Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka Polka

Widziałam muzułmanskę w TKMaxx ohyda, jak można być taką zdzirą

Polecane posty

Gość Matka Polka

Jak można być taką kurfą islamską w Polsce? Nosić ścierę na głowie? W Polsce? Porzygać się można na takie ...ki!!! Widziałam jedną taką w sklepie na Marszałkowskiej, w obsłudze!!!!! To znaczy, że sklep nie chce mieć polskich klientów tylko ciapackich, zresztą tam często zachodzą islamiści, więc pewnie szefem jest zwyrodnialec czyli muzułmanin! Że też władze to gooooowno wpuszczają do Polski! Tak nie może być!!!

Gość Namysłów wojew opolsk 128
7 minut temu, Gość Matka Polka napisał:

Jak można być taką kurfą islamską w Polsce? Nosić ścierę na głowie? W Polsce? Porzygać się można na takie ...ki!!! Widziałam jedną taką w sklepie na Marszałkowskiej, w obsłudze!!!!! To znaczy, że sklep nie chce mieć polskich klientów tylko ciapackich, zresztą tam często zachodzą islamiści, więc pewnie szefem jest zwyrodnialec czyli muzułmanin! Że też władze to gooooowno wpuszczają do Polski! Tak nie może być!!! 

Wiesz że za takie słowa wieśniaro ze wsi powinnaś pójść do więzienia, bo rasizm jest w Polsce zakazany (Warszawa to największa dziura i wiocha jaka tylko może być) 

Gość Namysłów wojew opolsk 128

Sama jesteś zdz/irą autorko 

Gość 111

a ma na mordzie te szaty ?

Gość gość

zakonnice też noszą habity na głowach

Gość Gość

Nawet Pan Jezus mówił że kobiety powinny zakrywać włosy, a jeśli chcą chodzić z odkrytą głową to powinny zgolić włosy. Siostry zakonne tego przestrzegają, ale "świeckie" katoliczki mają to w 4 literach, ewentualnie w kościele siedzą w czapkach, ale to nie tylko o kościół chodziło ale ogólnie o zachowanie na co dzień. Protestantki tak samo olewają ten nakaz, zresztą jak wszystkie świeckie "chrześcijanki". Mając w dupie Słowo Boże, macie też w 4 literach samego Boga... to nie wiem po co wy się modlicie, chodzicie na mszę itp bo to jest jawna obłuda, niby wierzące ale ani dekalogu ani innych nakazów nie przestrzegają. Ludzi możecie oszukać ale Pana Boga nie oszukacie