Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twój

Zdejmiesz przede mną majteczki?

Polecane posty

Gość twój

mmmm

Gość Twoja

Tak..zasłonimy się od świata i będziemy tylko my dwoje,ja i Ty..i będziesz szarpał mnie jak Reksio szynkę,ale zaczniesz delikatnie kawałek po kawałku delektować się tym smakiem...mmmm...

Gość Twoja

A potem rzucisz się i zaczniesz gryźć...pragnę Ciebie tak samo jak Ty mnie...weź mnie kiedyś,jestem tylko Twoja;))))

Gość twój

Zaczne od palcówki najchętniej

Gość Twoja

Już czuję,że rozchylasz moje wargi sromowe i oddaje się cała Twoim pieszczotom..aaachhh...wilgotna się robię na samą myśl..zagryzam usta,usmiecham się kusząco..oczami wyobraźni już czuję Twój dotyk..O tak!!!weź mnie...Dziś dzień sąsiada,wyślemy ich do kina,by nie słyszeli naszej orgii,jak będziesz doprowadzał mnie na szczyt..na szczyt rozkoszy:)))

Gość Twoja

Mam zdjąć tylko majteczki?bo myślę,że moje piersi też chętnie by umówiły się na spotkanie z Twoim dłońmi lub ustami..są takie pełne i nabrzmiałe czasami..tylko pieścić:)))))))))))

Gość twój
9 minut temu, Gość Twoja napisał:

Mam zdjąć tylko majteczki?bo myślę,że moje piersi też chętnie by umówiły się na spotkanie z Twoim dłońmi lub ustami..są takie pełne i nabrzmiałe czasami..tylko pieścić:)))))))))))

ssał bym godzinami i pieścił cycuszki i dupkę

Gość Twoja

I tyłek i piersi mam krągłe..więc miałbyś co..hehe...Mam bardzo wrażliwą szyję,więc całuj mnie tam całuj,a potem zajmij się piersiami...Tylko musisz mnie znaleźć mój...:)))