Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 eho

nie nawidze polski

Polecane posty

Go艣膰 eho

Jest to przekl臋ty kraj ka偶dy ka偶dego wykorzystuje ludzie s膮 zak艂amani i fa艂szywi kobiety nie maja dziewictwa i nigdy sie oto niestara艂y mozna mazyc o porzadnej ale to mzonki niema poz膮dnych聽 same niedziewice albo zgwa艂cone.聽 聽praca mo偶esz pomarzy膰 o godnej pracy a nwet po studiach nie dadz膮 ci wi臋cej niz 3000 z艂 juz rok szukam pracy by mi dali 3000 z艂 na reke聽 to mo偶esz pomarzy膰 i poco mi ta nauka by艂a na wydziale mechaniki i budowy maszyn?? ah kim to nie bede po takim kierunku a nikim聽 b臋dziesz.聽 zdrowie kolejna plaga i zemsta polski zanieczyszczone powietrze przemys艂 farmaceutyczny wykancza wszystkich聽 聽lubi艂em sie uczy膰 rozwija膰 ale wkoncu brak艂o kasy聽 nobo ile mo偶na zyc z stypendium socjalnego za 800 z艂 ;/noi utk艂em na in偶ynierze sko艅czy艂em ale tak z tego niema nic bo mi wzrok nawala .. Kobiety sie schanbily i uzywa艂y i je nienawidze zato za ta decyzje jak ... gdy ja sie uczy艂em tu jeden b艂膮d pope艂ni艂em zad uzo czasu po艣wi臋ca艂em na masturbacje stresowa艂a mnie nauka i fa艂szywa milosc do kobiety ibrak spe艂nionych fantazji . I tak mnie zycie uwali艂o i jestem aktualnie wykszta艂conym prawiczkiem nienawidz膮cym kobiety 馃槃聽bezrobotnym pracuj膮cym聽u brata za 3300 z艂 na miesi膮c聽i聽 dobija mnie ta praca z ka偶dym聽dniem noi ludzie teraz zaczynaj膮聽paso偶ytowa膰聽na tobie masakra jaka艣 . brat zdziera kas臋聽z ludzi bo sie buduje majster mnie okrzycz膮聽co chwile聽 bo za mna nie przepada i mi sprzeda艂 wadliwe auto .. te偶 zanim nie przepadam bo jest fa艂szywy聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 eho

pr贸buje zaoszcz臋dzi膰 20 tys z艂otych to takie zabezpieczenie na wypadek choroby ale na razie jestem przy 11 tys i to jako艣 koszmarnie powoli idzie;(( potem chcia艂bym zbudowa膰 gara偶 i pr贸bowa膰聽 dzia艂a膰 z lewo bie偶na maszyna cieplna . ale dosz艂em do etapu ze聽 wiem ze to wszystko sie strasznie odwlecze w czasie pr贸buje grac w zdrapki ale nie mam szcz臋艣cia zawsze mam peha ;/.聽 25 lat聽 i bez kobiety聽 bez szansy na dziewice nie mam juz ochoty powoli zyc kobiety maja mnie za...e a tych co ich zgwa艂cili czy聽 wyrwali za dobrych聽 nie mam juz si艂y mnie zniszczy艂 alkoholizm ojca i w sumie przebywanie w tym domu ale juz straci艂em dziewice teraz juz tak nie mam sensu by 偶yc .Bo poco skoro kobiety wola艂y innym odda膰 siebie niz tobie 馃槥聽ile mzona szuka膰 dziewicy mozesz pozna膰 z 10 kobiet i zadna nie bedzie ni膮 a czas po艣wiecisz..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach