Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buwatoki

Miłosna opowieść która daje do myślenia

Polecane posty

Gość Buwatoki

Znowu jeść nie mogłem i spotkałem tramwaj, jechałem nim ja i rzucałem bananami. Staruszka karmiła gołębie i nagle bezdomny chciał ode mnie 3 złote i je dostał. Minąłem miasto i dotarłem w przedmieścia i przeszedłem przez łąki patrze a tu w lesie lis se biega. Potem wróciłem na przystanek i grał muzyk gitarzysta o przemijających dniach i czarnych krowach. Jechałem se tramwajem i widziałem sklepy i auta. Nagle zgłodniałem i kupiłem gofra. Drewniany człowiek biegał po barze i chciał bym mu narysował chmury na kartce tak też zrobiłem a on mnie tam wysłał i znalazłem wędkę i wyłowiłem kotleta z czyjegoś talerza. Trzeba przyznać mój obiad był niezwykle pyszny. Nagle jakiś azjata biegał na bosaka a ja mu podłożyłem nogę i mnie przeskoczył i poszedłem do ciucholandu i kupiłem mu skarpetki by już tak nie biegał lecz zniknął,więc założyłem je na ręce. Zacząłem słuchać radio i mówili że kamienie będą leciały z nieba więc zbudowałem hełm z makaronu, a tu nagle patrzę i wdepnąłem w kałużę. A potem znalazłem pluszowego niedzwiedzia i z nim rozmawiałem o światłach i smokach i tak po tygodniu znalazłem swoją czteronogą i niebieskowłosą dziewczynę z którą hodowałem pączki na farmie i handlowałem z Meksykanami co na nartach jeździli. A tu nagle kangur mnie w kieszeń schował i łodzią podwodną do dżungli przeniósł.

Gość Gość

Po czym się ma takie jazdy? 

Gość Buwatoki
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Po czym się ma takie jazdy? 

Zielone wielbłądy biegają po plaży i jeżdzą na lodzie skacząc w kosmos zbierając ogryzki. Bam! Bam! Mam olej na głowie i z niego pod ziemię się chowam.

Gość gość

Nie wierzę, że to coś przeczytałem.... Kolejny bełkot szaleńca na tym forum.

Gość Buwatoki

Niebieski Słoniu trampolina na północy !

Niebieski Słoniu trambolina na północy !

1 2 3 kwiaty wiedną

Puf puf bam bam

Gość Niebieski Słoń

Czego pragnie umysł twój wędrowcu spragniony !

Gość Buwatoki

Bym wybrał właściwy korytarz, którym będę szedł !

Gość Niebieski Słoń

Jest 5 korytarzy, musisz wybrać następujący:

stara wiedźma siedzi na ognisku i trzyma zapałki biegnąCy drwal ma trzy siekiery Za ulicą stoi człowiek w masce kiWa się czterdzieści siedem wielbłądów idzie po pustynii i burzA. choRowity wędrowiec trzyma panTofle i nagle skunks w paszczY mu zabiera.

Gość Zielony Słoń

Ten wredniak kłamie ja znam odpowiedź !

chichoczący muskularny goryl skacze po trampolinie i wskazuje ma szczyT mała rzeki była w pobliżu i chwieje się, kRzywe odbicie przedstawia dZban kiełkuję ziarno piąte piąte piąte piątE piąte lata samolot i zrzuca Cebulę i nagle rozwiewa chmurkI i czyni niebo fioletowo-brunatnym.

Gość Buwatoki

Obaj kłamiecie pójdę pozostałymi !

Gość Buwa

Ja pójdę pierwszymi!

Gość Toki

Ja pójdę drugimi !

Gość Klabi

A ja pominę trzecie i czwarte i pójdę piątymi!

Gość Buwatoki

I wszyscy się pomyliliśmy bo wpadliśmy w przepaść cofnęliśmy się do startu lub wylądowaliśmy w wesołym miasteczku. Słonie miały rację i nie kłamały pójddziemy więc trzecimi i czwartymi.

Gość Buwa 2

Ja pominę wejście jeden i dwa i pójdę trzecimi.

Gość Toki 2

A ja pominę pierwsze drugie trzecie i piątę i pójdę czwartymi.

Gość Buwatoki

I słonie nas okłamały bo trzecie to była pułapka i zjadł nas Pacman z kolcami a czwartę to była gra w brydża ze starcami. Jednak znaleziono szóste wejście. I Buwatoki Klabi 2 Buwa 3 Toki 3 Mugotho Wisiajisia Gruthohoho Brotatwq Piutoso Juefi Cxech i jego 3 synów i jedna córka co jest chłopczycą udali się dalej szukając tego co jest miłością. Ale tu nagle z pociągu wysiadł Milioner handlarz parówek i wykupił dom Brotatwqa, więc musiał sie cofnąć. 

Tak więc zostali już tylko Buwatoki Klabi 2 Buwa 3 Toki 3 Mugotho Wisiajisia Gruthohoho Piutoso Juefi Cxech i jego 3 synów i jedna córka co jest chłopczycą

Gość Piutoso

QWERTYUIOP

QWERTYUIO

QWERTYUI

QWERTYU

QWERTY

QWERT

QWER

QWE

QW

Q

K