Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość serwisu

Facet który mnie skrzywdzil ma mnie w kontaktach telefonu. Pytanie po co?

Polecane posty

Gość Gość serwisu

Mam pytanie. Facet który dawno temu mnie skrzywdzil ma mnie zapisana w kontaktach telefonu.  Pytanie w jakim celu. Ja jego nowego numeru  telefonu nie posiadam ale wiem że on tak. Jak myślicie dlaczego. 

Gość Lorenzo01

Myślę, że Twój temat aspiruje do najgłupszego tematu 2019 roku. 

Niedługo ludzie w sposobie pierdnięcia drugiej osoby będą doszukiwali się znaków zainteresowania bądź jego braku. 

Innymi słowy, musi Ci się bardzo nudzić w życiu, żeby w ogóle myśleć o takich rzeczach. Ale odpowiem na Twoje pytanie. Znaczy to tyle co zeszłoroczny śnieg. 

Gość Ja.
3 minuty temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Myślę, że Twój temat aspiruje do najgłupszego tematu 2019 roku. 

Moj głos już masz !

Gość gosc

Skąd wiesz

Gość Gość

Bo ma wyrzuty sumienia albo myśli że kontakt ten może się mu przydać. Ja nie mam w kontaktach ludzi, którzy mnie nie obchodzą. 

Gość gosc

Ja usunalem była, a mam dziewczyne co do ktorej mam nadzieje, ale mam tez osoby w kontaktach do ktorych nie mam zakiaru nigdy dzwonic

Gość Gość

Po co masz osoby do których nie masz zamiaru nigdy dzwonić? Przecież to zasmieca pamięć tel 

Gość Jaro

Ja miałem była w telefonie dopóki nie wystawiła zdjęcia w kontaktach. Wtedy obecna się kapła i kazała usunąć 

Gość szczery gosc

Ja tez mam ososby do ktorych nigdy nie mam zamiaru dzwonic, a przecodza automatycznie ze starego telefony do nowego, a jakos nie chce mi sie przegladac calej listy. I wcale nie musi zasmiecac pamieci telefonu, bo moze miec na karcie.

Gość Gość serwisu

Tyle tylko że ta osoba nie miała na karcie, bo zmieniła numer telefonu więc nie powinna mieć.

Gość Gość serwisu

I aparat telefoniczny też ma inny 

Gość Gość
36 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo ma wyrzuty sumienia albo myśli że kontakt ten może się mu przydać. Ja nie mam w kontaktach ludzi, którzy mnie nie obchodzą. 

Dokładnie. Pewnie myśli ze może kiedyś mu się przydasz np. do niezobowiazujacego seksu gdy nie będzie miał innych opcji, wtedy zadzwoni do Ciebie, do swojego koła zapasowego. Na wszelki wypadek więc nie skasował. Czym tu się jarać? 

Gość Gość serwisu

Nie jaram się. Wręcz przeciwnie. Nie chcę żeby widział moje zdjęcia i inne dane.