Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mięta

Kończę właśnie platoniczny romans

Polecane posty

Gość Mięta

Trwał niecały rok. Żadnej fizyczności. Relacja platoniczna z byłym facetem. Właśnie sobie zdałam sprawę, po ostatniej jego akcji (nie pierwszej takiej), że gdyby posunęło się to kiedyś za daleko, to ja zostanę na lodzie sama, mąż mi nie wybaczyłby (o tym, że mam kontakt z eks wie) zdrady fizycznej. Żona byłego pewnie by mu wybaczyła, on by z nią został bo tak wygodniej, bezpieczniej. Mimo deklaracji z jego strony o tym że kocha tylko mnie. Haha. Dobre. Kocha mnie tak bardzo że kolejny raz strzelił focha, i nie odzywa się drugi dzień. Dziękuję za takie przygody, glowniarz emocjonalny, niedojrzały dupek a do tego socjopata, który karze ciszą. A ja myślałam że to fajny facet. 

Czy są tu kobiety z podobnymi spostrzeżeniami?

Gość Gość

Nie ma 🙂

Gość Mięta
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie ma 🙂

Są są, jeszcze zobaczysz 😛

Gość Gość

Fajny facet zdradza? Mentalnie czy platoniczne czy jakkokwiek? Nie sądzę. Kobiety mają co chcą na własne życzenie więc uzalanie się jest tym bardziej żałosne.

Gość On gość
1 godzinę temu, Gość Mięta napisał:

Trwał niecały rok. Żadnej fizyczności. Relacja platoniczna z byłym facetem. Właśnie sobie zdałam sprawę, po ostatniej jego akcji (nie pierwszej takiej), że gdyby posunęło się to kiedyś za daleko, to ja zostanę na lodzie sama, mąż mi nie wybaczyłby (o tym, że mam kontakt z eks wie) zdrady fizycznej. Żona byłego pewnie by mu wybaczyła, on by z nią został bo tak wygodniej, bezpieczniej. Mimo deklaracji z jego strony o tym że kocha tylko mnie. Haha. Dobre. Kocha mnie tak bardzo że kolejny raz strzelił focha, i nie odzywa się drugi dzień. Dziękuję za takie przygody, glowniarz emocjonalny, niedojrzały dupek a do tego socjopata, który karze ciszą. A ja myślałam że to fajny facet. 

Czy są tu kobiety z podobnymi spostrzeżeniami?

Jeśli po kłótni nie kwapi się z odpowiedzią, a nawet zwleka dzień . Jeśli nie napisał ci wieczorem wyjaśnienia, np. „Sorry, że dopiero odpisuję, ale miałem masę rzeczy na głowie” lub Sory nie mogłem bo tzn ze olewa

Gość de facto

jeśli ma żonę a ty masz męża to wszyscy tutaj wszystkich zdradzili a to nic fajnego. Powinnaś się nazywać gość moralny kac. Kto sieje wiatr zbiera burzę.

Gość Gość

Po prostu ten kto nie umie zdradzać niech nie zdradza bo będzie miał kłopoty.