Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siiiskkka

czy On sobie zdaje sprawę?

Polecane posty

Gość siiiskkka

Czy facet który latami dopuszczał się manipulacji,kłamstw,gierek na psychice i emocjach,zdradzał tajemnice kobiety innym osobom,obmawiał Ją za plecami,kontrolował,narażał na stres,prowokował sytuacje po których ta kobieta ciężko zachorowała (załamanie nerwowe,depresja,problemy z pamięcią itd)może sobie nie uświadamiać że Jego wcześniejsze działania wobec tej kobiety były przemocą i znęcaniem się psychicznym?

Gość sylwia s

Jakie tajemnice??? jaka depresja ??? czemu wymyślasz?kłopoty z pamięcią? owszem chwilowe z powodu wstrząsu mózgu.Na szczęście już jest ok a ty skończ wymyślać i tworzyć fanaberie! Nie mam żadnych tajemnic i żadnemu facetowi nigdy sie nie zwierzam !Nigdy tez nie miałam depresji!

Gość sylwia s
7 minut temu, Gość siiiskkka napisał:

Czy facet który latami dopuszczał się manipulacji,kłamstw,gierek na psychice i emocjach,zdradzał tajemnice kobiety innym osobom,obmawiał Ją za plecami,kontrolował,narażał na stres,prowokował sytuacje po których ta kobieta ciężko zachorowała (załamanie nerwowe,depresja,problemy z pamięcią itd)może sobie nie uświadamiać że Jego wcześniejsze działania wobec tej kobiety były przemocą i znęcaniem się psychicznym?

I nie wiem o jakim facecie mówisz!

Gość Kkk
41 minut temu, Gość sylwia s napisał:

I nie wiem o jakim facecie mówisz!

Po co ty sie tak emocjonujesz???

Gość totylkoja

uświadamiam to sobie, ale do czego zmierzasz?