Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna24

Prawiczek :( ??

Polecane posty

Gość Smutna24

Zostawił mnie chłopak z którym byłam rok , kocham go dalej ale mnie zostawił bo mu powiedziałam że już z kimś seks uprawiałam , powiedział mi że nie ma zamiaru robić tego ze mną bo on jest prawiczkiem , i że może mnie potem zdradzić żeby sobie porównać , więc woli spotkać dziewczynę która jest dziewicą , która ma seks przed sobą jak on , płakałam błagałam żeby nie odchodził , ale powiedział lepiej teraz jakbym miał potem cię zdradzić , mówił że szkoda że mi nie powiedziałaś wcześniej że jesteś dziewicą to by nam zaoszczędziło czasu , nie miałam prawa go zmuszać do seksu bo to wtedy gwałt 😞 

Gość xxx
4 godziny temu, Gość Smutna24 napisał:

Zostawił mnie chłopak z którym byłam rok , kocham go dalej ale mnie zostawił bo mu powiedziałam że już z kimś seks uprawiałam , powiedział mi że nie ma zamiaru robić tego ze mną bo on jest prawiczkiem , i że może mnie potem zdradzić żeby sobie porównać , więc woli spotkać dziewczynę która jest dziewicą , która ma seks przed sobą jak on , płakałam błagałam żeby nie odchodził , ale powiedział lepiej teraz jakbym miał potem cię zdradzić , mówił że szkoda że mi nie powiedziałaś wcześniej że jesteś dziewicą to by nam zaoszczędziło czasu , nie miałam prawa go zmuszać do seksu bo to wtedy gwałt 😞 

boi sie ze gorzej wypadnie, dzieciak, niech idzie, potem wróci

Gość Ggg
Dnia 23.05.2019 o 20:00, Gość Smutna24 napisał:

Nie ma czego żałować.Dzieciak i tyle

Gość Onsam

Bzdura, temat podpucha, facet nie odmowi seksu to raz a dwa nie powie, ze by kiedys chcial porownac z inna. 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Ggg napisał:

Nie ma czego żałować.Dzieciak i tyle

Hehe dzieciak bo ma jakieś wymagania

Gość Onsam

Poza tym "prawiczek" mowi ze on bedzie zdradzal, pekam ze smiechu

Gość Mikaaa

To prawda to prowo, nie spotkalam podnieconego prawiczka ktory by nie chcial:)

Gość Prav36
1 godzinę temu, Gość Onsam napisał:

Bzdura, temat podpucha, facet nie odmowi seksu to raz a dwa nie powie, ze by kiedys chcial porownac z inna. 

Temat prawdopodobnie to podpucha, ale z tym odmawianiem różnie może być. Jestem prawiczkiem, dosyć podstarzałym i prawdę mówiąc już nie szukam okazji do seksu ani nawet kontaktu z kobietami. Gdyby jakimś cudem znalazła się chętną na mnie, no wiecie, na 100% bym odmówił.

1 godzinę temu, Gość Onsam napisał:

Poza tym "prawiczek" mowi ze on bedzie zdradzal, pekam ze smiechu

Żaden facet tego nie powie, oczywiście zdrowy na umyśle facet. Chyba że jakiś złośliwiec, aby wkurzyć partnerkę.

1 godzinę temu, Gość Mikaaa napisał:

To prawda to prowo, nie spotkalam podnieconego prawiczka ktory by nie chcial:)

Szkoda, że mnie nie spotkałaś. Zmieniłabyś zdanie o prawiczkach. Faceci są różni. Jeśli któryś jest prawiczkiem, to nie oznacza że od razu musi być napaleńcem. Młodszy, tzn. nastolatek czy koło dwudziestki owszem. Starsi bywają bardziej opanowani. Są też tacy, którzy prawdopodobnie nigdy tego nie zrobią z powodu kompleksów, nawet gdyby ich jakaś wręcz chciała zgwáłcič.

Gość Onsam

To kobieta odmowi czegokolwiek na wiesc ze jest sie bez doswiadczen. Wystarczy trafic na taka zadajaca za duzo pytan.

Gość Ggg
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Hehe dzieciak bo ma jakieś wymagania

można mieć wymagania, ale nie można obwiniać kogoś ze nie miało się okazji. On ja o to obwinia. Bo przecież byłby chętny na sex  z nią Nastepnym razem rzuci dziewczynę o ile znajdzie dziewice, bo ma brzydkiego paznokcia, albo wymyśli coś innego bzdurnego.Zostanie 40 letnim prawikiem piszącym na damskim forum bzdurne pytania o 30 letnia dziewice z wyglądem miss swiata.Panowie tutaj piszący to w 80 procentach 35 letnie prawiki oczekujący cudu bo im się należy.I nie żaden prawik mnie nie odrzucił.Ja bym takiego nie chciała za żadne skarby.O ile seksu można szybko się nauczyć to życia w partnerstwie już nie. I taki oczekuje że to kobieta się dostosuje wyglądając przy tym jak miss świata.Dla waszej wiadomości nie jestem bazylem. Czasem mam nawet zaproszenia na kawę od nieznajomych i nie są to bezdomni uprzedzając pytania.

Gość Prav36
3 minuty temu, Gość Ggg napisał:

Panowie tutaj piszący to w 80 procentach 35 letnie prawiki oczekujący cudu bo im się należy

Jakie to szczęście, że mieszczę się w pozostałych 20 procentach 😂

Gość Prav36
6 minut temu, Gość Ggg napisał:

Panowie tutaj piszący to w 80 procentach 35 letnie praw.iki oczekujący cudu bo im się należy

Gość Prav36
6 minut temu, Gość Ggg napisał:

Panowie tutaj piszący to w 80 procentach 35 letnie praw.iki oczekujący cudu bo im się należy

Gość Hmm

Nie jestem pravikiem ale 95% kobiet nie miałoby szansy zaciągnąć mnie do łóżka, nawet te z wyglądem miss świata. Trzeba się szanować. Mnie bardziej kręcą wartości wyznawane przez kobietę niż jej ciało. Bo ciało, z drobnymi kosmetycznymi różnicami, każda ma takie samo, istotne różnice zaczynają się dopiero w głowie

Gość Janusz

Dobrze zrobił bo to mądry wierny facet. To nie dzieciak tak jak te 80% facetów z małpim rozumem co uprawia seks z żonami innych facetów.

Gość Gość

Nie spotkałem jeszcze w swoim życiu inteligentnej kobiety za to sporo takich, którym tak się wydawało