. Po chwili zaczął mnie całować , powiedziałam ze to za wcześnie , ze nie chce ale on nie przestawał . Powiedział ze jak jeszcze raz mnie pocałuje to wyjadę ale on nie posłuchał . Widząc ze nie chce nic więcej przestał i zaczął mieć pretensje ze to nic takiego i ze tylko sobie szkodzę. Mówiłam mu nadal ze mam pierwsze spotkanie to stanowczo za szybko , ze na początek chciałbym go lepiej poznać , ale zaczął mówiąc nieprzyjemne rzeczy ... Po chwili znów zaczął mnie dotykać i robić sobie dobrze , nie słuchał co mówię. Po spotkaniu była chamska atmosfera , nie chciał już ze mną rozmawiać. Gdy się pożegnaliśmy napisałam co myśli o tym spotkaniu to odpisał ze jeszcze o tyk nie myślał. Następnego dnia się nie odzywał. Po dwóch dniach  napisał jak gdyby nigdy nic co u mnie itd.. następnego dnia znów cisza i nie odzywa się już jakieś 3 dni... 

co ja mam robić w takiej sytuacji ? Cały czad myśle o nim i nie wiem co mam robić ...

Gość Loool

Nie da sie bardziej lasce oznajmic ze chce sie ja tylko zaliczyc. Hahahah. Zaliczy cie i te nie bedzie sie odzywal 🙂 wiec lepiej mu nie dawaj bo bedziesz sie czula jak wykorzystana sz...

Gość gość

Ale ona najwyerażniej lubi być wykorzystana sz...

Gość Czarna

Dziewczyno po czyms takim ciesz sie ze sie nie odezwał cham jakich malo a Ty jeszcze chcesz go ..litosci szanujcie sie ..wykorzystal sytuacje nie dalas mu zmyl sie proste niech idzie w p.....u

Gość gość

Ale on się jej już spodobał i jej żyć nie może bez niego żyć 😉

Gość Alf

Pachnie mi tu prowokacją. Jaka normalna kobieta tęskniła by za facetem, który na pierwszej randce przy niej się onanizował?

Gość Maja

Różne elementy chodza po swiecie..a ten dobry pajac ..nie mysl o nim kobieto ..bo za drugim razem mu dasz i tez sie zmyje a ty sie poczujesz jak???