Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eho

nie nawidze polski

Polecane posty

Gość eho

Jest to przeklęty kraj każdy każdego wykorzystuje ludzie są zakłamani i fałszywi kobiety nie maja dziewictwa i nigdy sie oto niestarały mozna mazyc o porzadnej ale to mzonki niema poządnych  same niedziewice albo zgwałcone.   praca możesz pomarzyć o godnej pracy a nwet po studiach nie dadzą ci więcej niz 3000 zł juz rok szukam pracy by mi dali 3000 zł na reke  to możesz pomarzyć i poco mi ta nauka była na wydziale mechaniki i budowy maszyn?? ah kim to nie bede po takim kierunku a nikim  będziesz.  zdrowie kolejna plaga i zemsta polski zanieczyszczone powietrze przemysł farmaceutyczny wykancza wszystkich   lubiłem sie uczyć rozwijać ale wkoncu brakło kasy  nobo ile można zyc z stypendium socjalnego za 800 zł ;/noi utkłem na inżynierze skończyłem ale tak z tego niema nic bo mi wzrok nawala .. Kobiety sie schanbily i uzywały i je nienawidze zato za ta decyzje jak ... gdy ja sie uczyłem tu jeden błąd popełniłem zad uzo czasu poświęcałem na masturbacje stresowała mnie nauka i fałszywa milosc do kobiety ibrak spełnionych fantazji . I tak mnie zycie uwaliło i jestem aktualnie wykształconym prawiczkiem nienawidzącym kobiety 😄 bezrobotnym pracującym u brata za 3300 zł na miesiąc i  dobija mnie ta praca z każdym dniem noi ludzie teraz zaczynają pasożytować na tobie masakra jakaś . brat zdziera kasę z ludzi bo sie buduje majster mnie okrzyczą co chwile  bo za mna nie przepada i mi sprzedał wadliwe auto .. też zanim nie przepadam bo jest fałszywy 

Gość eho

próbuje zaoszczędzić 20 tys złotych to takie zabezpieczenie na wypadek choroby ale na razie jestem przy 11 tys i to jakoś koszmarnie powoli idzie;(( potem chciałbym zbudować garaż i próbować  działać z lewo bieżna maszyna cieplna . ale doszłem do etapu ze  wiem ze to wszystko sie strasznie odwlecze w czasie próbuje grac w zdrapki ale nie mam szczęścia zawsze mam peha ;/.  25 lat  i bez kobiety  bez szansy na dziewice nie mam juz ochoty powoli zyc kobiety maja mnie za...e a tych co ich zgwałcili czy  wyrwali za dobrych  nie mam juz siły mnie zniszczył alkoholizm ojca i w sumie przebywanie w tym domu ale juz straciłem dziewice teraz juz tak nie mam sensu by życ .Bo poco skoro kobiety wolały innym oddać siebie niz tobie 😞 ile mzona szukać dziewicy mozesz poznać z 10 kobiet i zadna nie bedzie nią a czas poświecisz..