Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kriss

Co zrobić żeby przestały mi się podobać piękne dojrzałe dziewczyny a zaczęły pryszczate młode paskudy?

Polecane posty

Gość Kriss

Jak w temacie 😉

Gość Krolla

Wiem, że to odpowiedź na tamtego ...ę, ale i tak fajne 😄

Gość Kriss
1 minutę temu, Gość Krolla napisał:

Wiem, że to odpowiedź na tamtego ...ę, ale i tak fajne 😄

Tamten temat mnie zainspirował, ale napisałem prawdę.

Gość gość

Słabe.

Gość TOMMY

a ja mam najlepiej bo podobają mi się i jedne i drugie 🙂

Gość Agunia
8 minut temu, Gość TOMMY napisał:

a ja mam najlepiej bo podobają mi się i jedne i drugie 🙂

i brawa dla Ciebie 🙂

Gość Agunia

Kriss a co ci sie nie podoba w młodych? No wex przestań!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kriss
3 minuty temu, Gość Agunia napisał:

Kriss a co ci sie nie podoba w młodych? No wex przestań!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

te poniżej 35 lat zawsze są jakies takie wymoczki oklapnięte, zero kobiecości, już nie mówię o zachowaniu typu śmichy-chichy h/u/j wie z czego, gdy zaczynasz z taką rozmowę. Najpierw się na Ciebie gapi a jak spojrzysz to ucieka wzrokiem a gdy podejdę to niby chce rozmawiać, ale zamiast patrzeć mi w oczy to niby odpowieda, ale wciąż chichocze jak i/dio/tka i patrzy na koleżanki. Żenua po prostu. No mnie to nie kręci zupełnie. Nie ten poziom.

Gość Kriss

I jeszcze jedno a może i główna sprawa: mam fetysz pięknych kobiet z pięknymi, gęstymi włosami. Nie ważne blond czy ciemne, mogą być nawet rude, ale mój ideał to grube loki. A co maja na głowie wszystkie, nosz kruwa WSZYSTKIE bez wyjątku dwudziestki?

WSZYSTKIE noszą na głowie takie oklapnięte naleśniki z przedziałkiem na środku głowy. Topielica za topielicą. Toćka w toćkę takie same. Wiszą im te selery po bokach twarzy jak jakieś nieszczeście. Blech.

Gość dpl
3 minuty temu, Gość Kriss napisał:

I jeszcze jedno a może i główna sprawa: mam fetysz pięknych kobiet z pięknymi, gęstymi włosami. Nie ważne blond czy ciemne, mogą być nawet rude, ale mój ideał to grube loki. A co maja na głowie wszystkie, nosz kruwa WSZYSTKIE bez wyjątku dwudziestki?

WSZYSTKIE noszą na głowie takie oklapnięte naleśniki z przedziałkiem na środku głowy. Topielica za topielicą. Toćka w toćkę takie same. Wiszą im te selery po bokach twarzy jak jakieś nieszczeście. Blech.

o to, to, to!!!

spotkać dziewczynę z ładną, KOBIECĄ fryzurą to jak mission impossible

Gość Tommy
3 minuty temu, Gość Kriss napisał:

A tu niestety musze przyznać Ci rację, lubię młode ale te fryzury sa obleśne wszystkie takie mają a te które mają włosów bardzo mało to robia sobie z nich takiego kikutka nazywa się to fryzura na małą Mi. Tak, zadbane włosy to nie jest mocna strona młodych dziewczyn. W sumie ciekawe czemu? Może w tym wieku bardziej im się przetłusczają i dlatego nosza takie przychlaśniete fryzury?

Gość Agusia

Rozbawiliście mnie tymi fryzurami, bo chyba tak jest, ja sama lubię nosić fryzurkę na cebulkę czyli Małą Mi 😄 Nie wiedziałam, że to się może nie podobać facetom, nie myslałam o tym. Poza tym jestem niewysoka a ta fryzurka dodaje mi prawie 10 cm dlatego ją lubię 😄 I znam jedną dziewczynę u nas na uczelni, która ma 24 lata i piekne grube loki, napewno nie oklapnięte, jest chyba troszkę latynoską.

Gość kriss
24 minuty temu, Gość Agusia napisał:

I znam jedną dziewczynę u nas na uczelni, która ma 24 lata i piekne grube loki, napewno nie oklapnięte, jest chyba troszkę latynoską.

Jedną znasz? Na całej uczelni? Czy w ogóle jedną taką spotkałaś? Tak jedna młoda z ładnymi włosami to faktycznie jest argument he he

Gość gość
1 minutę temu, Gość kriss napisał:

Jedną znasz? Na całej uczelni? Czy w ogóle jedną taką spotkałaś? Tak jedna młoda z ładnymi włosami to faktycznie jest argument he he

i w dodatku nie Polkę a my mówimy chyba o młodych, niezadbanych Polkach, że musimy czekać aż dorosną by się wreszcie zaczeły podobać a to trwa bardzo długo niestety

Nie wszystkie młode są brzydkie z tłustymi włosami i pryszczami nie przesadzaj, tak jak nie wszystkie dojrzałe są piękne i zadbane.

Gość Gosc

Lubię piekne kobiety najbatdziej takie eleganckie ale one nie lubią takich jak ja wiec jak sie nie ma co sie lubi to się lubi te niedojrzałe.

Gość Gosc

Szpilki, pończochy, obcisła spódnica, pelna pupa, krótka marynarka i elegancka torebka. Srajki tak sie nie ubierają.

Gość TtT

No to ja mam pytanie Panowie jaka to według Was jest piękna kobieca (nie dziewczęca) fryzura z długich włosów (no powiedzmy włosy za ramiona)? Przedzialek w lewo, prawo? Jakas grzywka, cieniowane włosy czy obciete na prosto jak maszynka? Jak to widzicie Panowie także wtedy gdy jest lato i niemiłosiernie gorąco w rozpuszczonych włosach? Może wtedy jakiś kucyk czy cuś? Bo ja z braku pomysłów na moje niesforne fale, a także z wygody noszę najczęściej taki właśnie koczek shoguna na głowie 😁

Gość gość
2 godziny temu, Gość Kriss napisał:

te poniżej 35 lat zawsze są jakies takie wymoczki oklapnięte, zero kobiecości, już nie mówię o zachowaniu typu śmichy-chichy h/u/j wie z czego, gdy zaczynasz z taką rozmowę. Najpierw się na Ciebie gapi a jak spojrzysz to ucieka wzrokiem a gdy podejdę to niby chce rozmawiać, ale zamiast patrzeć mi w oczy to niby odpowieda, ale wciąż chichocze jak i/dio/tka i patrzy na koleżanki. Żenua po prostu. No mnie to nie kręci zupełnie. Nie ten poziom.

😄 

Gość Xxxxxx

Wszystkie te pierdy pisze znowu ta sama stara baba z urojeniami chyba krem na zmarszczki przedostał się do krwiobiegu i znowu bredzi odurzona

Gość Xxxxxx
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Szpilki, pończochy, obcisła spódnica, pelna pupa, krótka marynarka i elegancka torebka. Srajki tak sie nie ubierają.

Tak się ubierają stare rozkladajace się baby który niedługo zejdą z tego świata , z resztą nie ważne jakie ubranie jeśli pod spodem zwloki

Gość Xxxxxx
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Lubię piekne kobiety najbatdziej takie eleganckie ale one nie lubią takich jak ja wiec jak sie nie ma co sie lubi to się lubi te niedojrzałe.

Młodość jest piękna i się broni sama , kobieta z wiekiem brzydnie A polki to już wogole totalna masakra  , po 35 roku życia twarz czarownicy z horroru, azjatki się tak oblesnie nie starzeja

Gość Gość gość
3 godziny temu, Gość Kriss napisał:

Mogą być zdrowe proste włosy A mogą być popalone jak siano loki , przestań bredzic

Gość Kriss
1 godzinę temu, Gość TtT napisał:

No to ja mam pytanie Panowie jaka to według Was jest piękna kobieca (nie dziewczęca) fryzura z długich włosów (no powiedzmy włosy za ramiona)? Przedzialek w lewo, prawo? Jakas grzywka, cieniowane włosy czy obciete na prosto jak maszynka? Jak to widzicie Panowie także wtedy gdy jest lato i niemiłosiernie gorąco w rozpuszczonych włosach? Może wtedy jakiś kucyk czy cuś? Bo ja z braku pomysłów na moje niesforne fale, a także z wygody noszę najczęściej taki właśnie koczek shoguna na głowie 😁

Wiadomo, że w upał to wszystko można, ale ile tych upałów? Choc i tak wolalbym kucyk lub jakies inne upiecie a nie ten kikut. A rozpuszczone lubię bardzo takie puszyste z przedzialkiem z boku a nie na smętną topielicę.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Xxxxxx napisał:

Tak się ubierają stare rozkladajace się baby który niedługo zejdą z tego świata , z resztą nie ważne jakie ubranie jeśli pod spodem zwloki

Zazdrość jest straszna zżera od środka

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość gość napisał:

Mogą być zdrowe proste włosy A mogą być popalone jak siano loki , przestań bredzic

Dlatego mowię o zadbanych włosach, które widzę czesciej u doroslych pań. Moze to wynika z tego, że stać je na dobrego fryzjera.

Gość Aguś

A może zastanowicie się nad tym, że w tym wieku inaczej pracują hormony i włosy bardzo się przetluszczają. Po co ten hejt?

Gość Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Zazdrość jest straszna zżera od środka

Ty za bardzo już odlatujesz, serio uważasz że ktoś zazdrości pomarszczonej gęby i ciała? Ja już też swoje lata mam ale jestem świadoma swojego wyglądu, nie zaklinaj rzeczywistości że podstarzala baba to szczyt marzeń , ciało z wiekiem flaczeje A twarz jedzie w dół i zaczyna mieć surowy wyraz , lepiej się skupić na rozwoju intelektualnym a nie bredzić że stare flaczale jest lepsze od młodego jedrnego

Gość Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Dlatego mowię o zadbanych włosach, które widzę czesciej u doroslych pań. Moze to wynika z tego, że stać je na dobrego fryzjera.

A ja widzę popalone włosy zabiegami wyglądające jak chelm strażacki,młode lekko kręcone włosy bez farbowania wyglądają o niebo lepiej 

Gość Gość gość

To co widzę wśród podstarzalych polek to wielka pyche i zbyt wielka pewność siebie która nie idzie w parze z atrakcyjnościa, wy jesteście piękne ale tylko dla siebie pyszalki